Şimdi Ara

Millet mi troll ben mi kötüyüm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tmciyim ve mezunum.Netlerim bir mezun tmci için fena değil son toderde 97 gördüm ancak genelde 85-90 arası.Ama millete bakıyorum birisi çok kotuyum 140 a 20 yaptım tavsiye diyor biri 145 diyor tmcilere bakıyorsun fenden 25 net aşağı yapan yok bu nedir ben onu anlamadım.Millet trollse ki değildir heralde neden buraya boşuna girip kendini yoruyor acaba ? Yani bir adam neden durduk yerde dh ye girip her derse 35 yazsın ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yormakmı onlar için bir zevk senin gibi kaç kişinin aklını çeliyorlar
  • Sınav açıklanınca uğra bide 100 tane öyle varsa 98 tanesi ağlama konusu açıyor
  • 1.5 senedir yazılanları okuyup bikaç saat önce üye olmuş biri olarak diyebilirim ki bi kısmı hakiki troll.Sınav sonuçlarından sonra yerlerinde yeller esiyo.Fakat öte yandan fenden 25 net tm için ulaşılması imkansız bir şey değil.Her konuyu 1 saat çalışıp yüzeysel öğrensen 10-15 net arttırmanın kolaylığını görürsün.
  • hocam fende 25 net yapmak için çok çaba gerekmiyor açık ve net söyleyeyim çoğu tmci hiç bakmıyor bile sadece 1 ayımı harcadım 20-25 arasında yapıyorum en fazla 10-15 dakikamı alıyor kalan vakit de matematiğe veriyorum.

ama tmciler nedense fene bakmıyor çok garibime giden bir durum çünkü lys puanları hesaplanırken ygsde yaptığınız 2 fen neti 1 matematiğe denk geliyor. oturup çalışan her tmci rahat 25 hadi 20 yapabilir. önemli olan hiç bakmamak yerine çalışmak

• Hocam s× edin o netleri yazanların %95i yalan söylüyor ve trol ancak gerçekten iyi net yapanlarda var ama onlar 7/24 forumda takılıp olur olmadık heryere netlerini yazan tipler değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

hocam fende 25 net yapmak için çok çaba gerekmiyor açık ve net söyleyeyim çoğu tmci hiç bakmıyor bile sadece 1 ayımı harcadım 20-25 arasında yapıyorum en fazla 10-15 dakikamı alıyor kalan vakit de matematiğe veriyorum.

ama tmciler nedense fene bakmıyor çok garibime giden bir durum çünkü lys puanları hesaplanırken ygsde yaptığınız 2 fen neti 1 matematiğe denk geliyor. oturup çalışan her tmci rahat 25 hadi 20 yapabilir. önemli olan hiç bakmamak yerine çalışmak

Hocam doğrudur ama 1 mat 2 fen yapmıyor o yanlış bir algı.Araştırdım onu %5 fen %10 mat diyor yuzdeyi tane gibi alamayız hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    s
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam onlar 160 sorunun üstüne soru ekleyip çözen çözen adamlar ama bir tülüde yerleşemeyen üstün zekalılar

• TS-1 için bile durum şöyle SOS-1,018 FEN-0,463
    Yani anca 2 soru ediyor siz düşünün.
  • sx?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

sx?

o değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.