Şimdi Ara

digital foto mak. tavsiyesi..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok profesyonel olmayan fakat çözünürlüğü güzel yani fotografları gayet net çekebilen video çekimi olan Bİ FOTOGRAF MAKİNASI ALMAK İSTİYORUM FAKAT BU KONUDA HİÇBİR BİLGİM YOK. HANGİ MARKA ALMALIYIM.HANGİ MODELİ OLMALI NE GİBİ ÖZELLİKLER ARAMALIYIM HİÇBİR BİLGİM YOK. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. fiyat aralığı çok ucuk olmamalı. evde bir makinem olsun ama güzel çekim yapsın hafıza kartlı pc ye aktarılabilen vs.. gibi özellikli. öyle 700-800 tl veremem ne önerirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misery_29 -- 3 Ağustos 2009; 12:53:08 >

• sony nin 10,1 leri şuan 350 civarı sanırım ama almanyada kampanya nedeni ile çok daha ucuz fiyatı bir arkadaşıma getirtiyorum bende çok araştırdım ama sana uyan bu şuan bence :)
  • En güzeli şu an güncel olan makinelerin konuları forumda üst sıralarda mevcut hep. Oradaki örnek resimlere bak. Beğendiğin resimlere bakarak şu makineler dikkatimi çekti de. Ondan sonra bu konun daha verimli yerlere gider.
    Örneğin burada sana samsungu beğenen biri makine önerir. Önerdi diye o makine güzel olacak diye bir değer yok. Paran boşa gider sonra.

İlk başlayacağın nokta için sana yardım edeyim. Fotoğraf makinesinin büyüklüğünden başla araştırmaya. İnce küçük birşeymi olsun, yoksa yarı profesyonel diye benzettiğimiz ele oturan iri makinelerden mi olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.