Şimdi Ara

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
652
Cevap
3
Favori
20.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kara cahilim anlamıyorum işte benden daha kültürlü türkçü laik olanlara sordum özellikle bu tabloyu evinin baş köşelerine asıyormuşlar, hz.isa nın roma tasviri yakışıklılığına,havarilerin güzelliğine bakarak iş verimleri artıyormuş, çalışma odasına baş köşeye tavsiye ediyorlar,40 yaşına geldim birinin evinde dahi görmedim sanat tarihi meraklısı arkadaşlarımın bile ama işte kara cehalet sizlerle level atlıyorum ufkum genişliyor burada çok tşk ederim.

eşi zaten youtuber olucam diye tüm evi kamerayı yamuk yumuk tutarak tüm evi belgelemiş sadece hristiyanlık ikonası bir tabloyla çok sığ kalmışlar bence islam sanat tarihide var,yahudilerinde var nacizane tavsiyem biraz daha zenginleştirsinler evlerini sanat tarihi olarak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 16:37:16 >
  • Her fırsatta İslam'a peygambere neden saldırıyorsunuz ? İnanmayanlar sürekli saldırıyor, bu adamın karşısına Cübbeli çıksa mat eder , daha kaç tane adam var , gelmiş gitmiş iki laf etmiş hemen uwww bilgi eksikliği ile karşı taraf cevap vermedi ise suçlu İslam mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fredydexter kullanıcısına yanıt

Akıl izan sahibi, düşunebilene Tema çok güzel bilgilerle "kaynaklarini da gösterip" asirlarca derin uykuda olan insanlari uyandiriyor. Neden diye sormak gerekir? Neden gençler bu adama itibar ediyor da 40 indan sonra matıflamiş, beyni yikanmiş düzenden cikamayanlar küfrediyor. Tabi akli zekasi kapasitesi yetmeyenler her zaman ki gibi saldiriya gecmişler. Sasirtmiyor.

• Kuzey Makedonya Meclisi’nde 29 Temmuz 2021 tarihinde onaylanan vatandaşlık yasasıyla Makedonya göçmeni Türk vatandaşları, Makedonya vatandaşlığı alabilecekler.

Herife bak yasa daha yeni çıkmış ama 14 sene önce bizim keroya vatandaşlık veriyorlar. Ulen vatandaşlık yasası 2021'de çıktı. Ondan önce kimseye vermiyorlardı. Hele ki seninkiler senin söylediğine göre kaçak gelmiş. Onların vatandaşlığı mı kalır? Yugoslavya yıkılmış yerine kaç tane devlet çıkmış.  

Güzel sallıyon kero aynı askerlik hatıraların gibi... 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Haziran 2024; 16:41:48 >
  • O dzgilde adam tek basina butun hepsine karsi duruyor
    Ne kadar sozde islamci varsa hic biride birsey yapamadi

• mekodonyayı paris london sanan tipte damladı kasabadan bozma şehir la orası sen ne sanıyon yahu hayret.

• x (formerly twitter)
    Özgür Özel (@eczozgurozel) on X
    https://x.com/eczozgurozel/status/1622221176591245314

Özgür Özel "30 Temmuz 2021'de Makedonya göçmeni Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına çifte vatandaşlık hakkı tanınmış durumda, ancak yasadan yararlanmak için başvuran yurttaşlarımıza henüz yanıt verilmemiş durumda. Mağduriyet yaşanmaması için bu konuda girişimde bulunulması çağrısı yapıyoruz."

Ulan hayatın yalan!  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Haziran 2024; 16:48:58 >

• eee ne alaka şimdi onla, haberim bile yok o yasadan takip bile etmedim olduktan sonra nedemek istediğin bile belli değil çok garip birisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 17:2:13 >
  • kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Ses cikarmayisindan belli  

yuksek muh tank komutani ve her ulke vatandasi sonucta  

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Sanat tarihi meraklısı kimse seninle arkadaş olmaz. Hele evine asla almaz. Yalan bile utandı artık yeter  

• Ulen    

• Adam ünlü oldu olum büyük bişi başardı tesadüfen

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Ortada bir saldırı yok. Kitapta yazıyor o yaşta evlenmiş, arap alimlerinin hepsi kabul etmiş zaten bunu. Ortada bir suç yada küfür yok. Kitapta yazan, islamın en doğru kaynaklarının başında gelen kitapta yazan gerçek. Ortada bir suçlu yok. Savunulacak bir şey de yok.

