Şimdi Ara

Diecast Koleksiyonu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
14.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s2000 için nette ufak bir arastırma yaparsan s2000 ninde olur :) koleksiyonun cok güzel
  • bende proshe veya bmv serisi yapmayı planlıyorum ancak piyasada bmw serileri diger araba serilerine göre daha az bulunmakta sizde böyle geldimi
  • arkadaşlar bende bu işle ilgileniyorum şöyle bi dh model arabacılar grubu kursak nası olur selamlar
  • gayet güzel
  • @emrahfb42
    O markalar zaten çoğu yerde mevcut :)

@gurhan_90
    Küçüğü mevcut, o wv minibüsü gibi fakat büyüğünü düşünüyrum. Bulabilirsem Supra / s2000 / RX/ üçlüsünden biri. Aldıktan sonra klasiklere devam :)

@16hakan16
    O tür seri yapmak istiyorsanız koleksiyonlarınız daha ayrıntılı olur, bu nedenle bütçenizi biraz daha fazla ayırmanız gerekir. Kolayca bulabilirsiniz fakat dewdiğim gibi fazla bütçe ayırmalısınız :)

@sps1991
    Öyle bir konu mevcuttu sanırım..

@snowZi*
    Teşekkür ederim :)
  • güzel kolleksiyon, tebrikler. ama benimki daha güzel :P

benim bir de takıntım var :) hepsinin ölçeği aynı olmalı. 1:24'lük benim filo. buyrun benim afacanlar burada:

picasaweb.google.com/116626758355544309296/MyModelCars
  • sizinkiler baya güzelmiş.
    bazı modifiyelilere aşık oldum
  • süpermiş
  • Benim eski lisenin çıkışında klasik arabalardan satıyolarlar :)
  • @Derin_KarayeL
    teşekkür ederim.

@XPHOS
    Toptancılar gerçekten ucuza satıyor
  • Bende motor koleksiyonuna başladım. 1:18 maisto vespa 2003 model aldım. 15 Tl'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Bende motor koleksiyonuna başladım. 1:18 maisto vespa 2003 model aldım. 15 Tl'ye.

vespa + cbr :)
  • güzel koleksiyon olmuş
  • benim 80 parcadan olusan 1:18 canavarlari paylasiyim.

• Resimleri göremiyorum.
    Edit : @cosinüs İkiside çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F906924D -- 15 Aralık 2011; 21:06:09 >
  • Evet resimler upload sitesinden kaynaklanan sorun nedeniyle gözükmüyor.
    Şu an internetim kesik olduğu için düzeltemiyorum fakat 3-4 gün içerisinde yeni aldığım 3 canavar ile birlikte resimleri baştan çekeceğim :)

Tekrardan ilginize çok teşekkür ediyorum.

@cosinüs
    Ben bu linkteki =>http://www.kertenpelex.com/model-araba/autoart-model-araba/autoart-1-18/autoart-1-18-porsche-911-s-1967.html
    911'i almak isterdim.
    Fakat yine de internetten değil de mağazaları gezmenizi öneririm.

•  Diecast Koleksiyonu

Araçlar 1:24
  • Bütün resimleri düzgün olarak yükledim. Yaklaşık 10 tane daha var onları da bir ara yüklerim.
    @GöKHaN 35
    Volvo'n güzelmiş
  • Koleksiyonunu beğendim bende de bir ara jip koleksiyonu vardı ama alayını parçaladım şimdi sadece BP nin verdiği tır var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.