Sağlam ama gercekten saglam bir clan kurmak ıstıyorum bır ust clan bır de alt clan olsun ıstıyorum alt clan da 45 altı adamlar yetıssın ıstıyorum ust clandada 45 ustu adamlar clan ıcın lvl kassın nova kassın ıstıyorum..tamamı ıle turklerden dolu bır clan ıstıyorum.
üst clan sartları.. 45 ustu samımı,durust gunde en az 5 6 saat onlıne olabılmelı
alt clan sartları 45 altı samımı,durust gunde en az 4 5 saat onlıne olmalı
En basta aranılanlar ise saglam bır procu cunku 99 tane mage olsan pro cu olmadımı hıc bır sey kesemezsın.. bır >>>>>>>> cı... bır buffer...gerı kalanı mage olabılır.. Su anda pelerın gıbı bır amac yok sadece dostluk ve oyundan zevk almak eger beklenen performans yakınlık saglanırsa gıder catır catır alırız pelerınıde Bunlar orc lar ıcın gecerlıdır..boyle bır clan kurmak boyle bır clanda olmak ıstıyenler
Msn:Mydyingbride34788@hotmail.com
Oyunda Server: Diez LvL:52 mage (ice) ORc
Oyunda turkisicowboy dıye bulabılırsınız..
Msn ye ekledim seni, konuşalım.
muaha turkishkowboy senmiydin?
evet :D aksam konusmustuk sanırım senınle?
lem ne arıyon burda ben Negative
Allah yardımcın olsun seff
bılıyorum istedıgım sey bıraz zor gıbı gozukuyor ama...gevurlar yapıyorya bız neden yapmayalım?bence daha fazlasını daha ıyısını bıle yaparız...
Beyler böyle bir clan benimde hayalimde ama çok zor. Oyunda şerefsiz çok kazık yeme ihtimali yüksek. Ama inşallah olur böyle bi clanın isterim açıkçası. Biz kurmayı tasarlıoz birkaç eleman var samimi onlar la birlkikte. İnşallah olur. Çok güzel olucak inşallah. lvl 51 pro (ORC)
Harika oLur ben tanfirt lvl 51 flame ve arkadaşım 52 ice ikimizde geliriz günde 18- 24 arası onlineyiz bizim içinde iyi olur girdiğimiz cogu clan gereksiz adamlarla dolu.. msn ini alıcağım burdan konusuruz sadece 45 üstü değil 50+ üst clan 50 den düşükler alt clana girer .. inşallah görüşürüz ben genelde diez2 deyim..
beyler böyle bi clanı cypherda yapamazsak diezde 42 assassinim var
ama adamımın üzerinde hiç bir item yok:-D
ya clanı bır kuralımda ayarlarız ıtem mıtem herseysını onemlı olan kurmak..su an baska bır clanla gorusuyorum haberdar edıcem sızı...
ben lwl 36 yım assain beni kasarmısınız clana girmek istiom ama kimse almıyo lwl düsük senin diolar yardım edin lütfen hergün 12-6 arası onlienım yardım larınızı bekliorum bide full chitin we iki tane kukry lazım ucuz satan warsa sewinirm
ben diezde sıfırdan bi karus açsam lvlim bi 40 4-5 olsun alt clana gelirim tabi ben 40 olana kadar kurulur sanırım çünkü cvpherda bekledigin tadı alamadım çok boktan çıkıverdiiiiiiii.Yada lvl 26 bi okçum duruodu onu kasarım belki...
benim diez de lvl 35 okcu var (orc) nick=alp3
su anda _NATUREL_ clanındayım sahane bır dostluk ıceren clan +50 alıyoruz clana hep golem deyız spot ıcın cok kan doktuk :(( X__MIDKNIGHT__X clanından almak ıcın sonundada aldık her aksam 24 ten sabah 6 ya kadar ordayız ısteyen gelsın alınmanıza yardımcı olurum...
quote:
Orjinalden alıntı: alphand
Harika oLur ben tanfirt lvl 51 flame ve arkadaşım 52 ice ikimizde geliriz günde 18- 24 arası onlineyiz bizim içinde iyi olur girdiğimiz cogu clan gereksiz adamlarla dolu.. msn ini alıcağım burdan konusuruz sadece 45 üstü değil 50+ üst clan 50 den düşükler alt clana girer .. inşallah görüşürüz ben genelde diez2 deyim..
onlar karus :?
böyle birşeye katılmak isterim msn ye kaydettim seni ayrıntıları konuşuruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme