Şimdi Ara

Digimon RPG Soru-Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Item Booster alacaksın. +6'dan sonra hem İtem booster hemde Digimon fortune kullanacaksın. Bu itemler bosslardan düşüyor.. Bu halde kesmen zor. Parayla alabilirsin.

ok saol Burak Bide bosslarla savaşmam için en az 30 lvl olası lazım tamer levelimin heralde demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 5 Eylül 2008; 2:57:14 >
  • Sarı Tamer olucaksın. Sonra Darkness F3 kartı alacaksın. Cadılara benzeyen digimon var orda (dungeonda) onların droplarıyla da yapılıyordu sanırım. Eskiden yapardık biz ama böyle aklımda kalmış. Parayla alman daha ekonomik olur.
  • ok saol
  • Arkadaşlar bir sorum olacak Şu aşağıda resimle gösterdiğim item ne işe yarar ???

Digimon RPG Soru-Cevap

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/89/62/a8/8962a8e0113ccbff4f9476da9a5e84f7.jpg ( Resmi Daha net görmek isteyenler için )

Soru açık Lütfen söleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 9 Eylül 2008; 16:46:47 >

• Mevcut bir digimonunu değiştirebilirsin. İlk digimonun hariç. Sağ tıklaman yeterli.
  • quote:

Mevcut bir digimonunu değiştirebilirsin. İlk digimonun hariç. Sağ tıklaman yeterli.

yani Bu Partner Changer mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Mevcut bir digimonunu değiştirebilirsin. İlk digimonun hariç. Sağ tıklaman yeterli.

yani Bu Partner Changer mı ?

yok partner changer ilk digimonu değiştiriyor bitek
  • Partner Changer normal yollarla elde edilemiyor. Trade yasağı konuldu o iteme.
  • quote:

Partner Changer normal yollarla elde edilemiyor. Trade yasağı konuldu o iteme.

blue tamerlar trade edebiliyordu bildiğim kadarıyla
  • arladaşlar iteme sağ tıkladım bu resim çıktı bi kaç rookie hali ile digimon ben şimdi değiştirirsem önceki digimonumun lvl indemi gelcek bu digimon yoksa 11 lvl demi gelcek ?

Ve Bu arada hangisini seçim sizce resim aşağıda :

Digimon RPG Soru-Cevap

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/e3/f4/52/e3f452b18fd8f087c6ab40a242b3c20e.jpg ( Resmi net görmek isteyenler için )

Sizce hangisini seçim ???

Aslında Ben Gaburimon u seçmek istiom çünkü 31 LvL de Mummymon sonrada 41 lvl de Pharaohmon yapmayı düşünüom çok güçlü oluomuş ama sizinde fikrinizi alim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 9 Eylül 2008; 22:52:05 >

• kandili seç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

kandili seç

Hey Allahım nelerle Uğraşıyoruz Oruç Başına vurdu her hal

Ne se arkadaşlar söleyin hangisini seçim sizce ve neden ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 10 Eylül 2008; 16:17:52 >
  • quote:

quote:

kandili seç

ne dedim ben şimdi ya candlemon u seç diom işte
    bal mumunumu seç deseydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 10 Eylül 2008; 18:48:14 >

• quote:

quote:

quote:

kandili seç

ne dedim ben şimdi ya candlemon u seç diom işte
    bal mumunumu seç deseydim

o zaman candlemon kardeşim bende dalga geçion sandım

Bu arada onu seçmedim Gaburimonu seçtim Pharaohmon yapcam çünkü şu an 27 LvL Fugamon um var

Şu andaki Digimonlarım ;

38 LvL Wargrowlmon Adı : -P2KOMON-

32 LvL MetalGreymon Adı : BlackWarGreymon ( Kapsül ve MetalTyrannomon kart bulsam Metaltyrannomon yapcam )

27 LvL Fugamon Adı : Pharaohmon

Tamer Adı : p2ko

BU ARADA BİR SORU DAHA 38 LVL WARGROWLMON UM 41 LVL OLUNCA GALLANTMON OLARAK KALSINMI , YOKSA 41 LVL E GELİNCE MEGİDRAMON YAPİMMİ ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 10 Eylül 2008; 19:05:48 >

• Gaburimon güçlü ama çok tipsiz be
    Candlemon daha karizmatik cellat gibi digi
  • quote:

Gaburimon güçlü ama çok tipsiz be
    Candlemon daha karizmatik cellat gibi digi

Güçlü bide Gaburimon tipsiz ama Pharaohmon oluncaki Güç ve Tipine bak Deli
  • ^^ siz daha digimon 1 mi oynuyorsunuz :D hehe belki bende gine baslarim clon daha oluyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turke64

^^ siz daha digimon 1 mi oynuyorsunuz :D hehe belki bende gine baslarim clon daha oluyormu ?

clon oluo 2 yöntem varmış biri artık yok ta şunu anladaım digimon 1 mi oynuosunu dedin digimon 1 ne Digimon RPG demek isticektin her hal ???
  • quote:

quote:

^^ siz daha digimon 1 mi oynuyorsunuz :D hehe belki bende gine baslarim clon daha oluyormu ?

clon oluo 2 yöntem varmış biri artık yok ta şunu anladaım digimon 1 mi oynuosunu dedin digimon 1 ne Digimon RPG demek isticektin her hal ???

evt de digimon rpg 1 olmus sayiliyor 2-3 ayda digimon rpg 2 cikacak yani ben rpg yi yazmadim ^^ olsun anlayan anlamistir hehe
  • quote:

quote:

quote:

evt de digimon rpg 1 olmus sayiliyor 2-3 ayda digimon rpg 2 cikacak yani ben rpg yi yazmadim ^^ olsun anlayan anlamistir hehe

Digimon RPG 2 derken Amerikan serveriinmi kastetrin anlamadım ama neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 25 Eylül 2008; 0:16:18 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.