Şimdi Ara

Digimon RPG Soru-Cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: turke64

quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: turke64

^^ siz daha digimon 1 mi oynuyorsunuz :D hehe belki bende gine baslarim clon daha oluyormu ?

clon oluo 2 yöntem varmış biri artık yok ta şunu anladaım digimon 1 mi oynuosunu dedin digimon 1 ne Digimon RPG demek isticektin her hal ???

evt de digimon rpg 1 olmus sayiliyor 2-3 ayda digimon rpg 2 cikacak yani ben rpg yi yazmadim ^^ olsun anlayan anlamistir hehe

Digimon RPG 2 derken Amerikan serveriinmi kastetrin anlamadım ama neyse

Soruma Cevap verin Lütfen Megidramon Yapiimi Gallantmon olarak kalsınmı ?

CEVAP VEREN YOKMU WARGROWLMON UM 40 LVL OLDU ÇABUK HANGİSİ İYİ SÖLEYİN LÜTFEN

• megidramon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Oğlum bizim grubun lider kadrosundan o. Ne yaptın sen? Seni almaz şimdi.

ne grubunuz var iyi bişeyse bende gireyim bedava GDX ve knight sword dağıtıyorsanız tabii

@taichi: şu an digimon oynuyormusun ??

tuzlukk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crimson Knight -- 12 Eylül 2008; 18:45:12 >

• Yeni soru...

Arkadaşlar aşağıdaki resimdeki gibi tamer im 40 lvl oldu ve yeni haritayı geziodum ve anubisler çok güçlü ve 1 kere 3 tanesini yenebildim ve 92000 küsür exp puanı verdi nese soru şu resimdeki kapıdan nie giremiorum bi yazı çıkıyor yoksa oraya girmek için 201 Tamer LvL yani mavi tamer mi olmak lazım ???

İşte resim

Digimon RPG Soru-Cevap

Resmin Linki :https://store.donanimhaber.com/b6/cf/75/b6cf758e7551ee1276522f05a61ed8bd.jpg ( Resmi Daha net görmek isteyenler için )

Bu arada Omnimon ' um nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 25 Eylül 2008; 0:18:04 >

• Omnimon çok karizma durmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Omnimon çok karizma durmuş

saolda sorumun cevabını verecek olan yokmu
  • Do check the name and registration number. üyelik alırken bu hatayı veriyor
  • Oraya girmen için 201 level olman gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Oraya girmen için 201 level olman gerekli.

Saol Burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 27 Eylül 2008; 17:49:16 >
  • süperler hayatımda hiç digimon rpg oynamadım korece olduğu için ama bazen düşünüyorum indirsemmi diye ama sonra aklıma kuzey amerika serveri geliyo başarılarının devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingEagle13

süperler hayatımda hiç digimon rpg oynamadım korece olduğu için ama bazen düşünüyorum indirsemmi diye ama sonra aklıma kuzey amerika serveri geliyo başarılarının devamını dilerim

saolda resimleri yanlış yere koymuşum ve editledim resimler Digimon RPG ScreenShot konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 27 Eylül 2008; 17:52:48 >
  • arkadaşlar digimon rpgde üyelik alma yerinde her yeri yapıyorum en altta bie yer var oraya en sondakini başa yapıştırıyorsun falan işte onları da yapıyorum şöyle birşey çıkıyor ( 학교이름만 정확하게 적어주세요 ) bu ne demek ya yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 29 Eylül 2008; 13:27:22 >
  • quote:

arkadaşlar digimon rpgde üyelik alma yerinde her yeri yapıyorum en altta bie yer var oraya en sondakini başa yapıştırıyorsun falan işte onları da yapıyorum şöyle birşey çıkıyor ( 학교이름만 정확하게 적어주세요 ) bu ne demek ya yardım

kssn no hatalı nette isim ve kssn no olan siteler var orlardan al kssn genarator felan kullanma

• quote:

Orjinalden alıntı: Joke®™

quote:

arkadaşlar digimon rpgde üyelik alma yerinde her yeri yapıyorum en altta bie yer var oraya en sondakini başa yapıştırıyorsun falan işte onları da yapıyorum şöyle birşey çıkıyor ( 학교이름만 정확하게 적어주세요 ) bu ne demek ya yardım

kssn no hatalı nette isim ve kssn no olan siteler var orlardan al kssn genarator felan kullanma

lan olum ne dediğinin farkındamısın , KSSN Generator programı hep kullanılmamış gıcır KSSNleri verir KSSN isminise Bir ismi koreceye çevir yeter mesela ben Google Translateden ingilizce-korece yapıp ingiliz ismi yazıorum mesela Jack , sonrada Translateye basıom ismin korecesi çıkıo ve onu KSSN ismine Yapıştırom Yani bu kadar kolay

• Ben bu oyuna girebilmek için ömrümü yedim ya.Permeo programını bulamadım bir türlü o yüzden giremiyorum.Nba lütfen bana o programı bul.Senin sitene yönlendirme ordaki kayıt formunu dolduruyorum.Beni foruma yolluyo konuya giriyom yeniden kayıt olunuz diyo.Sürekli aynı şeyi tekrarlıyorum.Biri yardım etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: purpz

Ben bu oyuna girebilmek için ömrümü yedim ya.Permeo programını bulamadım bir türlü o yüzden giremiyorum.Nba lütfen bana o programı bul.Senin sitene yönlendirme ordaki kayıt formunu dolduruyorum.Beni foruma yolluyo konuya giriyom yeniden kayıt olunuz diyo.Sürekli aynı şeyi tekrarlıyorum.Biri yardım etsin.

hay senin sen bana pm ile msneni at radan verim as linki ok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 30 Eylül 2008; 14:35:19 >
  • Ben seni ekledim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.