Şimdi Ara

digi egg malzemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ya en son unda aklımı kaybetcem orda eşşek kadar üst konu var okusana delimidir nedir yaa
  • kadircan sen boşver digimon falan oynama daha fazla turkleri rezil ediyorsun
  • burnaldinhoya katılıyorum
  • bu kadar üstüne gitmeyingörmemiştir olamaz mı

bu linkten bakabilirsihttp://forum.donanimhaber.com/m_12207542/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalelim -- 25 Nisan 2007; 20:08:52 >
  • görmemesi icin ya kör ya da moron olması lazım.kör olamaz herhalde yoksa oyunu oynayamaz e geriye tek bi seçenek kalıo o zamananladınız siz onu
  • oolsun ben gene de sölim dedim düşene bi de ben vurim istemedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizi kınıyorum çocuk daha yeni siteye kayıt olmuş size

• Yenilere SAYGI !
  • siz de ananızın karnında mı ogrendiniz cocuk yeni allah allah
  • ne alaka yeni olmasıyla sırayla konulara baksa yine görür.bu direk hiç forumu okumadan konu açmış
  • ilk defa halil abi ye katılıyorum
  • yenilere saygı diyorsunuz ama yılmaz barıs a bir gereksiz konu açtın diye her yerdee diyorsun ve barışın açtıgı kıonu budan onemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannner

ilk defa halil abi ye katılıyorum

saol bana katıldıgın icin söz bi kere de ben sana katılcam
  • SİZDE YENİ OLMADINIZMI SEN CANER YENİ BAŞLADIĞINDA SÜPER SAÇMA KONULAR YAZIYODUN HATIRLA ODA YENİ ÖĞRENECEK HERKEZ ANASININ KARNINDAN OYUNU ÖĞRENİPTE DOĞMUYO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 28 Nisan 2007; 21:42:28 >
  • ama ben sadece 1 konu açtım simdiye kadar oda daha digimon bolumunun yeni açıldıgı zamanladaydı
  • quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

ama ben sadece 1 konu açtım simdiye kadar oda daha digimon bolumunun yeni açıldıgı zamanladaydı
    burak bn sana boş konu açtın demiomda bu diyenler yeni olduklarında çok kirlilik yapıolardı şimdi bi yeni oyuna başlamış çocuk boş konu açtı diğe çok yüklenmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 29 Nisan 2007; 5:24:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.