Şimdi Ara

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
652
Cevap
3
Favori
20.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İzle izle belki birşeyler öğrenirsin. Ortadoğu din geleneği diye birşey var. Ortadoğu dinleri sümerlerden islama kadar evrimleşerek gelmiş. Hristiyanlığı islamdan ayrı tutamazsın. Biri masalsa hepsi masaldır. Sen hiç "islam yalan ama şu din gerçek" diyen bir dinsiz gördün mü? Biraz dinler tarihi araştıran herkes görür ki dinlerin ve tanrıların hepsi yerel efsanelerdir. Global çapta görülen hiçbir din ve hiçbir tanrı yoktur.

Ben 35 yaşına kadar müslüman olarak yaşadım. Diamond bana vız gelir tırıs gider. Onun demesiyle mi dinden çıkacam? Sağolsunlar en büyük etkiyi siyasiler yaptı. Tayyipin ateizme hizmeti dionun 1000 katı vardır.

• EmuDev E kullanıcısına yanıt

onu sen diyorsun o arkadaş demiyor çok yüzeysel ufak tefek bir iki irdeleme gördüm sadece o, hatta tam aksine popoflamış gerçek tarihe dayanıyor diyor romanın hriistiyanlık tarihine.

islama gömdüğünün orda kum tanesi kadarı bile yok genel olarak belgesel yüzeysel tanıtıp geçmiş.

Allahın oğlumu olur yahu ne saçma mantıksız bir inanış dese şu an özürdiliyordum.

edit: 30-40 dakikasındada resmen hz.isa övmesi yapıyor yani hz.isa nın mucizelerine inanıyormuş gibi konuşup kendi fikrinide zikrinide açık ediyor Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 37:40 dan itibaren bakın.

koyduğun video daha çok iddamı ıspatlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 1:28:50 >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

cübbeli var ya, ağzına ağzına vurur bunun. hatta cübbeliye de gerek yok, cübbelinin %1 kadarı bilgili biri gelsin, ertesi gün diamond şeriat istiyoruz yürüyüşü düzenlerYayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. 

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Ulan kero; sen bizi ne zannediyorsun. Sizin reisiniz gibi hep ötekileştirme hep bir kötü gösterme.

Haddini bileceksin. Ben islam karşıtı değilim. Önce özür dile benden.

İkincisi; illa sizin istediğiniz gibi bir düzen mi olmalı dünyada; illa sizin gibi mi düşünmeli herkes.

Oh ne güzel ya. :)

Asıl sizin gibiler islam üzerinden sömürü üzerinden para kazanıyor. Gel menzil'in mekanlarına gidelim tüm büyük şehirlerde nasıl yaşadıklarını gözlerinle görürsün. Sonra "OMO OCON BONO DOSTOK OLMOMOŞ"

Adam lime lime etti sizin cenahı gelmiş "Bu kim ki diyorsun"

Eski videolarını dinle keyfin yerine gelir ahahah

Zırt pırt mesajını da düzenleme bana bildirim geliyor yakında bloklayacağım bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astegon -- 16 Haziran 2024; 9:24:12 >
  • astegon kullanıcısına yanıt

iyi bayramlar,islamcı gibi görünen medya maymunu tipi sömürü kanallarınıda sevmiyorum çoğu sömürü para derdinde işin uzmanı filanda değiller sadece iyi oyuncular ve zekiler show dünyası.

bu çocuk show proje için angostik doğma büyme hristiyan olduğunu düşünüyorum,hristiyanlığı tanıtan içeriğindede artık iyice emin oldum iyi yağlayıp yıkamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 13:10:27 >
  • Diamond 2 gündür twitterda trendlerle. Abone sayısı 830K olmuş. Bir ülke aydınlanıyor elhamduzeus.

• Hoşgörü dini mensupları her zamanki gibi.

Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor.
  • EmuDev E kullanıcısına yanıt
    Bunlar inanmamayı neden hakaret olarak algılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çeto niye sildiriyorsun yorumumu cevap veremedin diye mi? Maksadın ne senin? Çetoluk yapmayı bırak acilen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 16 Haziran 2024; 12:8:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diamond tema bilgisi ile ezmiş. Hiçbir dinci kendisi ile başa çıkamadı bugüne kadar.

