selam arkadaşlar aşağıda takıldığım birkaç noktayı size sormak istedim.
1. Makine ile çektiğim kamere görüntülerini .avi uzantısıyla kaydediyor. bunları bir cdye kopyaladım ve vcd de izlemek istedim. fakat vcd de bunu açamadım. vcd de izleyebilmek için uzantısını mı değiştirmem gerekir.
2. Çektiğim parça parça videoları tek bir parça haline getirebileceğim bir program önerebilirmisiniz. Mesela 9-10 tane ayrı video var bunları tek bir parça ve bölümler arasına gerekirse bir geçiş efekti koymak istiyorum.
3. Makine ile çektiğim fotoları bir slay şov haline getirecem de bunu powerpoint dışında daha hızlı bir şekilde yapabileceğim bir program yokmu? slaytı vcd de otomatik izlemek için cd ye atmam yeterli mi. yani nero da herhangi bir ayar gerekiyormu.
buarada kullandığım makine praktika diye bir alman markası. yardımlarınız için şimdien teşekkürler.
söylediklerinin hepsini resimleri vcd haline getiren programlar yapabilir. örneğin memories on tv yada proshow gold gibi..
avi uzantılı dosyalarını vcd formatına çevirmen gerekiyor. Bu işlemi nero yapıyor. Ama uzantısı avi olanları yapmaya bilir. Avi yi VCD ye çeviren bazı programlar var. Onlarla uzantısını vcd ye çevirip, Nero da vcd formatında kaydedersen olur. Çektiğin fotoları slayt şov haline getiren bir program var. Proshow Gold 2.0 tam istediğin program
Photo 2 Vcd efekleri Power Director den fayet iyi. Bu slayt gösterin için.
Alacağın marka adi değil bundan emin ol. Lensinide övüyorlar. 6 Mp modeli güzel bence.
Tam bilmiyorum ama arkadaşın dediği gibi bu işlemi Neronun yapması gerekiyor. Avi dosyalarının vcd dönüşmesi. Eğer yapmıyorsa zaten arkadaşlarında bahsettiği dönüştürücü programları kullan.
vcd avi formatını okumaz....dat olması gerekir...videoları birleştirmek için ulead video studio yu kullanabilirsin.. eğer avi olarak birleştirise nero ile video cd oluşturu kullanarak vdc ye çevirebilirsin... resimler için picture to tv yi kullanabilirsin....
arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkürler. iş dönüşü bu akşam deniycem bu dediğiniz programları.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme