Bildirim
Didem Arslan Yılmaz canlı yayında Koronavirus hattı 184'ü aradı. Sonu sürprizli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kimsenin akıl edemeyeceği bir çözüm yöntemi sunuyor size görüşme sonunda.Bravo doğrusu süper bir hizmet. -
"Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız"
Bu ne şimdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telesekreter hastalık kapmamak için anında kapattı teli -
Sanırım yanlışlıkla kuaföre gidenler oluyordu, sağlık kuruluşu diye tavsiye veriyorlar.
Stonks! -
Geçen gün eşim aramıştı ve müşteri hizmetleri ile görüşmüş.
Aile hekiminize başvurun demiş o da. -
"Hokumet izrail hastaligi ile coh eyi mucadele ediyi. Bonlarin hepzi Emamoglonun zucu yegenim. oyun coh boyug " -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aklına muayeneye gelen çocuğa ciddili "sigarayı acilen bırakmalısın" diyen dayı gelen tek ben olamam herhalde Bu kadar mı absürd olur bir ülke insanından havasına suyuna arkadaş -
-
Ben tuhaf bir durum görmedim. Tüm belirtilere evet dedi. Böyle bir durumda vakit kaybedilmemesi gerekiyor. Fakat sistemin bu sonuçlar sonrasında arayanı 112'ye yönlendirmesi sürece katkı sağlayabilirdi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tam olarak beklentiniz neydi? Telefondan muayene ve tedavi mi bekliyordunuz şaşırdınız? Kolonya mı püskürtülseydi ahizeden?
60 yaş üstüyüm dese muhtemelen siz çıkmayın denir sağlık ekipleri yönlendirilirdi
Gencim belirtiler yok dese evinde kalmasi tavsiye edilirdi
Her kombinasyonu denemeden eleştirmek saçma veya ne bekliyordunuz ki ben anlamadım neden eleştiriliyor ben bir anormallik göremedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya yardımcı olmuşlar, sağ olsunlar.
Sağlık sistemimiz tabii ki de Avrupa ve Amerika'dan çok daha gelişmiş... -
Arkadaşlar 184 olayı şu adam nezle ya da grip, hastaneye gelmek istiyor, sorun şurda grip oldun diye korona kapmayacak değilsin, böyle şikayete hastaneye gelmek isteyenler 184 ü arayıp yönlendirmeye göre hastanelere gelmeli, çünkü gerçek korona virüslü hastaların arasına böyle hastaların girip hastalığı kapmaması isteniyor, bulaşı mümkün olduğunca azaltmak lazım, aciliyeti olmayan durumlar için hastanelere gelmeyin, sadece yurt dışına gitmek veya yurt dışından biriyle temas öykünüz olması ile hastalık semptomları yoksa evde oturun kimseyle görüşmeyin. Süper taşıyıcı denen bir grup var bu insanlarda korona var ama hastalık belirtileri olmuyor bu da bende Bişey yok diye dolaşıp duruyor, İtalyada ki en büyük sorunlardan biride bu süper taşıyıcılar diye düşünülüyor, hastalarda 1e 5 oranda bulaştırocılık varken, süper taşıyıcıların 1e 100-1000 arasındaki bulaştırıcılık oranı olduğu düşünülüyor,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayyy Gerçekten sağlık bakanı müthiş çalışmış gözlerim yaşardı
ülkenin telesekteri bile trol yaa -
herkeste bir trol ya kadının yüzümü değişti ne -
Hastalanınca Nalbura falan gidilmesin diye yapılmış bir hizmet
Çok Nankörsünüz. Nereye başvuracağını bilmeyenleri yönlendiriyor işte... Daha ne istiyorsunuz?
ne güzel işte biz bilmiyoruz nereye gidecegimizi oraya yönlerdiriyorlar bizi bak iyi ki yapmışlar 184'ü -
Wooow ıq Yetmedi sonuna videoya 10 kere tekrar izledim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Telesekreter hastalık kapmamak için anında kapattı teli
|
Sanırım yanlışlıkla kuaföre gidenler oluyordu, sağlık kuruluşu diye tavsiye veriyorlar.
Stonks! |
Kimsenin akıl edemeyeceği bir çözüm yöntemi sunuyor size görüşme sonunda.Bravo doğrusu süper bir hizmet.
|
"Hokumet izrail hastaligi ile coh eyi mucadele ediyi. Bonlarin hepzi Emamoglonun zucu yegenim. oyun coh boyug "
|
"Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız"
Bu ne şimdi? |
Tam olarak beklentiniz neydi? Telefondan muayene ve tedavi mi bekliyordunuz şaşırdınız? Kolonya mı püskürtülseydi ahizeden?
60 yaş üstüyüm dese muhtemelen siz çıkmayın denir sağlık ekipleri yönlendirilirdi Gencim belirtiler yok dese evinde kalmasi tavsiye edilirdi Her kombinasyonu denemeden eleştirmek saçma veya ne bekliyordunuz ki ben anlamadım neden eleştiriliyor ben bir anormallik göremedim |
Ben tuhaf bir durum görmedim. Tüm belirtilere evet dedi. Böyle bir durumda vakit kaybedilmemesi gerekiyor. Fakat sistemin bu sonuçlar sonrasında arayanı 112'ye yönlendirmesi sürece katkı sağlayabilirdi.
|
Bunu sadece 60 yaş üstü değil her yaştaki hastaya yapmaları lazım. Genç olunca virüsü başka yerlere bulaştırmıyor mu? Belki adam sağlık merkezine metrobüs ile gidecek? Metrobüstekilere bulaştırmaz mı genç hastalar?
|
Benzer içerikler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- söke bağarası bülbül hoca bakım günleri
- 25 yaşında hakim olunur mu
- google maps bulanık giderme android
- yusuf serdar yücel
- kaliforniyum nedir
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- youtube premium fiyat
- ısı pompası mı doğalgaz mı
- yurtdışı alışveriş limiti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X