Bildirim
Mesut Çevik ile Canlı | Konuk: TeknoSeyir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Körün istediği bir göz Allah verdi iki göz
-
Umarım Skype bağlantısı değil de kanlı canlı orada olurlar.
Bomba kadro
Yayın sonrası edit: Yayın çok çok iyiydi. Umarım devamı gelir. Bir sonraki sefer Teknoseyir'e gidildiğinde, Erdi abi ve Hamdi abi de olursa demeyin keyfimize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saab9000 -- 12 Ekim 2017; 22:27:7 >
-
Oooooo LP alırım bir dal. -
xxxxxxxxxx
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 17 Mayıs 2020; 9:52:7 > -
-
keşke hamdi abide olsa... mgamsız ve leventp ve hamdi kellecioplu
-
Canlı yayında olacaklar mı Yoksa görüntülü arama şeklinde mi?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'de teknoloji siteleri arasında çizgisini asla bozmayan tartışmasız en kalitelisi teknoseyir.com. Seviyoruz kendilerini.
-
Niye görüntülü olsun ki aynı şehirdeler zaten, Hakkı Alkan, Enes Kirazoğlu gibi stüdyodan yayın yapacaklardır.
O skype olayı iphonedo ya özeldi sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: Saab9000
Umarım Skype bağlantısı değil de kanlı canlı orada olurlar.
Bomba kadro
DH ofisi ile TS ofisi yerleşim olarak birbirine yakın sayılır (DH Ofisi Kozyatağı/Kadıköy - TS ofisi İçerenköy/Ataşehir) o yüzden Bildiğimiz Misafirlik durumu olur diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceleciburak -- 12 Ekim 2017; 13:21:15 >
-
hamdi kellecioğlu geçen haftaki konsolüssü ziyaretinde yoktu, burda da yok. Lp ile artık hiç mi aynı kare içine girmeyecekler, merak ediyorum açıkçası.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Işte bunu izlerim.
-
"Levent Abi taraftara 3'lü çektir!" diyenler beğensin.
-
Teknoseyir ekibi gibi bos ekip gormedim. 10 dakika inceleme yapa bileceğin şeyin 1 saat suyun çıkarıyorlar -
Teknoseyir candır,adamdır.
quote:
Orijinalden alıntı: UyGaR___
hamdi kellecioğlu geçen haftaki konsolüssü ziyaretinde yoktu, burda da yok. Lp ile artık hiç mi aynı kare içine girmeyecekler, merak ediyorum açıkçası.
Niye aralarında ne geçti ki? -
Donanim bilgisi olarak lp gercekten Türkiyenin en iyilerinden.
Teknoseyir muhabbeti en cok saran donanim kanali bana gore aksami bekliyoruz.
O zaman daha bir iyi olacak. Aralarında da hoş sohbetler olacaktır. :)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teknopat ekibini de bekleriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Türkiye'de teknoloji siteleri arasında çizgisini asla bozmayan tartışmasız en kalitelisi teknoseyir.com. Seviyoruz kendilerini.
|
Ben adamlari tost makinesini 1 saat inceleseler bile podcast olarak indirip dinliyorum, sen uzun konuşuyorlar diye laf ediyorsun. Ayrıca hiç bir incelemelerinde boş konuşmuyorlar, olabilecek her bilgiyi veriyorlar, senin istediğin gibi 10 dk yüzeysel geçen sürüyle kanal var.
|
Hayatta iyi şeyler olmaz. -Levent Pekcan
|
Konuklara dolu bardak veren tek program be
|
Adamlar üreticilerden direk ürün gelirse tarafsız olamayız, kendimiz de incelemek için ürün satın almalıyız ve bunun için de sermayeye ihtiyacımız var diyerek bardak satışına girdiler. İşte böyle bir ekiptir tekoseyir.
|
Levent abiyi sabaha kadar sıkılmadan izlerim müthiş biri, bence teknoloji aleminin ilber ortaylısı konuşması falan arada andırıyor :D
|
Fazla söze gerek yok muhteşem bir yayındı. Levent Pekcan ve Murat Gamsız 5 saat konuşsa dinlerim.
|
Benzer içerikler
- whatsapp kendine mesaj atma
- 1 telefonda 2 whatsapp
- vpn indir
- netgsm şikayet
- instagram önbellek temizleme ios
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X