Şimdi Ara

Dideral Hap [Beta-blokör]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu ilacı kullanan veya daha önce kullanmış olan var mı?İlacın işlevi adrenalini bloke etmesi ve heyecanı önlemesi.Bu sayede sınav anında heyecanlanma gibi bir ihtimaliniz olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 28 Aralık 2013; 23:07:37 >

• Bence sınav için hayatınızı tehlikeye atmayın.
  • Yav birak Allahı'nı seversen
  • Kullanan bir tıpçı büyüğüm vardı. O bana anlatmıştı sunum yapacakları zaman almış herkes telaş içerisindeyken ben çok rahattım diyodu

Kullananlar var.Ama dikkat etmek lazım , kalp ritmiylede ilgili bir etkisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten doktor yazmadan alınamıyor heralde?
  • bişi olmaz aga mezunuz bu sene gecen seneki kadar pek stres olacagımızı zannetmiyorum
  • Hocam geçen sene heyecan yoktu ama bu sene olur gibi geliyor ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetmustafakos

Hocam geçen sene heyecan yoktu ama bu sene olur gibi geliyor ..

mezunsan olmaz diye düsünüyorum sonucta bildigin durumla karsı karsıyasın bide eger daha verimli calıstıysan( konuyu acan arkadas iyi mesela tanıyorum) pek olacagını zannetmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dideral kullananlar ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefronx3

Kullanan bir tıpçı büyüğüm vardı. O bana anlatmıştı sunum yapacakları zaman almış herkes telaş içerisindeyken ben çok rahattım diyodu

Kullananlar var.Ama dikkat etmek lazım , kalp ritmiylede ilgili bir etkisi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Zaten doktor yazmadan alınamıyor heralde?

Adrenalin olmadığı için kalp hızlı atamıyor.
  • viski içerek gir sınava
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alea iacta est

İlacı bilmiyorum ama sana şunu söyleyeyim, doğruluğunu bilimsel kaynaklardan araştırabilirsin. Sıralama şöyle olur.

Adrenalin salgısı artar-Stres artar-Beyinde dopamin salgısı artar-Dopaminin artmasıyla dikkat artar-Dopamin çok artarsa-Stres ve telaş dolayısıyla dikkatsizlik.

Yani stres olmazsa daha kötü olabilir, sen tartıya koy yap hesabını.

Hocam bizde o ikinci durumdan bahsediyoruz işte.Heyecanın zararı oluyor sınav anında.
  • Okunmus su isini gorur
  • genel yargılara kesin gözüyle bakmayın .ben sınava bilmem kaçıncı girişimde en çok heyecanı yaşadım

ki o gerilme heyecan veya neyse dikkati dağıtacak kadarsa tüm çalıştıkların boşa gidiyo bende kullanmak isterdim buna benzer bi ilaç ama heyecan kötü etkileyecek düzeydemi olacak yoksa iyimi şimdiden bilemeyiz.sonuçda ilacında yan etkileri var

fazla heyecanı olmayan arkadaşlar ya bende olmuyo zaten demeyin aman,hiç belli olmuyo ;)
  • Bence kullanmamalısın.Yan etkisi olur, bir şeyler çıkar.Sınav anında heyecanlanmazsın ama Allah korusun miden bulanır, başın döner.Riske girmeye gerek yok bence.
  • Bende de dikkat eksikliği var. En zor soruyu yapıp en kolayını dikkatsizlikten yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadherin

Bence kullanmamalısın.Yan etkisi olur, bir şeyler çıkar.Sınav anında heyecanlanmazsın ama Allah korusun miden bulanır, başın döner.Riske girmeye gerek yok bence.

1 ay önceden kullanmaya başlayıp kendimi alıştırıcam.
  • çok ağır bi ilaç doktora danışmadan kullanmamalısın
    ben doktor kontrolünde günde çeyrek kullandığım halde nabzım 75ten 1 saat içinde 50 ye düşüyor ve acayip yorgunluk uyku çöküyor üstüne o yüzden heyecan felan kalmıyor aman dikkat edin kullanıcaksanızda sınavda uyuyakalmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bende de dikkat eksikliği var. En zor soruyu yapıp en kolayını dikkatsizlikten yapamıyorum.

bana dikkat eksikliğin var ritalin kullan dedi(isteksizlik ve yavaşlık vardı) bi doktor kullandık,iyide çalıştırdı beni ilaç ama sınav anında fazla adrenalin salgılandımı ne oldu bilmiyorum dikkatim dağıldı..normalde her sınavım çok iyi geçerdi önceki yıllarda .

dikkat dağınıklığım falan yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: FJieQuen.RAA

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

Bende de dikkat eksikliği var. En zor soruyu yapıp en kolayını dikkatsizlikten yapamıyorum.

bana dikkat eksikliğin var ritalin kullan dedi(isteksizlik ve yavaşlık vardı) bi doktor kullandık,iyide çalıştırdı beni ilaç ama sınav anında fazla adrenalin salgılandımı ne oldu bilmiyorum dikkatim dağıldı..normalde her sınavım çok iyi geçerdi önceki yıllarda .

dikkat dağınıklığım falan yok bence

Pek sorun etmiyorum şimdilik. Çünkü ben de dikkatimi vermiyorum, bitsin diye çabuk çözmeye çalışıyorum. En son 20 dk falan arttırmıştım. İlk denemede de saati yanlış hesaplayıp 40 dk önceden bitirmiştim.

• Bu tür ilaçları doktor kontrolünde alın. Kalp ritmini azalttığından dolayı herhangi bir tetkik yapılmaksızın, ölçüsüz şekilde verilmez. Zaten bu kaynaklı ilaçları reçetesiz vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefronx3

Kullanan bir tıpçı büyüğüm vardı. O bana anlatmıştı sunum yapacakları zaman almış herkes telaş içerisindeyken ben çok rahattım diyodu

yoo gittim direk eczaneye aldım . hatta adam sunum mu var dedi güldü . ben de evet dedim güldüm . içtim rahat rahat çıktım sunum yaptım . çok güzel geçti . tavsiye edilir.ayrıca doktor yazmadan alınamıyor ne demek kardeş . bilmeden yazmayın allahınızı severseniz ya
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.