Bildirim
Diecast Koleksiyonu (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar konuyu baştan aşağıya okudum gerçekten çok güzel arabalar var. bende nacizane mercedes benz koleksiyonu yapıyorum ve çoğunluğu 1/32 modellerden oluşuyor.kimse söylememiş fakat tekrar sormak istiyorum modelleri toparlarken hangi alışveriş siteleri veya mağazalardan yararlandınız ???? -
quote:
Orijinalden alıntı: stalyosa
arkadaşlar konuyu baştan aşağıya okudum gerçekten çok güzel arabalar var. bende nacizane mercedes benz koleksiyonu yapıyorum ve çoğunluğu 1/32 modellerden oluşuyor.kimse söylememiş fakat tekrar sormak istiyorum modelleri toparlarken hangi alışveriş siteleri veya mağazalardan yararlandınız ????
1/32 çeşitlerini çok fazla bulamazsınız hocam, değerli modelleri diecast'e özel forumlarda, sitelerde bulabilirsiniz.
Sahibinden'de de bolca çeşit vardır.
Gittigidiyor'da genellikle defolu araçlar bulunur, şansınıza ucuza da bulabilirsiniz. -
Ne güzel oyuncaklar, çocukken misafirlikte bazen görürdüm hep benim de böyle arabalarım olsun istemiştim, misafirliğe gidince de annem oynamama izin vermezdi :(( duygulandım bak şimdi -
Beyaz ford thunder bird ile mavi corvette nin üreticileri ne acaba?Bende bir ilgilenen olarak merak ettim.Güzel koleksiyon. -
vay be kıskandım ne güzel duruyorlar.1/18 topluyordum bir ara ben de askere gittim çoluk çocuk berbat etmiş.şimdi 10 a yakın modelim var elimde 6 sı motosiklet.genelde çinden ebay üzerinden alıyorum.tabi dip fiyat denk gelirse o da ayda yılda bir oluyor. -
fiat fiorino bulabilir miyiz? -
Evet bulabilirsiniz hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Evet bulabilirsiniz hocam.
Hocam ben Jaguar F-Type arıyorum fakat bulamadım. Türkiyede bulabilceğim bir yer biliyor musunuz? -
quote:
nerden bulabilirim link atarmısınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus_2
quote:
nerden bulabilirim link atarmısınız?
Hocam Türkiye'de 0'ını satan bir yer var mı bilmiyorum, ama ben bazen Facebook'ta diecast satış sayfalarında 1.43 Fiorino görüyorum. 20-40 lira fiyat aralığında. Yurtdışından da 0'ını getirtebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
quote:
Hocam ben Jaguar F-Type arıyorum fakat bulamadım. Türkiyede bulabilceğim bir yer biliyor musunuz?
Hocam E-Type bolca gördüm fakat F-Type hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Klasiğini mi arıyorsunuz, yeni çıkanlarını mı ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: omerf
quote:
Hocam ben Jaguar F-Type arıyorum fakat bulamadım. Türkiyede bulabilceğim bir yer biliyor musunuz?
Hocam E-Type bolca gördüm fakat F-Type hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Klasiğini mi arıyorsunuz, yeni çıkanlarını mı ?
Yeni çıkanlardan benim istediğim fakat bulamadım hiçbir yerde. -
Premium X adli ureticinin 1.43 olcegibde 2014 F-Type'i varmis. Turkiye'de hic gormedim, yurtdisindan getirmeniz gerekmekte, biraz tuzlu olur hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ender bulunan modeller genelde çok kısa sürede satılır. bende biriktiriyorum. adres vermek yasak ama sarı zemin üzerine siyah s harfi logolu bi yer var orada satılıyor arada. bu arada 1:32 ölçek araç satan varsa bana pm atabilir :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X