Şimdi Ara

Diesel Türkiye Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Diesel'in mağazaları var Türkiye'de fakat fiyatlar nasıl ? kendi sitesindeki fiyatlarla güncel mi ? kendi sitesinde 300 tl ye denk gelen mağazada 400-500 olurmu aksesusar seçenekleri varmı bu mağazların (m^2 si bayağı küçük)

saygılar iyi forumlar

• Pantolonum diesel den apaçiyim ezelden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bir zengin beyler dağılın

• diesel çok yakar benzinli daha iyi
  • bro apaçi adam diesel alacak parayı nerden bulacak :D
  • En son 3,78 olmuş fiyatı
  • konu dışı yaş ortalama 14 olmuş yazık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hukumet sag olsun zam ustune zam valla ayiptir gunahtir emeklinin sirtina bu kadar binilmez ki

• quote:

Orijinalden alıntı: oBirDHLi

konu dışı yaş ortalama 14 olmuş yazık.

Aynen hocam baya düştü yas seviyesi.

Mersin forumda Dieselin mağazasında aksesuarlar var bileklik cuzdan vs ama fiyatlar cok uçuk bir mesela bir bileklik 80-100 lira.
    Fiyat güncelligi konusunda bir fikrim yok ama bence pek bir oynama olmaz ben o magazada indirim felan olduğunuda görmedim bir tshirt begenmistim 50 liradir en fazla diye düşünüyordum 250 liraydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Peçeteden üreyen adam

quote:

Orijinalden alıntı: oBirDHLi

konu dışı yaş ortalama 14 olmuş yazık.

Aynen hocam baya düştü yas seviyesi.

Mersin forumda Dieselin mağazasında aksesuarlar var bileklik cuzdan vs ama fiyatlar cok uçuk bir mesela bir bileklik 80-100 lira.
    Fiyat güncelligi konusunda bir fikrim yok ama bence pek bir oynama olmaz ben o magazada indirim felan olduğunuda görmedim bir tshirt begenmistim 50 liradir en fazla diye düşünüyordum 250 liraydi

Tişört bileklik için gerçekten yüksek rakamlar ama , pantalon için değeceğini düşünüyorum kaliteli diyorlar baya , öveni çok yani ondan 1 tane de biz alalım 1 sene giyeriz mantığıyla istiyorumda gidince fail olmamak için önden bir fiyat araştırması yapayım dedim

• Internet'ten al bence mağaza cidden pahalı.Birde yurtdışı fiyatları ile aramızda uçurum var....

• sene olmuş 2015 hala diesele lacosın estetik düşmanı tasarımlarına deli para verenler görüyorum.

edit. mesleğimi merak edenler olmuş, söyliyim kip call centerda görevli sarışın bacınızım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.