Şimdi Ara

DigimonRPG Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimler Biliyor klonlamayi,bilen varsa,bana soyleyebilirmi?

• söyleyemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

söyleyemez
    ben biliom ama meslek sırrı söyleyemem asla
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

Madem söylemicen ne yazıon çocum

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

quote:

Madem söylemicen ne yazıon çocum

Alıntıları Göster
    Klonlamayı Bilmesende Olur Kardeş Sen DH'den Birine Söyle O Sana Klonlar. Ben Korea'yı Oynasa İdim Klonlardım Sana Ama Malesef Artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

söyleyemez
    quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

söyleyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

söyleyemez

Alıntıları Göster
    3. Burak'da teşrif etti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

3. Burak'da teşrif etti.

Alıntıları Göster
    Bankayı açma tuşuna basacaksın, banka internet hızlarımızın yavaşlığından dolayı 1-2 saniye geç açılıyor.Açılmadan hemen önce yani banka açma tuşuna bastığın sırada başka bir haritaya ışınlanacaksın.Yine internet hızlarımız yavaş diye 1-2 saniye geç ışınlanacak.Banka açılır açılmaz kopyalamak istediğin itemi bankaya koyacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bankayı açma tuşuna basacaksın, banka internet hızlarımızın yavaşlığından dolayı 1-2 saniye geç açılıyor.Açılmadan hemen önce yani banka açma tuşuna bastığın sırada başka bir haritaya ışınlanacaksın.Yine internet hızlarımız yavaş diye 1-2 saniye geç ışınlanacak.Banka açılır açılmaz kopyalamak istediğin itemi bankaya koyacaksın.

Alıntıları Göster
    vayy deli yöntem

• quote:

vayy deli yöntem

Alıntıları Göster
    quote:

vayy deli yöntem

+100

banka tuşu hangisi ya bendeki şu cahilliğe bakya herkese birşey soruom ben gerçekten hep ezik kalcam gibime gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodBlessYou -- 6 Eylül 2008; 23:28:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Kimse Kimseye Söylemesin Diye Millete Yeminler Ettirttin Ama Kendin Sölüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: BrednL.triceps

quote:

Orjinalden alıntı: Yılmaz

Kimse Kimseye Söylemesin Diye Millete Yeminler Ettirttin Ama Kendin Sölüyorsun.

Alıntıları Göster
    O yöntem kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O yöntem kalktı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O yöntem kalktı.

zaten denedim yapamadım 1 yol var ama onla sadece yere koyulan itemlerle yapıosun ama nasıl yapıldığı bende saklı öğrendiğimde kimseye söylemicem dedim

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

O yöntem kalktı.

zaten denedim yapamadım 1 yol var ama onla sadece yere koyulan itemlerle yapıosun ama nasıl yapıldığı bende saklı öğrendiğimde kimseye söylemicem dedim

Alıntıları Göster
    bana söyledin ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

bana söyledin ya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ss?

bana söyledin ya

sen biliodun ya önceden

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

bana söyledin ya

Alıntıları Göster
    Anlamadığım Olay Şu Tamam Kimseye söylemiceksin Kendin Bulmuşsun Bari Bunu buraya Yazmada Sende Kalsın Kimsede Sana Bana Söyle Gibi Mesajlar Atmasın.Çünkü Böyle Yaptığında Dikkat Çekme amaçlı Olduğun Düşünülüyor(En Azından Benim Düşüncem Bu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrednL.triceps

Anlamadığım Olay Şu Tamam Kimseye söylemiceksin Kendin Bulmuşsun Bari Bunu buraya Yazmada Sende Kalsın Kimsede Sana Bana Söyle Gibi Mesajlar Atmasın.Çünkü Böyle Yaptığında Dikkat Çekme amaçlı Olduğun Düşünülüyor(En Azından Benim Düşüncem Bu)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: brednHG

Kopyalamayı Yılmaz bulmadı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

quote:

Orjinalden alıntı: brednHG

Kopyalamayı Yılmaz bulmadı ki

Alıntıları Göster
    Bütün eskiler toplanıyor. Herkese selam...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

Bütün eskiler toplanıyor. Herkese selam...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar digimon rpg de nasıl kimeramon yapabilirim?
    bilmeyeler için ss

_____________________________________________________________________________________________
    resim eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodBlessYou -- 7 Eylül 2008; 21:50:25 >

• hay ben sizin kopyanızı zaten
    şu kopyalar yüzünden oyun piyasası bu hale geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.