Şimdi Ara

Diğer cep paketiyle ilgili bir sorum var????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcellin sitesinden diğer cep paketlerine baktım 90 ve 150 var 90 dakikalık paket uygun geldi bana, fakat alo pakelerde 60 dk lik olanı 25 TL iken bu 90 dk lik olanın 11 TL olması bana garip geldi alo paketin daha pahalı olması her yöne olduğu için mi acaba Çünkü diğer cep paketleri sadece diğer operatörlerleymiş. bir de ücretlendirme periyodu 6sn bu 6sn konuşunca direk 1 dk kesiyor demek mi? cevaplar için teşekkürler...

• Ücretlendirme periyodu 6 saniye demek, 6 saniye konuşursan paketinden 6 saniye eksilir demek. 10 saniye konuşursan 6 nin katı olan 12 saniye eksilir demek. 1 dakika değil.

Bu arada yanlış yolda ilerlediğini düşünüyorum :) faturasız genc tarifeye geçsen aylık masrafın yarı yarıya azalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 23 Nisan 2010; 18:00:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Ücretlendirme periyodu 6 saniye demek, 6 saniye konuşursan paketinden 6 saniye eksilir demek. 10 saniye konuşursan 6 nin katı olan 12 saniye eksilir demek. 1 dakika değil.

Bu arada yanlış yolda ilerlediğini düşünüyorum :) faturasız genc tarifeye geçsen aylık masrafın yarı yarıya azalacak.

hocam gerçekten teşekkürler güzel tavsiyeler veriyorsun bunu da düşüneceğim. Peki bu diğer cep kampanyasıyla ilgili sadece diğer operatörlerle diye mi alo paketlerden ucuz 90 dk liği 11 TL zaten sabit hat hiç aramıyorum ben bunu alsam zaten faturam max 50 TL gelecek
  • Alo 120 paketi 35 lira size daha uygun gibi. diğer cep paketi almanıza gerek kalmaz.

240 dakika Turkcell + sabit hat

120 dakika Heryöne
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.