Diesel outlete kot için gitmeyi düşünüyorum ama fiyatlar yüksekse gitmicem o yüzden size sorim dedim. şuan dieselde indirmli kotlar 250 civarı bişey outlette de bu durum böle mi yoksa 170e falan güzel kot bulunabilir mi?
güncel
Daha dun gittim diesel outlete via portta adam gibi kot yok indirimlilerde soyleyeyim.Yeni sezonda guzel seyler vardi.Cok guzel bir kemer vardi ama 199tl:(
kota okadar para verilirmi yav.sanki diesel giyince yolda cevirip vericeklertabi fakir degilsen sozum sana degil
quote:
Orijinalden alıntı: anilorhan
Daha dun gittim diesel outlete via portta adam gibi kot yok indirimlilerde soyleyeyim.Yeni sezonda guzel seyler vardi.Cok guzel bir kemer vardi ama 199tl:(
abi napdın ya bi kemer 199tl kotmu alıyoruz :)
abimin düğünü için gitmiştim 1 kere 800 liraya kot görünce 1 hafta uyuyamadım
quote:
Orijinalden alıntı: anilorhan
yeni sezon gelmiş mi? ben istinye park ve nişantaşnda göremedim. kötü olan kotların fiyatı ne kadardı peki?
quote:
Orijinalden alıntı: YERER
abimin düğünü için gitmiştim 1 kere 800 liraya kot görünce 1 hafta uyuyamadım
Ben 500 fln sanıyordum.
valla normal diesellerden bir farki yok 200 den asagi kot yoktu sanirsam ama bir deri ceket mont tarzi birsey vardi 450 liraya hakikaten guzeldi.
quote:
Orijinalden alıntı: ScreaMOuT
kota okadar para verilirmi yav.sanki diesel giyince yolda cevirip vericeklertabi fakir degilsen sozum sana degil
hocam bi alıyosun 4-5 sene şekli şemali bozulmadan giyiyosun ve karizmasıda yanında
Tamam güzel de bence o kadar ultra karizmatikde değil 100 liralık bi kota nazaran. Kınamayın beni burda ama o kadara değmez demek istiyorum her zaman her alanda bazı şeylere daha fazla para verince en iyisini aldığını sananlar için ürünler olucak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme