Şimdi Ara

Diana hakkındaki görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güçlü mu 6 dan sonra akali gibi güçleniyor ama oyun başı rahatsız edilmeye acık gibi su metada az çok is gorurmu sizce? Yani Katarina olduysa Diana neden olmasın diyorum ben.

• Q su biraz hizlandirilsa çok iyi olucak.
  • 6 item en tehlikeli apc , karşı takımda banshee kasmamış adcye 1 tutması ile tek atması bir olur . Diğer bir kocaman artısı da farm biçme gücü , laneyi ittirip çok rahat dönüp yan farm yapabiliyor . Açıkça söylemek gerekirse metaya girer diye korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: katafaz

6 item en tehlikeli apc , karşı takımda banshee kasmamış adcye 1 tutması ile tek atması bir olur . Diğer bir kocaman artısı da farm biçme gücü , laneyi ittirip çok rahat dönüp yan farm yapabiliyor . Açıkça söylemek gerekirse metaya girer diye korkuyorum

diana metaya girerse nerflenir zaten. oda skillseti yuzunden daha cok nerf yiyecek bir hero populer olursa. damage duserse dfg kasar asassin yaparsin. Q nerflenir W bufflanirsa tanky build gidersin. Skillerin CD nerflenirse kayle buildi yaparsin pasifin 1.5k vurdugunu gordum ben. o yuzden korkmana gerek yok girsede cikarirlar geri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

6 item en tehlikeli apc , karşı takımda banshee kasmamış adcye 1 tutması ile tek atması bir olur . Diğer bir kocaman artısı da farm biçme gücü , laneyi ittirip çok rahat dönüp yan farm yapabiliyor . Açıkça söylemek gerekirse metaya girer diye korkuyorum

diana metaya girerse nerflenir zaten. oda skillseti yuzunden daha cok nerf yiyecek bir hero populer olursa. damage duserse dfg kasar asassin yaparsin. Q nerflenir W bufflanirsa tanky build gidersin. Skillerin CD nerflenirse kayle buildi yaparsin pasifin 1.5k vurdugunu gordum ben. o yuzden korkmana gerek yok girsede cikarirlar geri.

Alıntıları Göster
    Şu an Diana için IP biriktiriyorum, Oynanışı aşırı zevkli gözüküyor da bir türlü savurganlığıma engel olup 6300 IP biriktiremedim.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Şu anda jungleda aşkım benim ,kısmetse mainim olacak sezon 5'de.

• asiri op
  • Çöp. 20 dkdan sonra free lose. İstersen 10-0 git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

Çöp. 20 dkdan sonra free lose. İstersen 10-0 git
    bjergsen şu aralar oynuyor galiba sokacak metaya
  • Midde çöp
  • 20 dkdan sonra adcnin içinden geçiyor cöp falan degil ama umarim populer olup bi nerf daha yemez. Oynayan icin cok iyi suan.
  • aynı buildli katarina akaliden çok vuruyor +kalkanı var daha ne olsun
  • Silver dan sonra çöp allah çöp. IP vermeye değmez iade hakkım olsa ilk iade edeceklerimden biri.
  • Akaliden cok daha güçlü
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Menzilli bir rakip geldiginde seni zorlayabilir baslarda ama 6 level oldugunda hersey degisir :) Q'nun falsolu olarak gitmesi tuhaf gelebilir ama alisiyorsun.Cok yasuo oldurdum oyle duvari aliskanlik edinip onune acmis olanlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doçent Kangal

Çöp. 20 dkdan sonra free lose. İstersen 10-0 git

Malesef doğru.Takım savaşlarında Q'nun kime tuttuğunu görmek cidden biraz zor bu yüzden ultiyi bir sefer kullanıp mal gibi kalabiliyorsunuz. Karşı takımda feedleyen bir hero dahi olsa alan etkisi varsa sizden çok daha fazla iş yapıyor late game'de.Arkadaşın dediği gibi ne kadar feedlensende tek başına oyun taşıyamıyorsun dk 20 den sonra işler değişiyor.
  • quote:

quote:

Pasifini hala çözemedim ben, bir el atsan ya hocam

Diana'yı ne zaman rakip akali picklese pickliyorum, ben bu kadar kolay bir matchup görmedim

Birde en son Gnar'a karşı top için pickledim o da çok kolay bir eşleşme oldu. Rakip pek Gnar'da bilmiyordu sanırım onunda etkisi olabilir bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -EDD- -- 3 Aralık 2014; 9:00:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -EDD-

quote:

quote:

Pasifini hala çözemedim ben, bir el atsan ya hocam

Diana'yı ne zaman rakip akali picklese pickliyorum, ben bu kadar kolay bir matchup görmedim

Birde en son Gnar'a karşı top için pickledim o da çok kolay bir eşleşme oldu. Rakip pek Gnar'da bilmiyordu sanırım onunda etkisi olabilir bilemiyorum.

3 yada 4 normal vuruşunda önündeki rakiplere büyü hasarı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Şu anda jungleda aşkım benim ,kısmetse mainim olacak sezon 5'de.

Hangi jung itemini kasiyorsun ap verenmi saldiri hizi verenmi
  • rünlerde kırmızılara attackspeed veriyorum yetiyor,sonra bir daha attakspeed ile ilgili bir item çıkmıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.