Şimdi Ara

Dıgıtal karta kablo aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayara dıgıtal uydu kartı almayı düşünüyorum.En çok önerilen skystar 2 sanırım.Benim merak ettiğim konu ise,çatıda iki adet çanak var biri hotbird diğeri türksat a ayarlı tabi 2 de lnb.bunlar içerdeki tv ye bağlı.Benim bilgisayardaki karta çekeceğim kablo için ayrıca bir lnb ve kablo ile çanağamı bağlatmam gerekiyor.Yoksa çanaktan tv ye gelen kabloları çoğaltıcı ile bilgisayara çekerekte halledebilirmiyim?

• çift çıkışlı lnb alman lazım birde ayrıca kabloda.yani lnb leri değiştirmen gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaT1F

çift çıkışlı lnb alman lazım birde ayrıca kabloda.yani lnb leri değiştirmen gerekiyo

+1
  • çanakları taktırırken aldığım lnb leri hatırlamıyorum, çanaklar da çatıda, çift çıkışlı olup olmadığını anlama imkanım yok sanırım.

peki 2 adet çift çıkışlı lnb ve 5-10 metrelik kablo bana ne kadara patlar?
    80 dolar +kdv skyaystar 2 kartıda düşünürsek.
  • bir de skystar 2 için nforce 4 chıpsetli anakartlarda problem çıkarıyor,baska receiver'larin da bagli oldugu single lnb ile kullanilmasi sakincali,bazı sistemlerde montaj sırasında sistemin açılmaması gibi sorunlar söyleniyor bunlar ne derece doğrudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

çanakları taktırırken aldığım lnb leri hatırlamıyorum, çanaklar da çatıda, çift çıkışlı olup olmadığını anlama imkanım yok sanırım.

peki 2 adet çift çıkışlı lnb ve 5-10 metrelik kablo bana ne kadara patlar?
    80 dolar +kdv skyaystar 2 kartıda düşünürsek.

25 ytl den 2 tane çift çıkışlı lnb 50ytl 10 metre kablo 10ytl (belki daha ucuza da bulursun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 30 Aralık 2007; 22:17:30 >
  • 2 adet lnb ve kabloyu 45 ytl ye sabah aldım.Öğlen kurmaya gelecekler.Skaystar 2 v.2.6d versiyonunuda 108 liraya ankara technocity den aldım az önce pc ye taktım ve kurdum.Öğlen kablolama halledildikten sonra yorumlarımı yazarım.Yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.