Şimdi Ara

Diana Taktikleri Onerirmisiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dianaya yeni başladım ve ogrenmeye calısıyorum. Taktik verebilirmisiniz ? Büyücülük rünüyle girip hakimiyetle devam ediyorum.
    Oyun hakkındada oneri verebilirseniz cok makbule geçer. :)
    Neler yapılması gerek mesela ?
    Teşekkürler.

• 6ya kadar farm sonrasında minyona 2 düz vuruş w q r r tek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • q çarpmadan r atabilirsin q çarpınca gene ulti resetlrniyor tutucağını düşünüyorsan tabi öyle yap

• q r w e r

• Tek gördüğün birine q atmadan, hızlıca ve şaşırtıcı teklemeler için wr yapınca da öldürebiliyorsun. Ölmezse de Q'yu en son atıyorsun xd
  • bu adamı izlesen yeterFenix35

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermandgn -- 9 Mayıs 2018; 1:22:30 >
  • Öncelikle rünün yanlış çok yanlış olmasada ilk ağaca hakimiyet elektrik ver ikinci ağaca büyücülük veya istediğin başka bir şey girebilirsin onun dışında yukarıdaki arkadaşın dediği gibi fenix35 e bi göz atmanı isterim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermandgn

bu adamı izlesen yeterFenix35
    Adami youtubeden izlim dedim..video koymus yuksek eloda diana ile tasimak diye. Oynadigi elo elmas5 dalgami geciyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Kimileri için orası da yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7563747EA

Bu mesaj silindi.
    Kim yapti la onu kacirdim hz yasuo oyunbros falanmi :Dd

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Kimileri için orası da yüksek.
    Orasi öyle ama bu adam normalde master Challenger değilmi. Boyle baslik atmasi garip geldi. Birde bende boyle tek atan bir şampiyona hakim olup yayin acsam izlenirmiyim elmas4 elmas3 falan. Izlenirse yapayim para lazim

Yani "şu ligden sonrası yüksek elodur" gibi kesin bir ibre yok.

Bana her gün "abi plat 5 im ben yüksek elodayım ama takım küfrediyor napıyim" tarzı cümleler geliyor.

Benim için West master + yüksek elo iken, orayı %80 win rate ile geçen adamlar için çok düşük bir elo.
    Herkese göre yüksek, düşük çok değişken ama genel olarak:
    Yüksek elo: kendisinden daha yukarıdaki ligler
    Düşük elo: kendi liginden daha düşük ligler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 11 Mayıs 2018; 15:27:42 >
  • Hakimiyetteki tüm anahtar rünlerle oynayan gördüm yırtıcıyla bile iş yapıyor.
    Sonra isabete gidip as alıp nashor kasanlarda var ama bence en verimlisi büyücülüğe gidip ulti şapkası ve yüzde 10 cdr almak.
    Q tutturmadan ultiyle girsen bile belli bi seviyeden sonra trade bitmeden ultinin cdsi tekrar doluyor.

Oynanışta basit zaten en arkaya gir iş yapıcak heroyu teklemeye çalış ölürse tfyi kazanıyosunuz zaten ölmezse salla ortaya bi e aoe damageler herkese değsin focus yersende zhonya bas.

Mid gamede çok güçlü olmasına rağmen latede tek hatada direk satıyosun oyunu bu açıdan riskli bence diana bide lulu karma thresh gibi supportlar karşısından çok zayıf.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.