Şimdi Ara

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
652
Cevap
3
Favori
20.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi oldu adam tanındı Türkiye çapında. Ateist sayısı da artar böylece.

• Adam kaynak göstererek konuşuyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

İftira yok, hakaret yok, yakalama kararı var. Şeriat diye böğürenlere hiçbir şey yapılmıyor.

Ülke iyice zıvanadan çıktı. Yurtdışına gidenlere hak veriyorum.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Yalan söyleme be. Palavralarının ölçüsü kalmadı. Altta kalmamak için sallayıp duruyorsun. Eziksen eziksindir yalan söyleyerek kapatamazsın.

Boylu posluymuş. Ulan tankta boylu poslu adamın işi ne? Tankçılar hep kısa oluyor. Yakışıklı boylu poslu falan hayırdır senin gibiler tören mangasında ve bayrakta olur. Bilişimci tankla ne alaka? Anca yazıcı yaparlar.

Bitli piyadenin ağası paşası olsan tankta komutan olamazsın. Bırak komutanı şöförü de olamazsın. Çavuş ne ki? Altı üstü askersin uzmanlar, astsubaylar kullanır.

Bulaşmayacaktım sana da şener şenin ziyayı geçtin. Bizde çavuştuk 62 model man kamyonda komutan olamazsın anca şöför yaparlar o da uzman yoksa desteksiz sallıyorsun.

Tuzla piyade okulunda istemediğin kadar tank gördüm bir sürü tankçı tanıdım kendim ulaştırmadaydım öyle saçma sapan örneklerle cevap falan yazma.

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Çok zavallısın kero. Ateist - deist - agnostikler bu adamın söylediklerini zaten biliyorlardı. Kimliğinin hiçbir önemi yok kendisinin. Zavallısın, acizsin çünkü dediklerine cevap veremeyip kimliğine saldırıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Keronun, dunyanin her yerinde kuzeni ve her ulkenin vatandasligi var  

uyaninca hepsi gidiyor tabi

• erkahn kullanıcısına yanıt

Suç sizde adam her konuda boş muhabbet olsun diye salça oluyor. Altta kalmamak için yalanda söylüyor. Bunu itirafta etmiş. Mühendis olmadan mühendisim demiş altta kalmamak için.

Ciddiye alıp cevap verirseniz böyle dadanır gitmez. Herif tank komutanı oldu.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

yav birak sevinsin cocuk

idare edicez aramizda onu

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Vatandaşlık işini 2021'den sonra vermeye başladılar. Dil bilmeden vatandaşlık vermiyorlar. Ayrıca geçen sene Makedonya'nın nerede olduğunu bile bilmiyordu. Bunun pasaportu bile yoktur.  

• Ne pasaportu adam mahallesinden bile cikmamistir 

• erkahn kullanıcısına yanıt

Kabak tadı verdi. Adam en az 10 senedir işsiz. Palavra sıkıyor onunda bir sınırı olsun. Nerede kalabalık var oraya dadanıyor. 40 yaşına gelmiş birisi her konuya birşeyler yazıp ona cevap versinler diye bekler mi?

• Yalandır ya. Zaten sonradan icat etti. Ninesi mi ne kaçarak gelmiş. Buna kim vatandaşlık verir? Zaten evinden çıktığı görülmemiş. Belli saatlerde bütün gün burada.

• Lan bu kerim yine neler sallamış.
    Ne boylu poslusu bu herif 50 yaşında uyducu. Turke**** 'dan biliyorum .Sizi yiyor bu işsiz güçsüz herif
    İhtiyar uğraşma gençlerle

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Söylediğine göre sövdüğü Komünist Yugoslavya'dan (Tito) 1960 yılında kaçıp buraya gelmişler ama sanmıyorum. Çünkü oradan gelenlerin çoğunluğunu İzmir'e yerleştirmişlerdi. Uzun boylu olsa zaten direkt konudaki Diamond Tema gibi jandarma çıkardı.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Haziran 2024; 8:56:53 >
  • Len kero, üst devrem Hüseyin Cüneyt Kayış var ateist. Diamonddan çok daha sağlam basıyor. Adam ilçe jandarma komutanı Türk oğlu Türk. Ona ne diyeceksin 😁

Cüneyt Hüseyin KAYIŞyoutube
    O Söz Hakkı Bize Neden Verilmiyor?
    https://www.youtube.com/watch?v=_gt_KFdK8vg&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 20 Haziran 2024; 9:4:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Çünkü işlerine geliyor.

"ben inanmak istiyorum, şüpheye düştüğüm çok şey var kuranda" diyen süleymancı gördü bu gözler.

Velhasıl, kendilerine istenen saygıyı bize göstermeyenler ile mücadelem.

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

Yok tabi.

Bunlar ahlaksızlığın dibini sıyırmış.

• astegon kullanıcısına yanıt

Başka gündeminiz yok mu sizin ? İnanmıyorum de kurtul . Saçma sapan gerekçeler bunlar. İlmi hiç bir derinliği yok. Ergen avuntusu şeyler.

Dünya tarihini değiştirmiş bir şahsiyet var karşında. İslam gibi bir fenomen var, bu kadar saldırıya, meydan okumaya rağmen ilmi bakımdan en sağlam kale. Kelam ve Felsefe ekolleri hala güncel. Tasavvuf tarafına bakan olgun insanları ikna edecek bir çok argüman var.

Varlık nedir , Tanrı kimdir, mahiyeti nedir , Alem ile ilişkisi nasıldır , hayattın anlamı nedir, insanın bu dünyadaki varlığının ne manaya geldiği vs gibi çok temel sorulara en ikna edici cevapları veren hala İslam Düşüncesidir.

Ontolojik dertleriniz olsun biraz ya, uğraştığınız konulara bak. Seviye çok yerlerde gerçekten..

Hani bir de kafanız çarptı, yüzünüze çarptı diye avunmanız var ya, çok komik teselliler bunlar :)

Cahiller kadim cevaplardan habersiz oldukları için aynı konuları cevapsız zannederek her gün yeniden konuşuyor : )

Bi siz akıllısınız : )

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt
    Doğru söyle bıyıksız sakalın var demi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 23 Haziran 2024; 19:8:8 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Bunları yazarken inanarak mı yazıyorsun yoksa cidden gülümseyerek mi? Öncelikle ortada bir konu yok. Arap alimleri yüzyıllardır kabul ediyor bunu. Cocuk yaşta evlenmiş işte. Araplar kabul ediyor, size ne oluyor da savunuyorsunuz. Ergenlik döneminden sonra yaş hesaplanıyor numaralarını arabistanda gidip anlatsanıza belki onlar karnı açtır yer :D

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.