Şimdi Ara

Myhtril ve Dragon Setler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar link burda:http://forum.donanimhaber.com/m_29261254/tm.htm

Bu arkadaştaki set gibi nasıl kendimiz bulabiliriz krowaz gibi malzeme mi topluyoruz pazarlarda birtek parça gördüm oda priest için takım halinde satan yok sanırım olanda kendi için kullanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rendez Vous

Arkadaşlar link burda:http://forum.donanimhaber.com/m_29261254/tm.htm

Bu arkadaştaki set gibi nasıl kendimiz bulabiliriz krowaz gibi malzeme mi topluyoruz pazarlarda birtek parça gördüm oda priest için takım halinde satan yok sanırım olanda kendi için kullanıyor?

Krovaz +7 set Myhtril +7 setten çok daha üstün bunu biliyor musun

Bu +7 Mytril set

Myhtril ve Dragon Setler

Bu +7 Krovaz set

Myhtril ve Dragon Setler

Bu 2 itemi karşılaştır istersen

Hem defans hem diğer özellikler olarak Krovaz +7 set her zaman üstündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

quote:

Krovaz +7 set Myhtril +7 setten çok daha üstün bunu biliyor musun

Bu +7 Mytril set

Myhtril ve Dragon Setler

Bu +7 Krovaz set

Myhtril ve Dragon Setler

Bu 2 itemi karşılaştır istersen

Hem defans hem diğer özellikler olarak Krovaz +7 set her zaman üstündür.

resimdeki mythrill setime laf mı atıyon efe? :P o set neler gördü gecirdi , ne vslerde ise yaradı aah ahh :P

quote:

dostum krowazla karsılstırma yaptıgına göre 75 +sın heralde. o yuzden krowaz dizmeye bak. krowaz ın mythrill e göre +100 def fazlalıgı var. (parca basına 20 def) benim gibi yapacaksan hem 69 hem 80 roguen varsa al mytrill seti. mytrill seti 60 lvl de giyebiliyorsun(esc.mythriller 70 lvl ).
    Ama suanın en iyisi krowaz. sakın parca mytrill alayım deme, bulamazsın kolay kolay. 1ini bulursun digerini bulamazsın.

• Mythril seti base isen yaparsın.
  • Myhtril setlerin nasıl yapıldığını birisi söyleyebilirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Myhtril setlerin nasıl yapıldığını birisi söyleyebilirmi.

bildigim kadarıyla yapılmıyor artık. krowazlar geldigi zaman yapılısı bitti diye biliyorum. sürekli krowaz deneyen birine sormak lzm, krowaz denediginde hic npc mytrill,drgon , ron ya da trial vermis mi. ben madolyon bugu oldugu zamn shell 8 lerimin tanesini 8-9gb den satıp 6-7 gb den mythrilleri almıstım
  • Cursed npc'den yapılıyordu ama şuan krovazdan başka birşey vermiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

quote:

Orijinalden alıntı: MrsChevChelios

Myhtril setlerin nasıl yapıldığını birisi söyleyebilirmi.

bildigim kadarıyla yapılmıyor artık. krowazlar geldigi zaman yapılısı bitti diye biliyorum. sürekli krowaz deneyen birine sormak lzm, krowaz denediginde hic npc mytrill,drgon , ron ya da trial vermis mi. ben madolyon bugu oldugu zamn shell 8 lerimin tanesini 8-9gb den satıp 6-7 gb den mythrilleri almıstım

Eyw. Sağolasın.
  • krowazla karşılaştırırken ben malzeme toplama açısından demiştim cursed npc'den yapıldığına göre aynı madenden falan topluyorduk sanırım

dün gördüm +1 reb pazardaydı 970m set olmayınca anlamı yok sanırım shell ile defans aynı bonus aynı tek parça olunca

base kasıyorum onun için demiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.