Şimdi Ara

Diego yu Satsak Ne Kadar Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu adam bize bedavaya geldi,direk bonservisi ile başka takıma satsak 10 15 eder diye düşünüyorum.çonkü daha 29 yaşıında ve yaşlı sayılmaz.Satarsak elimizde bayağı paramız olur ve bu senede şampiyon olduğumuzu varsayarsak toplam elimize 50 milyon euro bütçe geçer..
    Ve bu bütçeyle cl için yarı finallik kadro oluştururuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10-15'e alacak takım zaten bizden daha çok para verir bonservissiz alırdı adamı. Hem 50 milyona yarı finallik kadro nasıl kuruluyor ?
  • he oluşturursunuz he adam her transfer döneminde en az o kadar para harcıyan takımlara kafa tutarsınız real madrid barça bayern chelsea kimki zaten
  • holosko + 150m €

• 5 7 arab takımı talib olursa 10 15
  • Kendisi forumun yeni troll ü olmaya çalışıyor.

Not: Fifa'da Borussia Dortmund'tan sözleşme bitimine 1 yıl kalmasına rağmen 19m dolar verip zar zor aldım
  • 7-8 civarı eder herhalde. Tutasa o fiyattan çok daha fzla katkı verecektir. Maceraya gerek yok. İzleyelim görelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Paralar Para Eder mi ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya Fenerbahçe Spor Kulübü banka ya da tefeci mi kardeşim, neden aldığı adamı para için satsın?
  • Ticaretmi yapıyoruz biz ?
  • Sanki dünyada bi tek Türk takımlarının taraftarları camiaları var. Bedelsiz alınmış bir oyuncuya hangi takım 1 ay sonra 10 milyon bonservis ödeyerek alır ? Taraftara ne açıklarlar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

10-15'e alacak takım zaten bizden daha çok para verir bonservissiz alırdı adamı. Hem 50 milyona yarı finallik kadro nasıl kuruluyor ?

Hocam sakın yanlış anlama sana laf söylemek ıcın yazmıyorum ama degıl 50M 1 kuruş para harcamadan (yani mevcut kadroya takvıye yapmadan) yarı fınaller oynanır. yeterki bızım futbolcu dıye tabır ettıgımız para budalaları aldıkları paraların hakkını son damlasına kadar versınler futbolun sadece para olmadıgını gostermek ıcın mucadele etsınler o zaman bu dedıgım bır anlam kazanır. Bkz:A.madrid dıger yarı fınalıstlere oranla gayet mutevazı kadrosuyla neler yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HereDity

quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

10-15'e alacak takım zaten bizden daha çok para verir bonservissiz alırdı adamı. Hem 50 milyona yarı finallik kadro nasıl kuruluyor ?

Hocam sakın yanlış anlama sana laf söylemek ıcın yazmıyorum ama degıl 50M 1 kuruş para harcamadan (yani mevcut kadroya takvıye yapmadan) yarı fınaller oynanır. yeterki bızım futbolcu dıye tabır ettıgımız para budalaları aldıkları paraların hakkını son damlasına kadar versınler futbolun sadece para olmadıgını gostermek ıcın mucadele etsınler o zaman bu dedıgım bır anlam kazanır. Bkz:A.madrid dıger yarı fınalıstlere oranla gayet mutevazı kadrosuyla neler yaptı

O konuda haklısın tabi ki. Bana göre futbolda en önemli şey zaten ruh.

• Tam bi football manager kafası sözleşmesi bitimine 6 ay kalan adamı bedava al , ocak ayında 10 - 15'e okut az yapmadım bu işi .
  • 8 eder
  • FM terk yemin ediyorum Ben onu FM'de yapıyordum en az 6-7 bedava adam alıp satıyordum sonra imza parası çok girince zarar ettiğimi anladım battım

• 30 yaşındaki adam Messi, Ronaldo, neymar olmadıkça büyük bonservisler vermezler. Sneijder'e bile 15 gibi rakamlar dolaşıyorken, diego'nun edeceği 6-7'i geçmez.
  • Birakin ya 50m ile ne finali psg kac yuz milyon harcadı çeyrekte mi yarı finalde mi ne elendi bence ederi 3-4m dost acı söyler.

• Millet bi oyuncuya 50 milyon , komple transfere 150-200 milyon harciyor yari final goremiyor . parayla , transferle olacak isler degil bunlar ....

• diego 5 yıl fenerde futbolu bırakana kadar gitmez dün sahaya çıktığında o ışığı gördüm
  • Atletico Madrid bu adama 1,5 milyon EURO verip yarım sezonluk sözleşme imzalamıştı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.