Şeriat zaten 2024 senesinde uygun değil. Neyseki laik bir ülkeyiz.

• 2 saatte 1000 abone daha eklenmiş. Güzel reklam oldu. Hoşgörü dini mensuplarına teşekkür ederiz.

• Diamond Tema hakkında "Yer6" adlı programda Hz. Muhammed ile ilgili sözlerinden dolayı "halkın bir kesimini aşağılama ve dini değerleri aşağılama" suçlarından soruşturma başlatıldı.

• pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Şeriat kişinin yaşam şeklidir diyip işin içinden çıkamıyosun işte.

Çünkü islam sadece Allah ile kul arasındaki ilişkiyi düzenlemez. Bir ülkenin bir toplumun nasıl yönetilmesini gerektiğini, egemenliğin kimde olduğunu, ceza hukukunu vs.. de belirler.

• mechatengu kullanıcısına yanıt

tam öyle değil. kuran'da 3 veya 4 yerde dini zorlaştırmayın aşırılaştırmayın yazmakta.

yani kolayı varsa ki kuran'da yazılanı hafifletmeden veya daha da ağırlaştırmadan, o zaman bugüne reforme edilir. çünkü pratikleştiriyoruz.

mesela elini kesme yerine 30 yıl hapis. bu önceden mümkün değildi. ama şimdi mümkün.

o yüzden el kesmeyi hafifletmek için 10 sikkeye kadar kuralı gelmiş mesela.

Element uydurma bir yerlerinden. Bir sürü farklı videosu var. Otur izle. Biraz farklı bakışın olsun hayata karşı, inançlara karşı.

İlla "Benim düşüncem hakim olsun" deme kero. Dünya değişiyor. Agnostisizm'in ne olduğunu da doğru öğren gel. :)

• astegon kullanıcısına yanıt

ne yapıcaktı başka? bak tevratı eleştiren videosu varken hz. isanın mucizelerini roma hristiyan tarihini popoflamış.Yayınlanmamış düello yayınlandı! DIAMOND TEMA, islamcı Fikret Çetin ile tartışıyor. aileden gelen bir hristiyanlık bağları olduğu açık.

agnostikliği köprü olarak kullanıyor o, tabi reklamınını yapıp tanıtıcak sizi neyle tavlıycak mesih inancıylamı?

agnostiklik bana göre en kaçak, en ödlek, en dönebilen, boşvermiş, arada derede kalmış proje inanç sistemidir zaten cuk diyede onu seçmiş süpriz değil kendisine cep agnostiği diyebilirim.

agnostiklik = dindar olmama, proje insanları dinden soğutma projesidir sert ateistlik yapsalar oda olmuyor ya varsa ? ya doğruysa? tanrı var olabilirde? kafam karıştı off? daha geniş kitleleri yönlendiriyor yani ateizim oyle değil ateizimle büyük kitleler yönetemezsin, agnostiklik bu konuda biçilmiş bir kaftan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 17 Haziran 2024; 1:14:58 >

• kararsızadam123 K kullanıcısına yanıt
    Hadi oradan 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

kero boş yapıyorsun. bize okulda yıllarca halifelerin öldürüldüğünü anlatmadılar. bazı tarikatlar ebu bekir için de "yatağında öldü" vs demekteler. ama öldürüldüğü yani zehirlendiği rivayet de ediliyor.

yıllarca dini koruycaz diye arapların saçmalıklarını korumak zorunda kalınıldı. arapları savunucaz derken de din merkezli çatışıldı. mezhepler doğdu vs. yahu şu eski komü dese ki "yahu kardeşim araplar o devirde ne idi? islam onlar için ne oldu" dese bak yine kotarır. ama aklı yok. arapları savunucam derken saçmaladı.

cüppeli olsa "vellekül mekül" sallar işin içinden çıkmaya çalışırdı vs. çünkü dini öğretecek adamların bir bilgi birikimi yok. eğitimleri arapları övmek üzerine olunca, dini eleştirme konusu karşılarına çıkınca saçmalıyorlar.

• Kısa bir video kesiti sanıyordum. 2 saat 11 dk'ymış. Hayır teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Haziran 2024; 3:56:4 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.