Şimdi Ara

digital fotoğraf makinası önerisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar digital fotoğraf makinası almak istiyorum ama marka model hakkında pek bilgim yok yardımcı olabilecek olan varmı, aklımda olan bazı şeyleri yazayım belki yardımcı olabilecek birisi çıkar.
    Prof fotografçı değilim ama kaliteli fotoğraf çeksin istiyorum
    Nadirde olsa fotograflardan baskı almak istiyorum
    Kolay tasınabilir olsun istiyorum ince olması tercihimdir ama olmayadabilir
    Karanlıkta çektiği fotograflar güzel olmalıdır
    Şarj süreside önemli.
    video çekebilmeli

başka hangi özelliklere dikkat etmek gerek bilmiyorum ama aklıma gelenler bunlar

maximum 1 milyar düşünüyorum ama ucuza yeterli makinayada hayır demem, önerilerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum

• http://www.tanbul.com/product.aspx?pid=57884

dediğin bütün özellikleri ve fazlasını barındıran makina budur arkadaşım arkadaş kullanıyor ömürlük diyebilirim.
  • @bilgeinsan teşekkürler inceliyorum şimdi özellikleri istediğim gibi ince değil aslında ama

başka önerisi olan varmı arkadaşlar daha uygun fiyatta önerileriniz olursa sevinirim. 700 civarı güzel birşey bulsam tadından yenmez.
  • kompakt olarak panasonic tz7
    slr like olarak sony hx1
    slr olaraksa giriş seviyesinde nikon d40 almanızı tavsiye ederim...
  • teşekkürler panasonic tz7 şekil olarak istedigim gibi
    birde arkadaşlar kullananlar pillimi şarjlımı öneriyorsunuz makinaları ?
  • arkadşım sana kendi kullandığm sony t900'ü öneriim gerçkten hem şık hemde kabiliyetli bi makine hd (720p)video kaydı yapabiliyor dokunmatik ekranlı fln googledan aratıp dier özelliklerine bakarsın artık...
  • tabiikide piili yau dierinde çok sıkıntı çekersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

kompakt olarak panasonic tz7
    slr like olarak sony hx1
    slr olaraksa giriş seviyesinde nikon d40 almanızı tavsiye ederim...

Kesinlikle..
  • "FOTOĞRAF" çekecek makine istiyorsanız Fuji F200EXR (sensör boyutu 1/1.6'' Super CCD EXR)

Panasonic TZ7 nin sensör boyutu 1/2.33" CCD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 23 Temmuz 2009; 23:23:44 >
  • ben bataryalı olmasını tercih ederim...
  • başka tavsiyesi olan varmı arkadaşlar Panasonic TZ7 bu tip birşey arıyorum olmazsa aklımda bu var artık:)
  • panasonic lx3 var ama pek ince sayılmaz diğer bütün istediğin özellikler fazlasıyla var
  • bugun biraz baktımda piyasada Panasonic TZ7 bulamadım, artık uretilmiyor kalmadı hiç diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.
    Samsung st50 önerdiler ama satıcılara guvenemiyorum pek genelde satmak için her yol mubah onlara ne yazıkki:) Sizce nasıl bu makina?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.