Bildirim
Diecast Koleksiyonu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
Hepsi çok güzel emeğine sağlık :) -
Çok güzel bir hobi Umarım evinize sığmayacak şekilde bir koleksiyona sahip olursunuz -
quote:
Orijinalden alıntı: bedirhandugan
Hepsi çok güzel emeğine sağlık :)
Teşekkür ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: zakazuka
Çok güzel bir hobi Umarım evinize sığmayacak şekilde bir koleksiyona sahip olursunuz
Umarım, şimdilik bıraktım araç aramayı fakat yaz için harcamalarımı yaptıktan sonra tekrar araç almaya devam ederim
bu arada teşekkürler
-
Rc araçlara başlayabilirsin emin ol çok zevkli ve çok geniş kitlesi olan bir hobi -
2 RC arabam ve 2 rc helikopterim mevcut.
Şimdilik bunlarla idare ediyorum (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 9 Ekim 2013; 23:30:56 > -
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 9 Ekim 2013; 23:30:58 > -
Güzel araçlar var. Özellikle 3. tır çok güzel geldi gözüme. -
teşekkürler dostum, o BP tırlarından +2 tane daha vardı, ama babamın ısrarıyla 2 küçük çocuğa verdim. Umarım oynamışlardır, yoksa hiçbir oyuncağın çöp olmasını istemem -
Toplam kaç aracın var sayamadım valla. Odam yeteri kadar büyük olsa yapmak istediğim hobilerden biri vallahi. -
Ben de pek sayamadım diyeyim (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 9 Ekim 2013; 23:31:21 > -
çok beğendim benimde 200den fazla matchbox diyebileceğimiz arabalardan var (not:18 yaşındayım) ama şu mini'ye içim gitti yani -
Hocam bu koleksyona nasıl başlamalıyız? ne kadar parayla girmeliyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakazuka -- 29 Temmuz 2011; 12:11:52 > -
son bir soru sormak istiyorum ileride ya da şu an hiç satmayı düşündünüz mü? bir adamın hikayesini duymuştum discovery channelda adamın böyle koleksiyonu vardı sonra satıp dodge challanger almıştı -
@pascal üçgeni
Tatildeyim, biraz daha para biriktirdim, burdaki arkadaşlarım hobiyi biliyor hediyeler bile geldi. Sanırım 1 raf daha çakıcam.
Çok eskimiş püskümüş arabalarımı köye götürüp ordaki çocuklara dağıtıyorum. Bu hobi ne kadar mutlu ediyorsa, o anki onların gülücüğü de beni o kadar mutlu ediyor.
Hiçbir aracımı satmadım satmayıda düşünmem ya rafa koyarım yada küçük bir çocuğa veririm. Geçen mesajımda yazdığım gibi onlar o araçları özenle oynarlar.
@zakazuka
Ben 6-7 yaşında başlamıştım. O küçük arabalara 3'er lira veriyordum nerde görsem alırdım 1 tane.
Büyüklere geçtiğimde fiyatları 25'ten başlayıp 150-200+ ya kadar gidiyor. Elime ne kadar para geçerse bunlara yatırıyorum. Arada okul harçlıklarımı vs. biriktiriyorum. Anlıyacağın herhangi bir limit yok eline 20 lira geçsin gider alırsın 1.24 araç, sonrasında devamı gelir
ilginiz için teşekkürler..
-
SUPRAA -
peki nerelerden alıyorsun mesela ?
edit:abi asıl demek istediğim mini'yi nereden aldın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 29 Temmuz 2011; 23:25:47 > -
sakın misafir çocuklarına gösterme -
quote:
Orijinalden alıntı: Sylvanas Windrunner
SUPRAA
Supra çok küçük 1:42 olabilir
Hiç büyük Supra bulamamıştım, birde s2000 arıyorum ama yok..
quote:
Orijinalden alıntı: pascal üçgeni
peki nerelerden alıyorsun mesela ?
edit:abi asıl demek istediğim mini'yi nereden aldın
büyük alışveriş merkezlerindeki oyuncakçılardan ( toyzzshop vs. )
miniyide yıllar önce öyle bir yerden almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: MetadonDiaz
sakın misafir çocuklarına gösterme
zaten raftalar kolay kolay ulaşamazlar, ben okuldayken misafirin geliceğini biliyorsam nolur nolmaz kapıyı kilitliyorum, konsolla bilgisayar hep aynı odada. 1 kere perişan etmişlerdi
-
elimde welly ve motormax marka 1/18 1/24 ölçekli diecast araçlar var.ilgilenenlere yardımcı olabilirim.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X