Şimdi Ara

Diesel Saat Orjinal mi değil mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şimdi evlilik yıldönümümüzde eşim bana bir saat almış.Armani marka güzel bir saat. Neyse taktım koluma dedim bir saat tarih ayarı yapayım filan,kuracalıyorum boş boş. Saat dıştan çok güzel hoş evet ama birşeyler eksik hani 700 TL vermişsin ama o orjinallik hiisi yok hani. Sonraki gün Saat&Saat 'e gittik orada aynı saati elime aldım baktım ve anladım ki bizimkisinde bir sıkıntı var. Eşim internetten sipariş vermiş nasipse bugün iade edicem saati.

Sonrasında arkadaşlar Saat&Saat'de diesel marka bir saat beğendim(Armaniden daha çok beğendim).Fiyatı 1055 TL. Dedim hemen almayalım biraz bakalım araştılarım. Markofoni ve Trendyola baktım 700 TL'ye aynı saat var. Araştırmalarım sonucunda Diesel'in Türkiye Distribütörü Saat&Saat firmasıymış. Eee şimdi ben markofoni,Trendyoldan alsam bana gelen saat çakma mı gelir, ne gelir, nasıl ucuz oluyor bu saatler arakdaşlar beni bir aydınlatın lütfen aradaki 350 TL fark değer mi değmez mi. Tecrübeli arkdaşlarımdan tavsiye bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_karabiber -- 15 Ağustos 2016; 10:32:44 >

• 700tl saat

lul
  • 700 TL lul değil kardeş bence 1055 TL lul. FAydalı cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_karabiber -- 15 Ağustos 2016; 9:21:17 >
  • hocam bir saate 700 tl mi verilir kafayı mı yedin sen
  • Git bi casio a 20 sene tak.

25tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trendyolda orjinal..alabilirsin..zaten altta tren. ürünün orj. garanti eder yazıyor
  • Sevgili arkadaşlar eşim ay yılın başı kendi biriktirdiği para ile gönlünden kopmuş ömürlük bir saat almak istemiş ilk yıldönümümüzde. İlla alacak o saati. Olamaz mı yani. Paranın çokluğundan kafayı yesem burada ne işim var basar parayı alırım Saat&Saat'den. Abuk sabuk yorum atmayın lütfen 3000 TL'ye telefon alıyor insanlar, pokemon kovalıyorlar sokakta çok mu garip geldi benim saat olayım.

tostu kaça kıstırin arkdaşım yazıları ben de okudum da yineliyorum Saat&Saat tek distribütör iken bu gelen saatlerin orjinalliğinden nasıl emin oluyorsunuz. Daha önce alışveriş yapanların yorumlarını da bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_karabiber -- 15 Ağustos 2016; 9:58:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.