Şimdi Ara

diğer klasörü sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vkizle sitesinden film izlerken hafıza uyarısı aldım ikinci defa oldu diğer klasörü 2.4gb oldu shrink storage programıyla düzelmişti ama bu sefer düzelmedi bunu düzelte bilir miyim bi çözümü varmı formatdan başka cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan ki sorununuza çare olmaz ama sıfırlarsanız ilk işiniz explorer ayarlarından ileri düzey ayarlara gelin ve sitelerin telefonumda dosya depolamasına izin ver seçeneğinin işaretini kaldırın.

Söz konusu yerde depolanan dosyalar siliniyorsa onları silerek, explorer geçmişini temizleyerek ve here maps geçmişini silerek bir miktar yer kazanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Şuan ki sorununuza çare olmaz ama sıfırlarsanız ilk işiniz explorer ayarlarından ileri düzey ayarlara gelin ve sitelerin telefonumda dosya depolamasına izin ver seçeneğinin işaretini kaldırın.

Söz konusu yerde depolanan dosyalar siliniyorsa onları silerek, explorer geçmişini temizleyerek ve here maps geçmişini silerek bir miktar yer kazanabilirsiniz.

Sıfırlayınca tel garanti dışı kalır mı

• @maaamiii. @ kullanıcısına yanıt
    Hayır kalmaz. Ama yüklü programlarınız gider. Resimleriniz hafıza kartındaysa gitmiyor fakat telefonun hafızasındaysa bilmiyorum. Yedeklemekte yarar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Hayır kalmaz. Ama yüklü programlarınız gider. Resimleriniz hafıza kartındaysa gitmiyor fakat telefonun hafızasındaysa bilmiyorum. Yedeklemekte yarar var.

Neyse saol mecbur sıfırlıyacaz yani

• İnternet geçmişini silince bayağı azalıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.