Şimdi Ara

Digimon RPG Soru-Cevap (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya oyuna girmeyi başardım ama bi sorun daha var oyuna girdiğim an bi yazı çıkıyo gorev gibi o yazıyı nasıl yok ederim
  • Oyunun Amerikan Serveri Geldimi UŞaklarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackRap

Oyunun Amerikan Serveri Geldimi UŞaklarım

yok gelmedi
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak !!! Ben yeni üyelik alcam ama 14 yaş üzeriden değil değişiklik olsun die 14 yaş altından alcam yani 2 resim gelioya biri guilmon biri guilmonun küçüğü ben küçğünü seçicem ama o bizim normal üyeliktekinden biyeri farklı o yeride resimle aşağıda belirttim Alın resim :

Digimon RPG Soru-Cevap

Resimdeki Gösterdiğim Yeri nasıl Doğru bir şekilde doldurabilirim Lütfen Yardım !!! KSSN numaramı bile 95 li aldım 14 yaşından küçükler dediği için ama gende olmadı LÜTFEN YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 31 Ağustos 2008; 17:25:42 >

• Ebeveyn izin alma yeri orası. Annenin yada babanın KSSN'sini yazacaksın. Normal üyelik al derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Ebeveyn izin alma yeri orası. Annenin yada babanın KSSN'sini yazacaksın. Normal üyelik al derim.

ama normal üyeliktye hiç yaamon veya demiveemon çıkmıo belki bunda küçüklere kolaylıkl osun die bu üyeliğe koymuşlardır die dedim
  • Eventlarını takip edeceksin. Şahsen bende dorumon-veemon-impmon-monodramon mevcut. Hepsi ayrı karakterlerde.
  • Event ne Ayıptır sorması ???
  • Sen post kasmaktan başka ne biliyorsunki cevaplayacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nuR^^

Sen post kasmaktan başka ne biliyorsunki cevaplayacaksın

Yaw ne postu git işine yaa Allahım yarappim Böleleride hep beni buluo

Zaten Sinirliyim
  • Oğlum bizim grubun lider kadrosundan o. Ne yaptın sen? Seni almaz şimdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Oğlum bizim grubun lider kadrosundan o. Ne yaptın sen? Seni almaz şimdi.

olm çocuk gruba girip devrim yapacak, yönetim düşecek
  • ben digimonun exe indircem siteden böyle bir ara birim desteklemiyor diyo acaba exe indirmek içi
    n siteye giriş yapmam mı gerek
  • evet ayrıca ie7 den indirmen gerek başkasında(mozilla,opera vb.) inmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: matt.

ben digimonun exe indircem siteden böyle bir ara birim desteklemiyor diyo acaba exe indirmek içi
    n siteye giriş yapmam mı gerek

büyük ihtimal sen flashget kullanıyorsun o soruna neden olan flashgettir
  • zaten expl kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Event ne Ayıptır sorması ???

Burak Harbiden Event Ne ??? Cevap Verirmisin Lütfen ???
  • quote:

quote:

Event ne Ayıptır sorması ???

Burak Harbiden Event Ne ??? Cevap Verirmisin Lütfen ???

Oyunda yakalaman için oluşan fırsatlar. Misal bazı günler exp %25 fazla olur vs.
  • Hee Anladım saol bizi bilgilendirdiğin için

Birde Bir sorum var ben Drop toplayarak Cesaret Digi-egg aldım bi kjaçtane +1 lik onları Upgrade Rank 1 de en fazla +4 yaptım 2 tane +4 Cesaret Digi-egg im var ama +5 ve sonrası için Upgrade Rank 2 gerekio ama onda 3. bir boşluk var oraya ne koyacağım ???

İşte resim :

Digimon RPG Soru-Cevap

Resmin Normal linki :https://store.donanimhaber.com/5f/f6/43/5ff6433603c668a51983c20a2db7ec9b.jpg ( Resmi daha net görmek isteyenler bu linke tıklasın )

Soru gayet açık ve net Lütfen Birisi Sölesi oraya ne koyacağım ve Upgrade Rank 3 te hem bu sonrada başka bi tane daha var ben kendi kendime +10 larımı yapmak istiyorum Lütfen Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 4 Eylül 2008; 23:05:49 >

• Item Booster alacaksın. +6'dan sonra hem İtem booster hemde Digimon fortune kullanacaksın. Bu itemler bosslardan düşüyor.. Bu halde kesmen zor. Parayla alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.