Şimdi Ara

DIGI mi? - Dsmart mı? - Başka bişey mi? acil yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni taşındığım sitede ortak çanak kullanımı var. sat1 - hotbird - bir tane daha var ama bilemedim şimdi.
    Benim Receiverim yok. Sizden tavsiye ve akıl almak istiyorum:

1- Dandik bir uydu alıcısı mı alayım?( tavsiye bekliyorum max.150tl'lik)
    2- Digi'nin 2 yıl taahütlü 14.99'luk kampanyasını mı alayım? (http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/dunyakanali.aspx)
    3- Dsmart'ın HD uydu alıcılı kampanyansını mı alayım? (http://www.dsmart.com.tr/smartYazTaksit.aspx)
    4- Atlanta HD cihazı mı alayım bunada legal olsun illegal olsun + bir ücret daha vereceğim.(449 + ??? )

Durumunda şu :
    zaten çok fazla tv seyretmiyorum. "HD uydu alıcısına vereceğim fiyatı blue-rayli oynatıcı alsam çok daha iyi olacak gibi neyse.." kendi kendime konuştum.:))
    Evde samsung LED tv var 40". Yeni evlendim borç da var Allah'a şükür.
    Ayrıca uydu olayından hiç anlamıyorum diyebilirim. Zaten yukardaki 4 seçenekten de bu anlaşılıyor.

Lütfen ama lütfen fikri olan varsa bana yardım etsin.

çok teşekkürler kolay gelsin.

• Dsmart HD aydan aya bence en makulü.
  • kaça mal oluyor ki..
    sitelerindeki yazdıkların hiçbirşey anlamıyorum.
    Bi de o kadar yuvarlak ve genel cümleler var ki, tamamen "U" dönüşüne müsait gibi.
    ben hd receiver + üyelik (standart fakat HD yayın olsun tabiki de.) ne kadar vereceğim???
  • 1 adet blu-ray filme vereceğin para 59.90 69.90 arası
    HD SMART AYDAN AYA :46 TL

Led lcd var madem hakkını vereceksin ustad.HD smart al. Yada Atlanta HDBOX+DS CAM MODÜL AL. Yada Digiturk 14.99 kampanya yerine digiturk plus 58 tl olan paketi al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.