Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (18. sayfa)
-
-
Hem de bunların başlattıkları açılım sürecinin sona erdiği yıllar arasında (2015-2016) Şırnakta 12 ay askerlik yapmış.Hendek çatışmalarının yoğun olduğu,İlçelere PKK'lıların girdiği,Polis gücünün yetersiz kalmasından ötürü İlçelere tanklar dahil ağır askeri zırhlı araçların girdiği,şehir çatışmalarının yaşandığı bir dönemde Şırnak gibi bir yerde askerlik yapmış.
Ama bunlar için bu önemli değil...Önemli olan vatandaş olabilmek için 400 bin dolar vermiş mi vermemiş mi?Malum 400 bin dolara önüne gelene vatandaşlık veren zihniyetten adamın askerlik yapmasını takdir etmesini beklememek gerek.Bunlar için her şey para...
-
o zaman üre be kardeşim. yap 3 tane çocuk. fikirlerini yaşatsınlar. demokraside bu cahillerle ancak bu şekilde üstün gelebilirsin.
-
Sen askerliğini yaptınmı çeto. Yapmadıysan bilmediğin şeylerle ilgili yorum yapma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 19 Haziran 2024; 21:24:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kıvırma tekniği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
la bunlar fakir arnavut ne parası,savaştan kaçan tipler,mecbur askerliğini yapıcak her fakir asker doğar bu ülkede ,yapması güzel birşey ona brişey dememde, ülkede pkk severler bile askerlik yapıyor parası yoksa el mecbur ne alaka çanakkalede askerdeyken kaç tane apo sever kürt gördüm, birde süryani tanıdım.
benim zamanımda apo nun yargılama süreciydi yemekhanede ayran budalası gibi hep tv ye haberlere bakıyorlardı.
4 ylllık lisans mezunu bile değilmiymiş bu 12 ay nasıl yapmış orayı anlamadım normalde poşet olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 22:42:17 > -
Kaclisin sen kerocan?
Gittikleri heryeri mahvediyorlar. Mecburiyetten değil inadına yapıyorlar.
Europe Invasion (@EuropeInvasionn) on XtwitterThere are 741 mosques in Canada, but Muslims block traffic and pray in the middle of the road. Thoughts?https://x.com/EuropeInvasionn/status/1803371923289632843Kanadada vatandaş islam tehlikesine karşı halkını uyarıyor.
RiskyRisks67 (@XRisks67) on XtwitterBased truck spotted in Toronto, Canada today urging Canadians to wake up to the Muslim invasion.https://x.com/XRisks67/status/1803157618384310698 -
- Tema Metin:
"Özgür Özel; Tek kelime etmediniz... Başka mahalle için muhtarlık oynayan kendi mahallesinden olur..."
-
askerlik 2003 de tank komutanı çavuş olarak yaptım 18.zırhlı tugay.
ozamanki hdp sentezi yapı ab ye şikayet ediyordu yok ülkeyi karıştırıyordu gösterilerle onlarda bunu izliyordu gelişme varmı diye 1999 du sonuçlandı deme yani boşuna baştan yazıyım.
umutları ab-abd posta atarda koyarda apo çıksındı allah korudu gerçekleşmedi 2005 e kadar filan sürdü zaten bu süreç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 22:56:15 > -
Bende 2003 de yaptim ama o zaman apo coktan ceza almisti
zaten 99da yakalandi ben lisedeyken
hangi yargilanmadan bahsediyorsun anlamadim
oyle saçmalıycağını baştan tahmin ettim zaten ıpatını koyuyım.
Türk hükûmetinin avukatlığını ise Francis Szpiner üstlendi. Mart 2003'te; AİHM Öcalan'ın bağımsız ve tarafsız bir mahkemede yargılanmadığı iddialarını onayladığını, ancak Öcalan'ın hapis koşullarının insanlık dışı olduğu veya MİT tarafından Kenya'da yakalanmasının insan haklarını ihlal ettiği yönündeki iddiaları reddettiğini belirten bir karar verdi.
ozamanki hdp de ortalığı karıştırıyordu gösterilerle yargı bitmiş olabilir ama harareti devam ediyordu ab -abd den medet beklediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 22:59:52 >
-
Canada da 2 grup var birisi hindistanlilar digeride muslumanlar
acilen ulkeden atilmasi gerek hepsini
Bak arkadaş; okuma tekniği mekniiği bilmem ben.
Diamand suratınıza çarptı. Eveleyip geveleme. İddia felan da değil. Başka kaynaklarda da yazanları bir başka video ile kafanıza çarptı. Ne yazıyorsa onu okudu. Şiştiniz kaldınız.
Ahzab 49-50-51 kime sorsam kitlenip kalıyor. Hele ki 50. Gık diyen olmadı. Demeye çalışan saçmaladı. "O dönem öyle" diyerek.
Aksi rivayetler varsa sizin hadis dediğiniz o yerlere göklere sığdıramadığınız lafları ne yapacağız. HANGİSİ DOĞRU? Ya da hadislerin çoğu uydurma mı? Hiç mi düşünmüyorsunuz.