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

En donanımlı dindarını getir bir tane ayet koyarım yeter de artar :)

• Dedeleriniz HZ.Muhammed'e Mecnun dedi , Sihirbaz dedi , Sahtekar dedi, Kendi uyduruyor dedi. Her şeyi söyledi ama bir tek pedefoli diyemedi ( Akılalrına gelmedi heralde, sizin kadar zeki değillermiş demek ki :)))))))))))))))))))))))))))

Tüm yaftalamalara rağmen Dünya tarihini değiştirdi, İslam mührünü tarihe vurdu ( Allah'ın muradı ile ) . Bu değişmez gerçek çaresizliğinizin asıl kaynağı. Nasıl oluyor da bu kadar gönlü fethediyor bu inanç işi, aklınız ermiyor di mi ? İlmi olarak ta, Alem tasavvuru olarak ta, Varlığı anlamlandırma, hayatı ve ölümü açıklama konusunda da hiç bir temellendirme yapamazsınız . Kendi varlık amacını açıklayamayacak adam gelmiş burada "gençleri uykudan uyandırdı" diye koca laf ediyor . Zaman bulursam peygamberliğin rasyonel delillerini oturup yazıcam, belki bir kaç genç okuyup üzerine düşünür..

Argumentum ad populum

Kac hanimi vardi toplamda?

Palavra sıkıyorsun altay dediğin adam tezgah asıl, atayızdım müslüman oldum tezgahı ile sizleri kekledi, doktordum islam mucizesine tanık oldum bakın modunda sizleri yedi. O çocuğu ilk çektiği videolardan beri biliyorum ben, onun derdi sadece popüler olmak hiç bir zaman ciddiye alınmayacak. O eleman benim karşımda bile duramadı, bir iki ayet yazdım kaçtı baya böyle cevap veremedi, konuyuda yazayım kureyza katliamını ve bu tür katliamlardan elde edilen Reyhane gibi kadınları sordum, ayetlerle ve islam tarihiyle kanıtları önlerine koydum açıklayın dedim...

Alakasız şeyler yazdı. öyle kaldılar... Birileri yav işte savaşta olur öyle şeyle filan yazdı :) Birileri yav işte onlarda hainlik etti hak ettiler dedi, masum kadınlar ve çocuklarda hak ettimi yazdım hatırlıyorum ortada kimse kalmadı :) bu mericmidir nedir arada yazıyor bir şey ama konuyla alakalı değil yok işte şöylesin böylesin, aha bu arkadaşın yazdığı gibi projesin yok şöylesin, izrail, yahudi :) böylesin kişisel takılıyo :)

Bu kadarlar yani, tabi küfür hakaret tabi ki geliyor ama cevap yok...

yav kardeşim konuya cevap versene yok :) Sonra gidiyo yok Diamonda yok gig tve ye videolar çekiyo, bunlara işte sallıyayımda izlenecek videolar olsun para kazanayım." işte atayızdım hak dinine mahsar oldum, bende bunlar gibiydim feyz alın" :)

Böyle çok videosu vardır bunun "bakın atayızları çürüttüm yaptığım videolara cevap veren yok" kendi kendine tatmin olur, bir kitlesi vardı peşinde işte atayızdım müslüman oldum mucizesine inanan ne derse inanır, Allah razı olsun der buna :)

Bu yaptığı videoların altına yazdım "kardeşim onlar seni takmadığı için cevap vermiyorlar, bu yaptığın videolar benim için bile cevap vermesi çok kolay ve palavradan ibaret, bak burda şöyle şöyle ayet ve islam tarihi var, seninki ise keyfi yorum ve rivayet..." :) aynen böyle yazdım, yalanım yok gerçekten ama fena bozuldu :) Ondan sonra millete cevap versinler diye daha sık saldırmaya başlamış :)

Bak bana yaptığını herkese yapmış :) Tek derdi ciddiye alınmak ve para kazanmak, bunlardan çok var.

