Bak bi de ontoloji kelimes ile entellektüel birikimini mi gösteriyorsun sen. Ergen avuntusu dediğin kişi 30 yaşında partizan. Önce bu konuda anlaşalım. Senin hoca dediğin adamların argümanlarına ben ergence diyor muyum? Katılmıyoruz düşüncelerine ve gülüp geçiyoruz. Ama hiç bir şekilde o hocanın "vay sen ne biçim islami düşüncedesin" demedi kimse. Adaletin sopası ile sizin ihtiraslı hezeyanlarınız için bakan nezdinde oturup kırmızı bülten çıkartma teşebbüsüne saldırmadı bu ülke zamanında. Varlık, tanrı, yaradan, O, Allah, Bir, brahman artık ne dersen de; felsefi anlamda tartışmasını kendi aranda yaparsın; karşındakine saygı duyarsın. Kimse kimseyi "Hayır ben haklıyım" diyerek ezmek zorunda değildir. Saygı duymayı öğreneceksiniz!!! HADSİZLİK EDEMEZSİN. Sen bana ne şekilde düşüneceğimi, İSLAM'ı ne şekilde algılayacağıma KARAR VEREMEZSİN. İster inanırım, ister inanmam. SANA NE! Gelelim cevap veremediklerine; siz var ya ahlaksız bir mahallesiniz. Bu düzeniniz bitmesin, konfor alanınız kaybolmasın, biricik sisteminiz çökmesin diye ne çırpınıyorsunuz be. Sizin mahallenin ciğerini bilirim ben ciğerini. Cahil de sana benzer partizan. Bu sana son cevabım. Ama şunu bil, seni ve bu forumdaki cenahını çok titizlikle takip ediyoruz. Emin ol. Hadi naş şimdi. Edit: Yöneticiler ban ceza mı veriyorsunuz, uzaklaştırma mı elinizden geleni ardınıza koymayın. Bu cenah ile artık mücadele başka seviyede olacak! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 20 Haziran 2024; 12:46:40 > |
Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (21. sayfa)
-
-
Yav birak eglensin gariban
belli ki baska yapacak birseyi yok
idare edicez artik aramizda he diyip gecin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dümdüz de saplamamış. Kendisine yönelen adilikleri, saldırıları çevirip saplamış, tam bir kontratak yapmış.
Yav şu Kero boşunu bloklamayıp attığı yalanlarına zaman ayırıp cevap verenlere üzülüyorum. Arkadaşlar şunu bloklayın cevap vermeyin. Siz adam yerine koydukça cevap yazıyor. Utanması sıkılması olan adam zaten böyle seri yalan atmaz, kendisini rezil etmez. Şunu bloklayıp yalnızlaştırın.
Onun dünyası bu forumdan ibaret hocam.
-
Okuduğunuzu pek anlamadığınızı biliyorduk ama dinlediğinizi anladığınız da tartışılır:)
araplara niye saldırıyorsunuz ozaman o kimlik değilmi ha? işine gelenin kimliğini irdeleme denir buna.
her ateist angostik arkadaşa temayı anmak ve kollamak adına evinde çalışma odasında gururla taşıdığı ünlü da vincinin hz.isa nın son akşam yemeği tablosunu alıp evine asmasını diliyorum efenim,bu sayede etkileşimleri daha güçlü olur diye düşünüyorum denemenizde fayda var her gün 12 havarinin azmine ilmine bakıp güç toplarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 13:54:24 > -
Tekrar sorayım, delikanlı ol ve cevapla. Tema Hristiyan olunca Buhari'nin kitabındaki malum hadis yok oluyor mu?
Agnostisizm zaten en orta yolcu anlayış.Şeriatçıların iyi bir agnostik karşısında işleri çok zor
burhani peygamberin genel sekreteri değil peygamberin ölümünden yüzyıllar sonra doğmuş özbekistanda yaşamış bir alim, ayrıca iki tesfiri var 10 ca yorumlaması var,göz belerte belerte en uçuk tasfiri okumak peygambere çocuk sapığı demeye getirmek bal gibi hakarettir.
-
Kero bugün mesaiye geç başlamış. Hasan Can'a çıksa sçış hikayesi hazır. Askerde ne yapıyordun? Tank gomutanıydım. Seyir halindeyken birinden birisine atlardım gaplan gibi...
Katılan birisi olursa sçış hikayesi niyetine anlatsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 20 Haziran 2024; 14:34:46 > -
Kelimenin doğru yazılışı tefsirdir. Tefsirin anlamı yorumlamaktır. Yorum yazılmamış veya başkasının yorumları aktarılmamış, kitapta yazan olduğu gibi aktarılmıştır. Peygambere çocuk sapığı diyen biri varsa o kişi kesinlikle Diamond değil.
Dil şartı yok, o formaliteden bir madde.
Ancak MK müslümanlara vatandaşlık vermez. Bu yasa meclisteki türk ve şiptar milletvekillerinin oy birliği ile geçti. Ancak hükümet bunu istemiyor. Yani başvuru da bulunsan da sana vatandaşlık vermiyor.
Göstermelik AB uyum sürecine hazırlık bahanesiyle 100 kişide 1 kişiye falan veriyorlar.
MK vatandaşlığı zor veren ülkelerden siyasal sebeplerden ötürü.
Kero denen herife gelince MK vatandaşlığı olduğunu hiç sanmıyorum. Eğer varsa da oradan göçen 90 lı yıllardaki şiptarlardandır. (Arnavut)
Haricinde buralı olup alma şansı yok denecek kadar az.
-
anlatamıyorum dedem babannem babam oranın resmi vatandaşı doğma büyme zaten sıradan bir ahmet mehmet gibi başvurulmadı dedemin kardeşine çalıştırdığı tarlası bile var orda tütün tarlası bilemem kaç dönüm üsküpte.
evet size gitseniz hele bu zamanda hiç vermezler benim statüm başka,14 sene önce gibi kelle başı 11.000 tl harçlığını yatırdık sadece ben değil 3 kardeş birden aldık küçük bir konuşmayla sadece anladığım kadarıyla radikal dincimiyiz ona baktılar tek korkuları oydu ,onun dışında başka bir soru sorulmadı bile,birde lise mezunu dengi olma şartı vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 15:26:49 > -
bu tema olan kişi piyasada yokken gigtv vardı sonra yavaş yavaş gigtv'ye yanaştı parayı bulunca şöhret olunca kendini sosyal medya alemin akıl küpü zanediyor aboneleri..şu olaylar bu adama yarıyor bu yeni nesil allah gibi tapıyor bu adam ne hikmetse ..birileri yürek yemiş tüm tehditleri almış kelle koltukta yaşıyor dinleri afişe etti.. kaymagını diamont tema yediii ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fredydexter -- 20 Haziran 2024; 15:30:3 > -
Eşine laf atacak kadar düştün mü? Son akşam yemeği tablosuna mı takıldın zavallı?
-
eşine niye laf atıyım tşk ettim ben,hristiyanlığın ikonsası bir tablo her türkçünün evinde vardır zaten aynen ben zır cahil olduğum için hiç biryerde görememişim bir görenler sizlersiniz.
Ben bir cengiz han beklerdim çalışma odasında ama artık havarilerle idare edicez kısmet böyleymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Haziran 2024; 15:57:10 > -
Daha Türkçe yazmayı bilmiyorsun ki sana sanat tarihi nasıl anlatayım? Ayrıca olmadığı kanısına nasıl vardın açıklar mısın?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X