Allah size de akıl vermiş. Ama sizin mahalle hocalarınıza öyle biat etmişsiniz ki. Ne derse inanıyorsunuz. Ya sizin bazı kendini bilmez hocalarınız saçma sapan zırvalıyor. Ben de onların laflarından rahatsız oluyorum.
Efendim?
Ama güç sizin mahallede. Diyorum ya, ayaklarım, kafam kırılsaydı da sizinle aynı sahneyi paylaşmasaydım yıllar önce. Sizin mahalle kadar ahlaksız ve egoist bir mahalle görmedim. Gücü elinize geçirdiniz şimdi zulmedin bakalım. Başörtüsü mağduriyeti şimdi Mersolarla hava atmalara döndü.
Son kez söylüyorum, BİZ SİZLER GİBİ YAŞAMAK ZORUNDA DEĞİLİZ, SİZLER GİBİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİLİZ. Haddinizi de bileceksiniz. Ha bugün güç sizde, ama emin ol bu güç sizden gidecek. O zaman işler farklı olacak ve emin ol astegon 15-20 sene önceki hümanist ve mağdurun yanındaki astegon değil artık.
-
29 Haziran 1999'da yapılan son duruşmada, Öcalan ayrılıkçılık ve vatana ihanet nedeniyle oybirliği ile idama mahkûm edildi. Karar 25 Kasım 1999'da Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından onandı.
tamam oyle olsun ben şizoyum yanlış hatırlıyorum,size laf anlatmak deveye anlatmaktan zor zaten iyi forumlar ıspatını koyarsın yine 1999 der ya sabır.
canım benim o kavga gürültü 2005 e kadar sürdü.
Türk hükûmeti idam cezasının infazının AİHM'nin kararı gözden geçirmesine kadar ertelendiğini açıklandı.[83] Ağustos 2002'de Türkiye'de ölüm cezasının kaldırılmasının ardından[84] aynı yılın Ekim ayında DGM Öcalan'ın ölüm cezasını müebbet hapse çevirdi.[85][86][87]
AİHM'ye itiraz[değiştir | kaynağı değiştir]
Cezasının hafifleştirilmesi umuduyla, Öcalan Kasım 2000'de Strazburg'daki AİHM'ye başvurdu ve mahkeme davayı kabul etti.[88] Davada Öcalan Sydney Kentridge ve Gareth Peirce önderliğindeki bir ekip tarafından temsil edildi, Türk hükûmetinin avukatlığını ise Francis Szpiner üstlendi. Mart 2003'te; AİHM Öcalan'ın bağımsız ve tarafsız bir mahkemede yargılanmadığı iddialarını onayladığını, ancak Öcalan'ın hapis koşullarının insanlık dışı olduğu veya MİT tarafından Kenya'da yakalanmasının insan haklarını ihlal ettiği yönündeki iddiaları reddettiğini belirten bir karar verdi.[89] 2005'te; AİHM Büyük Dairesi, Türkiye'nin Öcalan'ın tutuklanmasına itiraz etmesine izin vermeyi reddedip adil bir dava olmadan kendisine idam cezası vererek Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nin 3, 5 ve 6. maddelerini ihlal ettiğine hükmetti ve Öcalan'ın davasının tekrar edilmesini talep etti.[62] Türk mahkemeleri hükmün tarafsız olmadığına karar kıldı ve Öcalan'ı yeniden yargılamayı reddetti.[90]
git wikiyede ak troll de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Haziran 2024; 23:7:8 >
-
Sabaha kadar anlatsan birsey degismez
sapikligi normal gorurler
hep isinize gelen yerden bakiyorsun
hepiniz aynisiniz
29 Haziran 1999'da yapılan son duruşmada, Öcalan ayrılıkçılık ve vatana ihanet nedeniyle oybirliği ile idama mahkûm edildi. Karar 25 Kasım 1999'da Yargıtay 9. Ceza Dairesi tarafından onandı. Mahkemenin gerekçeli kararında, Öcalan'ın, "eylemlerinin şiddeti, yoğunluğu ve sürekliliği ve içinde bebek, çocuk, ihtiyar ve kadınların da bulunduğu binlerce insanın öldürülmüş olması ve ülke genelinde ciddi tehlike oluşturması" nedeniyle Türk Ceza Kanunu'nun 59. maddesinde düzenlenen cezai sorumluluğu kaldıran veya azaltan nedenlerden yararlandırılmasının uygun görülmediği açıklandı. 2002'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin idam cezasını kaldırması sebebiyle Öcalan'ın cezası ağırlaştırılmış müebbet hapse çevrildi. 2005'te Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Öcalan'ın davasının adil olmadığına hükmetti ve davanın tekrar edilmesini talep etti, ancak Türk mahkemeleri hükmün tarafsız olmadığına karar kıldı ve Öcalan'ı yeniden yargılamayı reddetti. Öcalan günümüzde İmralı Cezaevi'nde hapis yatmaktadır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ama iyi kandık ha zamanında. Herkesi kendimiz gibi sandık. Atatürk ün felsefesine tam riayet etmedik sene oldu 2000 ler diye. Sene hala 600 lü yıllarmış meğerse. Bir daha o hataya düşmek yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X