Şimdi Ara

Didim'de yaşayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 günlük tatil için ailecek gideceğiz. Nasıl bir yer? Yerli yabancı turist sayisi fazla mı? Hareketlilik var mı?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 9 Temmuz 2015; 9:28:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Didim'de Yaşamak: En Güzel Mahalleler

Didim'e taşınmayı mı düşünüyorsun? Didim'in en güzel semtleri hakkında kapsamlı bir rehber hazırladık.

Didim'in en nezih mahalleleri arasında Altınkum, Akbük ve Didim Merkez sayılabilir. Bu semtler, gelişmiş altyapıları, yeşil alanları ve hareketli sosyal ortamlarıyla öne çıkıyor.

Altınkum, Didim'in en güzel sahil semtlerinden biri olarak kabul ediliyor. Uzun ve altın sarısı kumsalı, berrak suları ve hareketli sahilyoluyla dikkat çekiyor. Akbük ise daha sakin bir seçenek arayanlar için ideal. Büyüleyici koyları, pitoresk limanı ve huzurlu atmosferiyle ünlüdür.

Didim Merkez, Didim'in kalbi olarak biliniyor. Canlı caddeleri, çok sayıda mağazası, restoranı ve tarihi yerleriyle hareketli bir yaşam alanı sunuyor.

Didim'de nerede oturacağına karar verirken kendi ihtiyaçlarını ve beklentilerini göz önünde bulundurmalısın. Altınkum, hareketli sahil hayatını sevenler için mükemmel bir seçimken Akbük, sakinlik ve huzur arayanlar için daha uygun olabilir. Didim Merkez ise hem hareketliliği hem de kolay ulaşımı isteyenler için ideal bir seçenektir.

Didim'in en güzel semtlerini keşfederek kendine en uygun yaşam alanını bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • denizi tuzlu.

• didi naber didim iyidir

ahahah çok komikim ya yine
  • didimde yaşamadım ama 10 yıl falan tatile gittim..

sana şu kadarını söyleyim en iyi tatil yeri bence.. denizi hemen derinleşmez , her yeri kum , suyu sıcak , yosun vs yok.. kısaca en iyi sahillerden biri ..

yabancı turist var ama bi fethiye kadar değil (fethiyede türk göremiyodum loa :D )

fiyatları falan uygun sıkıntı yok..

hareketlilikten kastın kızlar falansa turistlerle akşam takılırsın ingilizcen varsa.. bar disco falan yeteri kadar var.. eskiden en meşhur yeri medusaydı... şimdi ne oldu bilemiyorum :D

not: en ünlü plaj altınkumdur ama çok kalabalık olur.. öğlen saatlerine doğru deniz iyice kirlenir çok kişi olduğundan... yatacak yer bulamazsın kilometrelik plajda...

d-marin didim var... onun yanında 3. koy var.. orası nispeten daha iyi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jizzy quatily -- 9 Temmuz 2015; 9:14:23 >
  • canım didi çekti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

didimde yaşamadım ama 10 yıl falan tatile gittim..

sana şu kadarını söyleyim en iyi tatil yeri bence.. denizi hemen derinleşmez , her yeri kum , suyu sıcak , yosun vs yok.. kısaca en iyi sahillerden biri ..

yabancı turist var ama bi fethiye kadar değil (fethiyede türk göremiyodum loa :D )

hareketlilikten kastın kızlar falansa turistlerle akşam takılırsın ingilizcen varsa.. bar disco falan yeteri kadar var.. eskiden en meşhur yeri medusaydı... şimdi ne oldu bilemiyorum :D

not: en ünlü plaj altınkumdur ama çok kalabalık olur.. öğlen saatlerine doğru deniz iyice kirlenir çok kişi olduğundan... yatacak yer bulamazsın kilometrelik plajda...

Sagolun hocam çok yardımcı oldunuz

Çamlık mahallesinde daha ucuza yazlık buldum. Çamlık mahallesi güzel mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 9 Temmuz 2015; 9:28:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

quote:

çamlık mahallesi altınkuma uzak hocam :) arabayla mı gideceksiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Sırbistan'da Yaşayan Var Mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 yıldır didimde yaşıyorum buraya samsundan geldim...

Didimdeki nüfusu özetlemek gerekirse: %35 kürt %30 ingiliz %20 alevi %15 diğerleri...

Bu aylarda ingilizler, almanya ve avrupadan gelen türklerin sayısı artıyor...

Didim zaten küçücük bir yer ve en iyi plajı altınkum plajı olmakla birlikte, herkesin en çok gittiği plajdır yani öyle ki öğlen 11den akşam 5e kadar adım atacak yer bulamıyorsun...

Altunkum plajı dışında 2. koy ve 3. koy plajları da var ki bu plajlar daha sakin

Ayrıca bazen kavga oluyor dikkat edin... ben çünkü geçen yaz plajda çalıştım orada çok şeye şahit oldum...

Didime bağlı olan bir diğer yer Akbük ise Didimden daha güzel ama Akbük hakkında pek bilgim yok sadece bir iki kere gittim geçen ay ve yeşili, mavisiyle çok güzel bir yerdi...

