Şimdi Ara

Diancy'nin Çalışma Günlüğü YKS24

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
3.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocalarım merhaba. yks'ye çalışmaya yaklaşık iki ay önce başladım geçen sene denemelerde 30-40 civarı yapıyordum ama denemeleri ciddiye almamamdan kaynaklıydı. şuanki netlerim 75-80 arasında geliyor. bu ayın sonunda en azından 90 bandına çekmeyi hedefliyorum. onun dışında daha ayt'ye başlamadım ama 11 konularına büyük oranda hakim olduğumdan çok vaktimi çalmaz diye düşünüyorum. şuanki planım 10 günde tyt halledilip kalan 20 günde 11'i bitirmek sonrasında 12 başlamak. burayı günlük, haftalık veya duruma göre güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12523A8A -- 14 Ekim 2023; 21:44:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kız mısın nick kız nicki gibi

• Kırmizı Şortli 2 K kullanıcısına yanıt

Kendini T-129 olarak tanımlıyor hocam

• kolay gelsin

• Başarılar dilerim hocam

• Kolay gelsin

• PostalDude kullanıcısına yanıt
    sagolun hocam

• bugün kütüphanede değildim üstüne kafam da dolu olduğu için derse pek odaklanamadım ama yine de boş geçmemek için bir şeyler yapmaya çalıştım.
    geo 30 soru benzerlik
    acil problemler 30 soru
    paragraf denemesi (17,5 net)
    ayt'den 4 test çözeltiler baktım
    tyt orbital'de mol bitti
    biyotik arada kaynayan 6 testi çözdüm
    coğrafi konum (coğrafyanın kodlarından izliyorum) apotemi'den testlerini çözdüm
    meb'in verdigi 3 adımda tyt kitaplarını incelemeyi düşünüyordum ama matematiğine biraz baktıktan sonra bugünlük yeterli hissi geldi, yarın kaldığım yerden devam
    handful of nothing hocamızdan gördüm ve hoşuma gitti
    günün şarkısı: get scared - sarcasm

• sevindim hocam

• 17 Eylül Pazar
    paragraf denemesi
    20 soru problem
    20 soru geometri
    yaklaşık 3 saat optik konu çalışması yaptım (özcan aykın'dan dinledim) sonrasında bilgi sarmal'dan testlerini çözdüm
    3d fonksiyonlardan 11 test çözdüm az bir kısım kaldı onu da yarın halledicem.

• Diancy'nin Çalışma Günlüğü YKS24

• Hocam paragraf denemesi olarak neyi çözüyorsunuz?

• bilgi sarmal ve 3d'nin soru bankalarının sonunda paragraf denemeleri var onları çözüyorum, bittiklerinde çıkmış sorularla devam ederim muhtemelen

• 19 Eylül Salı
    sabahları çalışmazsam gün içinde asla çalışamayan biriyim (gün nasıl başlarsa öyle devam eder lafına haddinden fazla şartlanma).
    iki gündür derslerim sabah grubunda bu yüzden pek çalışamıyorum. muhtemelen akşam da çalışmam, yazmaya değmez ama düzenlilik açısından bugün yaptıklarım:
    20 soru problem
    3 saat logaritma:
    bir daha geri dönmekle uğraşmamak için iyice sindirerek ilerliyorum ama yavaştan soru çözümlerine başladım
    3 saat polinom:
    yaklaşık 1 haftadır polinom çözmüyordum hafif unutuyor gibi olmuşum, hatırlamak için 2x'te konu dinledim sonrasında 345'te biraz soru bırakmıştım onları halledip kalanını orijinal'den çözdüm.
    günün şarkısı: stabil - kalender

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12523A8A -- 19 Eylül 2023; 19:40:29 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.