Şimdi Ara

Digimon RPG Soru-Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili Arkadaşlar artık Digimon RPG ile ilgili yardımlarınızı konu ile açmayın kirlilik oluo bir sürü gereksiz konu oluyor Bundan sonra sorularınızı buraya sorun bizde cevaplıyalım

NOT : Konu Sabitlenirse sevinirim bu konu inşallah gereksiz konuların sonunu getirecektir

• Sadece kendi ihtiyaçlarını yaz. Kimse konuna yazmak zorunda değil.
  • ben başliyim soru sormaya bir çok ip denedim United Stades,Sweden,China,Türkiye ama hiçbini kabul etmedi oyun hepsindede şutlandım hangi ülkeinkini kullaniyim(en çok United Stades i kullandim)
  • ya benim sorunumla ilgilenirseniz çok sevinirim... benim üyeliğim var digimon rpg son sürümüde var ama ip olmadığı için giremiyorum sock dan bir sürü ip denedim hiç biri olmadı nolur bana çalışan bi ip bulun allahınızı severseniz çok muhtacım bi türlü oynayamadım oyunu nolur yardım edin
  • cotoye: aynı sorun bendede var kardeş biz karder arkadaşıyız sende ne yazıo oyunu açıp serverı seçtiğinde
  • ben oynarken genelde 2**.***.***.***'lı ipleri kullanıldım. yani 200'lerde bir şeyle başlayan ipler. genelde sorun yaşamadım. 212 ve 221 türleri çok tutuyordu. 200+ olan ipleri deneyin.

bu arada soruların ayrı konularda açılması daha mantıklı. bir süre sonra buraya bakan olmaz. daha önceleri böyle konular çok açıldı. zaten digimon bölümünde konu açan 1-2 kişi var kirlilik olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 27 Ağustos 2008; 17:36:51 >
  • o china oluo ve ottoman_power onda çokdaha fazla şutlandığını söyledi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GodBlessYou

o china oluo ve ottoman_power onda çokdaha fazla şutlandığını söyledi

ben socks4 kullanıyordum ve onlar en az 24 saat gidiyordu.

socks5 konusunda bilgim yok.
  • programını uploadlarmısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodBlessYou -- 27 Ağustos 2008; 17:50:56 >
  • nasıl şutlanıonuz yaa size bi yöntem verim

ilk permeoyu disable yapın oyunu açın start game gelince permeoyu açın ın officeden sock5 lerden bi ıp yazın sonra game start deyin ıp banlı değilse oyuna girersiniz bu yöntemle tek sorun ıp bananması Taichini dediği gibide 200 lü ıpleri deneyin onlar banlı olmuyo %100 giresiniz oyuna
  • proxifier kullanıyordum
  • nba01 sorun ora deil oyuna giriorum oyunda server seçtiorum açılmıo kısa bir yazı geçio ve girmio
  • İyi post kasıyorsunuz. Muhabbetlere bakın yahu. Anlattım konumda hala hangi ip, programını versene. Bakın beyler olmaz böyle. Tüm programların kullanışını metin olarak anlatayım istiyorsanız. Ama her şeyede zırt pırt soru sormayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

İyi post kasıyorsunuz. Muhabbetlere bakın yahu. Anlattım konumda hala hangi ip, programını versene. Bakın beyler olmaz böyle. Tüm programların kullanışını metin olarak anlatayım istiyorsanız. Ama her şeyede zırt pırt soru sormayın.

eyvallah

bu gidişle yarın yarbayım

bırak be burak sorsunlar bir ara bizde öyleydik. eski konularda yılmazın net %100 digi yakalamz diye konu açtığını, birinin net hangi digimondan düşer diye konu açtığın vs. hatırlıyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 27 Ağustos 2008; 18:58:06 >

• Sen niye alındın len.

İlk konum hala aklımda.

"100 tane Mud kartı buldum [Resimli]"

• quote:

Sen niye alındın len.

İlk konum hala aklımda.

hatırlattın o günleri şimdi tekrar eski konuları okucam, zaten yapacak başka işim yok bu saatte

az önce arama yaptım o konuyu buldumbi iş daha da betermiş 100 mud kartı değil 10 icy kartı bulmuşsunbir de yorumlara koptum, bonkörün biri atmış falan diyorlar

süper

kendi ilk mesajımı arıyorum bulan uplasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Duygusal Yamyam -- 27 Ağustos 2008; 23:36:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

Sen niye alındın len.

İlk konum hala aklımda.

hatırlattın o günleri şimdi tekrar eski konuları okucam, zaten yapacak başka işim yok bu saatte

az önce arama yaptım o konuyu buldumbi iş daha da betermiş 100 mud kartı değil 10 icy kartı bulmuşsunbir de yorumlara koptum, bonkörün biri atmış falan diyorlar

süper

kendi ilk mesajımı arıyorum bulan uplasın

Len bak ne kadar eskiymiş. Yanılmıyorsan 2007 Şubat ayında atmıştım o postu. Link at.

• Ya Burak Sen bilirsin aşağıya koyduğum resimdeki item ne Sölesene Ne İİşe yarar :S

Digimon RPG Soru-Cevap

• O Digimon Storage. Mud C'ye gidip alttan 2. seçeneği seçeceksin. Sonra da yine 2. seçeneği seçeceksin 1 digimon yakalama şansın daha olacak. 5 ise 6 olacak.
  • çok saol burak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.