Eğlence mekanları felan hakkında bilgim ve ilgim yok ama didimin en ünlü mekanı medusaydı şimdi o alanı yeniliyorlar sanırım hala açık değil...

Bu sene belediye altınkum sahilini baştan aşağı yeniliyor ve son durum nedir gidip bakmadım

Kışın buraları bomboş oluyor, dükkanların pek çoğu kapatıyor sokaklar boş.

Merak ettiğin başka sorular varsa yardımcı olurum

• kuzenim didimde oturuyordu sonra izmire taşındı
    didim izmirden iyi diyordu

ama tatil olarak bilemem yaşamak için gidilesi bir yermiş.
  • quote:

Ahh, Medusa... İlk yaz aşkımı birkaç sene önce buradan bulmuştum. Güzel anılardı. Bilakis Didim de güzel yerdir, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deathspell Omega -- 9 Temmuz 2015; 9:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

quote:

Çamlık mahallesinde 6 ay yaşadım... Altınkuma yakın sayılır yürüme gidebilirsiniz ama 2. ve 3. koya uzak düşüyor

Mahalle düzenini soruyorsan, İstanbul yada diğer büyük şehirlerdeki düzensiz ve hoş olmayan sokaklar yerine daha derli toplu güzel bir yerleşimi var ancak çamlık mahallesi biraz eski bir mahalle olduğu için oradaki pek çok yapı eski... Çamlık mahallesi yada didimin diğer mahallelerinin birbirinden çok farkı yok. Mahalle olarak Altınkum mahallesinin daha güzel olduğunu ve güzel evlerin de orada bulunduğunu söyleyebilirim... Hem sessiz sakin hem de yeni evler ve sokakları da güzel...

Didimin en çok havası güzel çünkü insan buraya gelince daha farklı hissediyor, buranın havası çok farklı ama benim gibi karadenize soğuğa alışkın biri için pek iyi değil bazen bunaldığımı söyleyebilirim çünkü burada ne yağmur ne de kar var.. bazen yağıyor ama o da fazla sürmüyor...

• Altınkum daha iyi bence kirasi bin lira fazla ama buna deger

Değerli yorumlarınız için teşekkürler

• hocam ben 10 yıldır her yaz didime gidiyorum. gece hayatı pek gelişmiş değil. fazla bi seçeneğin yok. gece mekanlarının yarısından çoğu turistler için saçma sapan dans gösterileri oluyo. bi medusa var işte onada yukardaki arkadaşta kapalı olduğunu sölemiş. karı kız peşinde koşmak yerine kafa dinlemeye çalış
  • Su an didim akbukte çalışıyorum. Hafiften hareketlilik var. 3 adet gece klübü var acik olarak. Medusa , sensation, poseidon. Dikkat et kavga cok olur kiz mevzusu yuzunden

• quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

hocam ben 10 yıldır her yaz didime gidiyorum. gece hayatı pek gelişmiş değil. fazla bi seçeneğin yok. gece mekanlarının yarısından çoğu turistler için saçma sapan dans gösterileri oluyo. bi medusa var işte onada yukardaki arkadaşta kapalı olduğunu sölemiş. karı kız peşinde koşmak yerine kafa dinlemeye çalış

Hocam ben karı kız için gitmiyorum ki. Eğlence tesisleri için de nezih bir yer olsa da olur yani pek ahım şahım bir yer olması önemli değil zaten ailecek gideceğiz.

Kafa dinlemenin yanında plajdayken, sokaktayken eğlenen gülen insalari da görmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 9 Temmuz 2015; 10:17:21 >
  • Millet türk var demiş ama ben göremedim bu yaz. Arka denize uzak kısımları kürt mahallesine dönüşmüş. İngilizler hep gelip yerleşmiş. Tatil için dışardan gelen türkler var orda. Ayrıca çok kalabalık ramazanda bile.

• Gecen seneye kadar her yaz didim e giderdim. Hem altinkum'a hem akbuk'e. Didim 5-6 sene once cok guzel bir yerdi. Daha sehirlesmemisti. Kurt sayisi azdi. Denizi daha temizdi. Fakat durum suan pek boyle degil. Didim ve altinkum'da calisanlar ingilizlerin kolesi olmus. Onlar icin bir taraflarini yirtiyorlar hep. Turk ler pek umurlarinda olmuyor. Altinkum sahilindeki cogu kafe ya da yemek yerinin menuleri İngilizcedir ve pek Turk oturan da goremezsin. Deniz konusuna gelirsek. Gecen sene deniz cok pisti altinkum'da zira akbuk te de oyle. Altinkum plaji her zaman kalabaliktir. Akbuk daha huzurlu sessiz bir yerdir. Daha cok emekliler yasar. Altinkum'un gece hayati vasatin biraz ustunde. Didim artik eskisi gibi degil maalesef.

• Yapmayaww.d kullanıcısına yanıt
    hocam koy koy gezin o zaman çok güzel koylar var haritadan bakarsan görürsün zaten.. ama maddi durumunuz iyiyse aqua parka gidin derim. çok çok güzel değil ama keyifli zaman geçirebilirsiniz. fakat tuzlu :) güzel para gider
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.