İnsanın sıfatı çok şey anlatır derler ya ona inanabilirsin...

Diamond Temayoutube
    Bu video, geçen yıl yükselen bir dramanın son noktasıdır. Hakkımda ileri geri konuşup iftira atan "müslüman" bir şahıs hakkında, bütün süreci açıkladığım ve şahsın gerçek yüzünü ifşâladığım bir belgeseldir. Bu hususta başka bir video gelmeyecektir. Tartışma davetim açıktır, gelirse gelir. İyi seyirler... Gürkan Engin'in Videosu: https://youtu.be/9ji4ml-ANLc?si=KIh1cPrqMBt3-sTy Rum Suresi Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=5VWKmyMQ_cU&ab_channel=DiamondTema Sonu Gelmeyen Reddiye Muhabbetleri: https://www.youtube.com/watch?v=D5jrCuKFwm0&t=9882s&ab_channel=DiamondTema Deve Sidiği Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=FteCpEYETzw&t=132s&ab_channel=DiamondTema Zaman Damgaları: 00:00 Jenerik 01:35 Konu Nedir? 05:11 Deve Sidiği 06:56 RCM Taktikleri 09:21 Olaylar Nasıl Başladı 12:40 Yalanlar, Yalanlar... 15:53 Nass-Nesh Konusu 17:28 RCM'nin Arapça Bilgisi 22:08 "Senet Okuma" Konusu 23:22 "En Alçak Yer" Konusu 24:40 Adam Türkçe Anlamıyor! 27:40 Âyeti Hadis Zannediyor 28:56 RCM'nin Manipülasyon Sanatı 30:13 RCM'nin Çarpıtma Sanatı 31:15 "6 Saat Küfretti" 33:35 "Sildiğim Yayın" 35:03 Sinan Canan'a Neden Küfretti? 36:29 Benden Kaçtığı Yayın 40:07 İftirâmatik RCM ve Suç Duyuruları 43:40 "Yalamaya Devam Et" 45:17 Pedofili Muhabbeti 48:55 "Eski Ateist" Yalanı 49:24 "Anama Sövdü" İftirâsı 51:03 Mağdura Yatma Taktiği 52:25 Mısıroğlu Hayranlığı 53:53 Varsa Yoksa Algı... 55:07 Açık Davet 56:28 Kaçmanın Yollarını Arıyor! 59:40 Yalanlara Devam... 01:01:16 Yalanlara Devam 2 01:02:43 Eşim, Eşine Küfretmiş(!) 01:03:43 Silah Fotoğrafı ve Tehditler 01:04:46 Çarpıtmalara Devam... 01:05:38 Sözde Tartışmayı Kabul Etmiş! 01:07:39 "Kaçmıyormuş" (!) 01:09:55 Son Sözler... Kitabımı Şu Linkten Satın Alabilirsiniz: https://www.kitapstore.com/urun/629253/kitap/mitra-yayinlari/diamond-tema/agnostisizm-ve-ilahi-tragedya/ Kanala Destek Olmak ve Discord Grubumuza Katılmak İçin Üyelik: KATIL: https://www.youtube.com/channel/UCkEp_OUCCx-UU3A9-y62NiA/join Sosyal Medya: Instagram: https://www.instagram.com/diamondtema https://twitter.com/diamond_tema #Tarih #Bilim #Din #Mitoloji #Felsefe #Agnostisizm
    https://www.youtube.com/watch?v=c2Qcbkc4Bm4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 20 Haziran 2024; 18:51:48 >

• Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt
    Nasıl suç yok ya, niye okuyup milletin aklını bulandırıyor. Bundan büyük suç olabilirmi. Adamlar ne güzel ütopya kurmuşlardı oldumu şimdi bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokuba kullanıcısına yanıt
    Sallamak bedava bide ben sallayım. Acm okul arkadaşımdı 5 vakit namaz kılardı. Ünlü olayım diye atayizdim bir zamanlar yalanına başvurdu. Halbuki çocukluktan beridir radikal dinci.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.