Şimdi Ara

Diecast Koleksiyonu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
14.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bunların orjinali/çakması olmuyorsa bir araca 8-10 lira civarı büyütülecek bir şey değil yani. ama koleksiyona içim gitti hele eski klasik arabalar manyak ben de alacağım kitaplıkta hoş durur.
  • Cpt.135
    Teşekkür ederim.
    Kelâm
    Ucuza 1:24 bulabilirsin. Teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 9 Ekim 2013; 23:29:57 >
  •  Diecast Koleksiyonu
     Diecast Koleksiyonu

Yavaş yavaş çoğalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Diecast Koleksiyonu
     Diecast Koleksiyonu

Yavaş yavaş çoğalıyor.

Geçen tesadüfen denk geldi bir sitede bende alıcam bunlardan maaşı bekliyorum motor koleksiyonu yapmayı planlıyorum ondan sonra belki arabalara geçerim :D

• Çok iyiler hocam :)
  • Aras bey bu ne harika bir koleksiyondur
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aras. -- 9 Ekim 2013; 23:29:38 >
  • Güzel hocam bende bimden baya bir toplamıştım cidden güzel araçlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Güzel hocam bende bimden baya bir toplamıştım cidden güzel araçlardı

Teşekkür ettim
  • hocam kardeşlerimden dolayı eski araclarımı elimden cıkarmıştım bi kac yıl öncesimdi yeniden toplamaya baslıyorum.. Elinceki aracların ölcüleri nedir ? Vw T1 Satılık varsa fiyatı nedir ? (Yorumlarını okudum satmıyosun sanırım hediyelerede acıgımdır :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

hocam kardeşlerimden dolayı eski araclarımı elimden cıkarmıştım bi kac yıl öncesimdi yeniden toplamaya baslıyorum.. Elinceki aracların ölcüleri nedir ? Vw T1 Satılık varsa fiyatı nedir ? (Yorumlarını okudum satmıyosun sanırım hediyelerede acıgımdır :) )

Hayır satmıyorum hocam, geçmiş yorumlarımda da belirtmiştim. En ucuz 1e24 T1i 20 liraya bulabilirsiniz, o fiyat kalitesine göre 400e kadar yükselebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

hocam kardeşlerimden dolayı eski araclarımı elimden cıkarmıştım bi kac yıl öncesimdi yeniden toplamaya baslıyorum.. Elinceki aracların ölcüleri nedir ? Vw T1 Satılık varsa fiyatı nedir ? (Yorumlarını okudum satmıyosun sanırım hediyelerede acıgımdır :) )

Hayır satmıyorum hocam, geçmiş yorumlarımda da belirtmiştim. En ucuz 1e24 T1i 20 liraya bulabilirsiniz, o fiyat kalitesine göre 400e kadar yükselebilir :)

benim tercihim daha cok 1:18 den yana oluyor malum onlarda 200 lira gibi bi paradan baslıyo böle hoş modelleri.. 1.24 hic almadım detay olayı nasıldır hic elime gecmedi yani aracın detayları felan iyi işlenmişmi modifiye etmek istesek rahat calısabilirmiyiz ?

yapmayı planladıgım model buna benzer olacak..

Diecast Koleksiyonu

Diecast Koleksiyonu

Diecast Koleksiyonu

Diecast Koleksiyonu

Edit: Bu Model 1:18'dir..

• 1.18ler detay olaran tabiki de kat be kat iyidir. Boyutları bana tam geldiği için 1.24te karar kıkdım. Raflarda 1.24 dolap vs olursa 1.18 tabiki de. Attığınız model çok hoş onu 1.24e yapmanız çok zor olur, ki büyük ihtimalle yapamazsınız en kötü 1.18 olur hocam, daha büyüğünü de alabilirsiniz diyeyim size (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

1.18ler detay olaran tabiki de kat be kat iyidir. Boyutları bana tam geldiği için 1.24te karar kıkdım. Raflarda 1.24 dolap vs olursa 1.18 tabiki de. Attığınız model çok hoş onu 1.24e yapmanız çok zor olur, ki büyük ihtimalle yapamazsınız en kötü 1.18 olur hocam, daha büyüğünü de alabilirsiniz diyeyim size (:

bakalım 1.18 alcaz bi tane, 1.24 kücük oldugu icin pek dikkatimi cekmiyo (Modifiye yapmak istedigim icin :) ) bursadaki otofuarına gittigim zaman alıcam inş. T1 Bus :)
  • 1972 chevrolet impala diecasti itinayla alınır.
  • merhabalar, ben de yaklaşık bir yıldır koleksiyon yapıyorum. Bunlar da benimkiler. Bu aralar klasik araçlardan vazgeçip yeni model spor arabalara yöneldim. 1:24 ölçekli spor araçlara talibim
     Diecast Koleksiyonu Diecast Koleksiyonu Diecast Koleksiyonu

•  Diecast Koleksiyonu

DSLRı ablam götürdüğü için dandik telefonun kamerasına kaldım
  •  Diecast Koleksiyonu
     Diecast Koleksiyonu
     Diecast Koleksiyonu

Bende sadece bu var almak isteyen olursa satılık.
     Diecast Koleksiyonu Diecast Koleksiyonu Diecast Koleksiyonu

• Haligarsi - Bir çok kişi arıyor hocam ^^

GöKHaN 35 - Çook iyi hocam, Solido'dan kötü bir şey beklenemez zaten ^^

@Haligarsi
    @GöKHaN 35
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.