Bende de koleksiyon olmasada bir tane 55 Chevy BelAir var. Bimden almıştım
Birde R/C aracım var.
@Banzai link olarak resimler açılıyor sanırım forumda sorun var. @[Fe4R] bime belirli ve hep aynı modeller geliyor zaten 3-4 mode. Hepsini almak lazım, ucuz onlar :)
aynen. avatarlar falanda gözükmüyor zaten
Yarbaylar da yüzbaşı rütbesi vs. var gelmiş resimler bu arada
@Aras
Teşekkürler.
15-16 gün sonra yukarı :)
benim koleksiyonda epey ilerledi bi ara fotosunu koyayım
geçenlerde bizim okulda otomotiv topluluğu klasik arabacılarla anlaşmışlar 50ye yakın eski klasiklerden getirtmişler gittim hepsini canlı canlı gördüm bazılarıyla foto çekildim supernaturaldaki impalanın beyazı vardı mustang sahibiyle epey muhabbet etmiştik sergiden sonra araçlar toplandığında mustanga binmeme izin verdi tabi o sürdü
gençler hidrolikli inşaat araçları arıyorum bilen bulan bilgilendirirse sevinirim. tamıya-wedıco-scaleart olursa sevinirim. fiyat önemli deil.
@VeRMİNaaRD Mustang'a binmeyi çok çok istiyorum, ama bir türlü fırsat bulamadım :/ Tabi öyle bir arabayı kullanmak da hayallerimin arasındadır. Her şey zamanla :))
@a3l4i Sahibinden'de bulamadınız mı hocam ?
Paylaşım için teşekkürler.
Harika modeller var . İyi günlerde sergileyin. Paylaşım için teşekkürler
gurkooo & Burnout53 Yorumlarınız için teşekkür ederim, yeni modellerim olduğu halde fotoğrafını çekemediğim için foruma koyamıyorum. Şu an tatildeyim döndüğüm an konuyla özel olarak tekrar ilgileneceğim :)
Çok güzeller hocam iyi seyirler aslında 1.24 ler biraz küçük ya da tam istenilen zevki vermiyor 1.18 ler çok daha doyurucu oluyor bende de MAİSTO Porsche Carrera GT markası var tek hayranı olduğum için normalde tüm welly ürünlerinin pazarlamasını yapıyorum.. Tavsiyem Özel ilgi duyduğunuz arabaların 1.18 ini almanız kolleksiyonluksa bütçeyi kasmaması için 1.24 leri kullanabilirsiniz. Ayrıca yeni modeller çıkdıkca eski modelleri piyasada bulmak zorlaşıyor o yüzden bazen acele etmek gerekebilir..
Seyretmesi de oynaması da güzel:)
Porsche 917 1.18 ölçek bulursam kaçırmam :)
Beyler bunlar en ucuzundan nerede bulabilirim ? Oyuncakçı felan İstanbul Beylükdüzü Büyükçekmece civarlarında ?
@Patriot69 Hocam yeterli yerim olmadığı için 1.24 topluyorum. Teşekkür ederim yorumun için. @Hasanious Ucuzlar sahibinden'de var, fakat +5 kargo parası var hepsinde. Oyuncakçılarda da değişik çeşitler bulabilirsin. He özel serilerin çoğu yurtdışından getiriliyor zaten :)
- Yeni fotoğrafları da ekledim.
Koleksiyon baya güzelmiş maşallah. Bende de var bikaç tane. Bende toplamaya devam etmek istiyorum ama 1.18 gerçekten bütçeyi kasıyor. O yüzden 24 veya 43 lerle devam edicem. İstanbul avrupa yakasında önerdiğiniz mağaza var mı ? oyuncakçılarda her istediğin marka ve modeli bulamıyorsun.