Şimdi Ara

Diğer Taraftarlar Volkanı Neden Sevmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Volkanı ligde Fenerliler dışında seven yok, Anadolu takımlarıyla bile maç yaparken hep yuhalıyorlar. Galatasaray Beşiktaş nefret ediyor zaten. Ben şahsen Fenerde en çok Volkan , Guilano, Valbuenayı seviyorum. Adam ne yapıyor anlamıyorumda takım kaptanı olay olduğunda tabii ki oraya damlayacak. Ayrıca Galatasaray'a saygı duyan bir adam, bir çocukla röportajı vardı ben sizi seviyorum demişti. Muslera benden iyi kalecidir demişti. Efendi de bir adam.

İşte böyle her sene böyle muhabbeti yüzünden linç yedi, bu yıllardır olan bir geyik zaten. Neden önceden olay olmadı? Adamın Arda gibi taşkınlıkları , olayları yok ama Ardayı kral yapıyorlar, Töreyi Quaresmayı kral yapıyorlar. Volkan Aile babası, efendi bir adam.

Seviyoruz seni Volkan Demirel! Kaptan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D8BE708E -- 16 Mart 2018; 18:11:37 >

• Volkanı çoğu Fenerliler bile sevmiyor ben sevmiyorum.Ama Muslerayı bu ülkede sevmeyen zor bulursun karakter ve iş ahlakı farkı tabiki.
  • Çünkü rakip tribünleri tahrik ediyor.
  • fenerliyim bende sevmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapmayın hocam Volkanı da tahrik ediyorlar ama taraftarlardan elbet sevmeyen olabilir ama en sevilen oyuncu şu an Fenerde 1 maç Kameni geçti kaleye gördük. Adama instagramdan yalvardılar oyna kaptan diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingboy14

Yapmayın hocam Volkanı da tahrik ediyorlar ama taraftarlardan elbet sevmeyen olabilir ama en sevilen oyuncu şu an Fenerde 1 maç Kameni geçti kaleye gördük. Adama instagramdan yalvardılar oyna kaptan diye.

niye mehmet topalı, alper potuğu, hasan aliyi değil de volkanı tahrike ediyorlar?
    çünkü futbolcu değil militan.
    aynı sırt sakatlığı yaşadığından beri 3. sınıf bir kaleci. 5-6 senedir top oynamıyor. boş yere yerine kaleci aranmadı.
  • quote:

Yapmayın hocam Volkanı da tahrik ediyorlar ama taraftarlardan elbet sevmeyen olabilir ama en sevilen oyuncu şu an Fenerde 1 maç Kameni geçti kaleye gördük. Adama instagramdan yalvardılar oyna kaptan diye.

Volkan'ın hatalı gol yiyip puan kaybettirdiği maçlar da oldu sezon başında. Ts ve Göztepe maçları ilk aklıma gelenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle düşünmenizi anlamadım işte adam naptı her türlü hakarete uğradı,

• quote:

Hocam böyle düşünmenizi anlamadım işte adam naptı her türlü hakarete uğradı,

lan adamı yıllarca jöleli jöleli diye topa tuttunuz. fener taraftarı bile nefret ediyor. biz niye sevelim?
    saçım bozulur diye topa uçmayan adamdı bu.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Fener taraftarı nefret etmiyor illa istisnalar olacak hocam

• Volkan özel hayatında pek olaylara karışan birisi değil. Bence de efendi biri ama saha içinde öyle değil. Ben de rakip takım taraftari olsam sevmezdim. Ki ben o hareketlerini Fenerli olduğum halde tasvip etmiyorum. Ama Volkan'i sevmeyip Melo'yu Quaresma'yı seven biri karakterden dem vurmamalı. Benim takımımda katil de oynasa severim desin dürüstçe

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Volkan özel hayatında pek olaylara karışan birisi değil. Bence de efendi biri ama saha içinde öyle değil. Ben de rakip takım taraftari olsam sevmezdim. Ki ben o hareketlerini Fenerli olduğum halde tasvip etmiyorum. Ama Volkan'i sevmeyip Melo'yu Quaresma'yı seven biri karakterden dem vurmamalı. Benim takımımda katil de oynasa severim desin dürüstçe

Onu diyorum özel hayatında efendi biri, aile babası adam. Maçta biraz hırçınlaşıyor, kaptan diye olaylara fazla dalıyor. Arda Quaresma Medel Belhanda Gökhan Töre daha çirkef ve asabi.

• ben seviyorum, keşke öyle bir kalecimiz olsa.. bu övgünün üzerine yarın güzel bi hata yapar ve inş. maçı kazanırız
  • Quaresma melo neden sevilmiyorsa ondan

• Ardayı quaresmayı kim kral yapıyor? Ardayı seven insan yok quaresmayı sadece bjklilee seviyor.Herkesin hakkı veriliyor.Melo da karaktersizdi emre de öyle.

• "o toplar gol olur mu?
    kale böyle korunur mu?
    volkan topa bir uçsan
    saçların bozulur mu
    uç volkan uçamaz mısın
    sen ne biçim delikanlısın"

Seviyoruz orası ayrı
  • Fenerliyim Volkan'ı severim takımı için her şeyi yapıyor ama bazen fazla gaza gelip saçma sapan kırmızı kartlar görüyor profosyonel değil.
    Ayrıca Volkan'ın gidip durduk yere kimseye sataştığını görmedim adamı tahrik ediyorlar o da çıldırıyor.
  • Volkani ne meloyla ne emreyle karsilastirmam.

Emre de melo da pozisyonlari geregi futbolu sert oynayan, rakibe kart gostermeye, sindirmeye odakli top oynayan futbolcular. Ha seversin sevmezsin ayri.

Volkan kaleci. Bakin kaleci diyorum. Dusunun simdi, casillas, buffon, noyer, de gea, joe hart ve daha aklina gelebilecek butun kalbur ustu kalecileri dusunun. Hangisini kurtarislarindan baska bir olayla duydunuz?

Bir kaleci takimi gol atti diye 100 metre depar atip rakip takim tribunune kayiyorsa kusura bakmayin da burada fanatiklik yapiyorsunuz adam falan diyerek.

Turk futbolunda gorulmus ve gorulecek en buyuk zehir volkandir.

• Son Beşiktaş maçında yaptıkları bile yeterli bir sebep
  • " Anadolu takımlarıyla maç yaparken bile yuhalanıyor "

Anadolu takımı tutan mı var yahu. ts ve bursa harici hepsinin ilk takımı 3 büyüklerden oluşuyor. Sonra memleketi diye tutuyor. Yuhlayanların hepsi gs ve bjkli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.