Şimdi Ara

Diez 1 clan yapılanmasi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sağlam ama gercekten saglam bir clan kurmak ıstıyorum bır ust clan bır de alt clan olsun ıstıyorum alt clan da 45 altı adamlar yetıssın ıstıyorum ust clandada 45 ustu adamlar clan ıcın lvl kassın nova kassın ıstıyorum..tamamı ıle turklerden dolu bır clan ıstıyorum.

üst clan sartları..
    45 ustu
    samımı,durust
    gunde en az 5 6 saat onlıne olabılmelı

alt clan sartları
    45 altı
    samımı,durust
    gunde en az 4 5 saat onlıne olmalı

Dusunduklerım
    bır banka olusturup herkezın ıhtıyaclarının clandakı dostları tarafından gıderılmezı,yanı hergun herkez bankaya brı mıktar para koyucak clanın bankasını aramızdan secıcez.herkezın elbısesı staff'ı v.s super olucak..kımsenın eksık bır seyı kalmıyacakk..Alt clandakıler uzulmıyecek cunku 45 olunca onlarda ust clana gecıcekler ;)

Cıkarılma nedenlerı..
    Clandan bırısıne hakaret veya assagılayıcı soz soylemek harakette bulunmak clandan bırısı gelıp abı kastır benı dedımı uza gıb laflar soylememek..clan partılere katılmamak..v.s

En basta aranılanlar ise
    saglam bır procu cunku 99 tane mage olsan pro cu olmadımı hıc bır sey kesemezsın..
    bır >>>>>>>> cı...
    bır buffer...gerı kalanı mage olabılır..
    Su anda pelerın gıbı bır amac yok sadece dostluk ve oyundan zevk almak eger beklenen performans yakınlık saglanırsa gıder catır catır alırız pelerınıde
    Bunlar orc lar ıcın gecerlıdır..boyle bır clan kurmak boyle bır clanda olmak ıstıyenler

Msn:Mydyingbride34788@hotmail.com

Oyunda
    Server: Diez
    LvL:52 mage (ice)
    ORc

Oyunda
    turkisicowboy dıye bulabılırsınız..

• Msn ye ekledim seni, konuşalım.
  • muaha turkishkowboy senmiydin?
  • evet :D
    aksam konusmustuk sanırım senınle?
  • lem ne arıyon burda ben Negative
  • Allah yardımcın olsun seff
  • bılıyorum istedıgım sey bıraz zor gıbı gozukuyor ama...gevurlar yapıyorya bız neden yapmayalım?bence daha fazlasını daha ıyısını bıle yaparız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aga bu clanı cypherda kursanıza
  • Beyler böyle bir clan benimde hayalimde ama çok zor. Oyunda şerefsiz çok kazık yeme ihtimali yüksek. Ama inşallah olur böyle bi clanın isterim açıkçası. Biz kurmayı tasarlıoz birkaç eleman var samimi onlar la birlkikte. İnşallah olur. Çok güzel olucak inşallah. lvl 51 pro (ORC)
  • Harika oLur ben tanfirt lvl 51 flame ve arkadaşım 52 ice ikimizde geliriz günde 18- 24 arası onlineyiz bizim içinde iyi olur girdiğimiz cogu clan gereksiz adamlarla dolu.. msn ini alıcağım burdan konusuruz sadece 45 üstü değil 50+ üst clan 50 den düşükler alt clana girer .. inşallah görüşürüz ben genelde diez2 deyim..
  • beyler böyle bi clanı cypherda yapamazsak diezde 42 assassinim var

ama adamımın üzerinde hiç bir item yok:-D
  • ya clanı bır kuralımda ayarlarız ıtem mıtem herseysını onemlı olan kurmak..su an baska bır clanla gorusuyorum haberdar edıcem sızı...
  • ben lwl 36 yım assain beni kasarmısınız clana girmek istiom ama kimse almıyo lwl düsük senin diolar yardım edin lütfen hergün 12-6 arası onlienım yardım larınızı bekliorum bide full chitin we iki tane kukry lazım ucuz satan warsa sewinirm
  • ben diezde sıfırdan bi karus açsam lvlim bi 40 4-5 olsun alt clana gelirim tabi ben 40 olana kadar kurulur sanırım çünkü cvpherda bekledigin tadı alamadım çok boktan çıkıverdiiiiiiii.Yada lvl 26 bi okçum duruodu onu kasarım belki...
  • benim diez de lvl 35 okcu var (orc)
    nick=alp3
  • su anda _NATUREL_ clanındayım sahane bır dostluk ıceren clan +50 alıyoruz clana hep golem deyız spot ıcın cok kan doktuk :(( X__MIDKNIGHT__X clanından almak ıcın sonundada aldık her aksam 24 ten sabah 6 ya kadar ordayız ısteyen gelsın alınmanıza yardımcı olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alphand

Harika oLur ben tanfirt lvl 51 flame ve arkadaşım 52 ice ikimizde geliriz günde 18- 24 arası onlineyiz bizim içinde iyi olur girdiğimiz cogu clan gereksiz adamlarla dolu.. msn ini alıcağım burdan konusuruz sadece 45 üstü değil 50+ üst clan 50 den düşükler alt clana girer .. inşallah görüşürüz ben genelde diez2 deyim..

onlar karus :?
  • böyle birşeye katılmak isterim msn ye kaydettim seni ayrıntıları konuşuruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.