Şimdi Ara

Diecast Koleksiyonu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
14.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Bu ve Kenworth tır baya iyi
     Diecast Koleksiyonu

Motor bulunur kolaylıkla, tır BP'nin :)

@netscarter
    Teşekkür ettim.

@özket
    Teşekkürler :)

@grsesh
    Sağolun, pm attım bu arada :)

• arkadaşlar konuyu baştan aşağıya okudum gerçekten çok güzel arabalar var. bende nacizane mercedes benz koleksiyonu yapıyorum ve çoğunluğu 1/32 modellerden oluşuyor.kimse söylememiş fakat tekrar sormak istiyorum modelleri toparlarken hangi alışveriş siteleri veya mağazalardan yararlandınız ????
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalyosa

arkadaşlar konuyu baştan aşağıya okudum gerçekten çok güzel arabalar var. bende nacizane mercedes benz koleksiyonu yapıyorum ve çoğunluğu 1/32 modellerden oluşuyor.kimse söylememiş fakat tekrar sormak istiyorum modelleri toparlarken hangi alışveriş siteleri veya mağazalardan yararlandınız ????

1/32 çeşitlerini çok fazla bulamazsınız hocam, değerli modelleri diecast'e özel forumlarda, sitelerde bulabilirsiniz.
    Sahibinden'de de bolca çeşit vardır.
    Gittigidiyor'da genellikle defolu araçlar bulunur, şansınıza ucuza da bulabilirsiniz.
  • Ne güzel oyuncaklar, çocukken misafirlikte bazen görürdüm hep benim de böyle arabalarım olsun istemiştim, misafirliğe gidince de annem oynamama izin vermezdi :(( duygulandım bak şimdi
  • Beyaz ford thunder bird ile mavi corvette nin üreticileri ne acaba?Bende bir ilgilenen olarak merak ettim.Güzel koleksiyon.
  • vay be kıskandım ne güzel duruyorlar.1/18 topluyordum bir ara ben de askere gittim çoluk çocuk berbat etmiş.şimdi 10 a yakın modelim var elimde 6 sı motosiklet.genelde çinden ebay üzerinden alıyorum.tabi dip fiyat denk gelirse o da ayda yılda bir oluyor.
  • fiat fiorino bulabilir miyiz?
  • pegasus_2 kullanıcısına yanıt
    Evet bulabilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Hocam ben Jaguar F-Type arıyorum fakat bulamadım. Türkiyede bulabilceğim bir yer biliyor musunuz?
  • quote:

nerden bulabilirim link atarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus_2

quote:

nerden bulabilirim link atarmısınız?

Hocam Türkiye'de 0'ını satan bir yer var mı bilmiyorum, ama ben bazen Facebook'ta diecast satış sayfalarında 1.43 Fiorino görüyorum. 20-40 lira fiyat aralığında. Yurtdışından da 0'ını getirtebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Hocam ben Jaguar F-Type arıyorum fakat bulamadım. Türkiyede bulabilceğim bir yer biliyor musunuz?

Hocam E-Type bolca gördüm fakat F-Type hakkında bir şey diyemeyeceğim.
    Klasiğini mi arıyorsunuz, yeni çıkanlarını mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerf

quote:

Hocam E-Type bolca gördüm fakat F-Type hakkında bir şey diyemeyeceğim.
    Klasiğini mi arıyorsunuz, yeni çıkanlarını mı ?

Yeni çıkanlardan benim istediğim fakat bulamadım hiçbir yerde.
  • omerf kullanıcısına yanıt
    Premium X adli ureticinin 1.43 olcegibde 2014 F-Type'i varmis. Turkiye'de hic gormedim, yurtdisindan getirmeniz gerekmekte, biraz tuzlu olur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender bulunan modeller genelde çok kısa sürede satılır. bende biriktiriyorum. adres vermek yasak ama sarı zemin üzerine siyah s harfi logolu bi yer var orada satılıyor arada. bu arada 1:32 ölçek araç satan varsa bana pm atabilir :D
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.