Şimdi Ara

Didem Arslan Yılmaz canlı yayında Koronavirus hattı 184'ü aradı. Sonu sürprizli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • %100 Yerli ve milli sermaye ile yapılmış yapay zeka 1 sn bile geçmeden cevabı bulabiliyor. Yanlız zaten hastaneye gitmek gerekiyorsa neden bu kadar soru soruyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Tam olarak beklentiniz neydi? Telefondan muayene ve tedavi mi bekliyordunuz şaşırdınız? Kolonya mı püskürtülseydi ahizeden?

60 yaş üstüyüm dese muhtemelen siz çıkmayın denir sağlık ekipleri yönlendirilirdi

Gencim belirtiler yok dese evinde kalmasi tavsiye edilirdi

Her kombinasyonu denemeden eleştirmek saçma veya ne bekliyordunuz ki ben anlamadım neden eleştiriliyor ben bir anormallik göremedim
    Bunu sadece 60 yaş üstü değil her yaştaki hastaya yapmaları lazım. Genç olunca virüsü başka yerlere bulaştırmıyor mu? Belki adam sağlık merkezine metrobüs ile gidecek? Metrobüstekilere bulaştırmaz mı genç hastalar?
  • Bunu demek icin telefondalar. Baska da birsey soylemiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçma gibi geliyor ama cuma vakti caminin kapısına dayanan adam için en yakın sağlık kuruluşuna basvurmalisiniz uyarısı oldukça gerekli bir uyarı.

Malesef bizim için böyle bir uygulamaya gerek olmasa dahi gerek olan insanlar da çok.

• Hahahahahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oddoTR kullanıcısına yanıt
    tam bir palavra uygulama.telefonun diğer ucunda olacaksa (canlı) bir enfeksiyon uzmanı olmalı ki bi işe yarasın.
  • Sokakta umursuzca dolaşan virüs semptomları gosteren kara cahil kişilerin yanlışlıkla kalabalık mekanlara degil de doğru yerlere gitmesi için yapılmıs bir servis

• Ya siz burada dalga geçiyorsunuz da bu bilgilere sahip olmayan o kadar çok kişi var ki onlar için çok faydalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD

Tam olarak beklentiniz neydi? Telefondan muayene ve tedavi mi bekliyordunuz şaşırdınız? Kolonya mı püskürtülseydi ahizeden?

60 yaş üstüyüm dese muhtemelen siz çıkmayın denir sağlık ekipleri yönlendirilirdi

Gencim belirtiler yok dese evinde kalmasi tavsiye edilirdi

Her kombinasyonu denemeden eleştirmek saçma veya ne bekliyordunuz ki ben anlamadım neden eleştiriliyor ben bir anormallik göremedim
    Yanı corona şüphelileri 60 yaş altı ise metrobüsle gidecek hastaneye değilse evde tedavi.

Bravo

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.