Şimdi Ara

digimonu özlediniz mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digimonu özlediniz mi yoksa kurtulduk diye seviniyor musunuz ?Lütfen düşüncelerinizi paylaşınız özlediyseniz sebepleri eğer kurtulduk diye seviniyorsanız niçin?

• Aslında biraz özledim.Çünkü oyundayken birlikte bir şeyler başarabiliyorduk,beraber vakit geçirebiliyorduk,tabi herkesle iyi anılarım yoktu,fakat mesela özellikle ONUR ile epey sohbet ederdik.Yılmaz ile de sohbetlerim olurdu(iyi veya kötü sohbet işte),tabi daha ismini saymadığım ve/veya sayamadığım birçok kişiyle keyifli anlarımız,anılarımız oldu.Sonuçta bunlara bir de oyunun güzelliği eklenince özlememek mümkün olmuyor desem yeridir.
    Tabi bir de işin "Oyundan kurtuldum,şükür" boyutu var.Çünkü değerli olan vaktimizi boşa harcamaktan kurtulduk.Bu sayede başka işlere daha fazla vakit ayırabiliriz,ben ayırıyorum da.Zaten oyunun ilk baştaki havası kalmamıştı,ne de desek boş yani.İyi oldu bittiği,kurtuldum...

YETERLİ CEVAP VERMİŞİMDİR UMARIM.

• quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

Aslında biraz özledim.Çünkü oyundayken birlikte bir şeyler başarabiliyorduk,beraber vakit geçirebiliyorduk,tabi herkesle iyi anılarım yoktu,fakat mesela özellikle ONUR ile epey sohbet ederdik.Yılmaz ile de sohbetlerim olurdu(iyi veya kötü sohbet işte),tabi daha ismini saymadığım ve/veya sayamadığım birçok kişiyle keyifli anlarımız,anılarımız oldu.Sonuçta bunlara bir de oyunun güzelliği eklenince özlememek mümkün olmuyor desem yeridir.
    Tabi bir de işin "Oyundan kurtuldum,şükür" boyutu var.Çünkü değerli olan vaktimizi boşa harcamaktan kurtulduk.Bu sayede başka işlere daha fazla vakit ayırabiliriz,ben ayırıyorum da.Zaten oyunun ilk baştaki havası kalmamıştı,ne de desek boş yani.İyi oldu bittiği,kurtuldum...

benle de ii sohbetlerin olurdubeni önce berkan sandın sonrada yabancı oyuncu
    sen de o muazzam iki harfi yazdın

ne hoş sohbet ama

• taichi imzana koptum yavbugune kadar gördügüm en mantıksız referans üyelik kandırmacasıydıacaba onu bile yiyen varmı cok merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

taichi imzana koptum yavbugune kadar gördügüm en mantıksız referans üyelik kandırmacasıydıacaba onu bile yiyen varmı cok merak ettim

yok henüz hiç kimse yemediacaba neden

• onu şöle değiştir bak nasıl üye topluyon

Bedavadan para kazanmak için tıkla

100 YTL kazanmak için tıkla

gibilerinden bişi yaparsan daha çok üye toplarsın ha birde mesajını değiştirdikten sonra 1 gün konu dışında takış mesaj yaz reklamını yay şuanki imzanla anca poke bölümünde kandırabilirsin o da siteye girer ama üye olmaz

• özlememmı yafs ne günlerdi onurla ilk renamonu 22 yapmıştık sonra furkanın çarını aldık 29 dan 31 e 1 haftada kasmıştık ama ne kart vardıne brave nede para hem acemiydikte ama yinede güzeldi sonra ben birinden net almıştım onura inat gidip patamon yakalamıştım sonra onur küsmüştü sonra ben onu tek başımma hiçbi brave fln olmadan 31 yapmıştımonur öle barışmıştı bide ona aura almıştım :D nese oyun güzeldi yaff

• Bende Özledim Ama "Oh Be Kurtuldum!" Cümlesi Bende Daha Ağır Basıyor.Çünkü Gerçekten Çok Zaman Yiyordu.
  • benim pek özledğim söylenemez vaktimi yine boşa harcıyorum belkide ama digimonu digimon oyunu olduğu için oynuyordum menü grafikleri fln çok kötüydü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

Orjinalden alıntı: Diablo_131

Aslında biraz özledim.Çünkü oyundayken birlikte bir şeyler başarabiliyorduk,beraber vakit geçirebiliyorduk,tabi herkesle iyi anılarım yoktu,fakat mesela özellikle ONUR ile epey sohbet ederdik.Yılmaz ile de sohbetlerim olurdu(iyi veya kötü sohbet işte),tabi daha ismini saymadığım ve/veya sayamadığım birçok kişiyle keyifli anlarımız,anılarımız oldu.Sonuçta bunlara bir de oyunun güzelliği eklenince özlememek mümkün olmuyor desem yeridir.

benle de ii sohbetlerin olurdubeni önce berkan sandın sonrada yabancı oyuncu
    sen de o muazzam iki harfi yazdın

ne hoş sohbet ama

Sen haketmiştin o muazzam iki harfi ama..Durup dururken yabancı bi nick ile de gelip ingilizce pazarlık yapmaya başlarsan benle,nası anlayabilirim durumu?Ayrıca Berkan'ın charıyla geliyosun,başka kim sanabilirim ki,Nicole Kidman mı sanacaktım

• nicole kidman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.