Şimdi Ara

Digital soygunculardan kurtulma teknikleri (logo melodi abonelikleri iptali) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
80.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: senolkutlu

slm arkadaslar

vibramobil logo melodi servisi ne uye olmusum sanıyorum siemens telefonlar bu tuzaga dusuruyor
    ve kurtulmak istiyorum....
    cunku turkcell hattımı siemens telefonda kullanıyorum...
    bir anda 24 mesaj yani 48 kontorum gidiyor ve iptal ettiremiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
    lutfen ızlemem gereken yolu bana yazarmısınız
    sevgi saglık ve basarı dilıyorum

Yukarıda bilgisi var fakat tekrar yazalım

iptal vip yaz => 3033 e yolla

• @xxxxxy,

Bu güzel kodları derleyerek Turkcell ile ilgili üst konuda paylaşabilir misin?

Ben de konunun linkini önemli konular listesine ekliyorum.

Emeğine sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

@xxxxxy,

Bu güzel kodları derleyerek Turkcell ile ilgili üst konuda paylaşabilir misin?

Ben de konunun linkini önemli konular listesine ekliyorum.

Emeğine sağlık.

tamam onu daha güzel yapacağım yalnız 1 kaç güne hazır olur hem daha gelişmiş hemde daha anlaşılır.

Ses getirir çok ;)
  • Ben de birkaç yerin telefon numarasını vereyim;

Logomelo; 02124737878

Cepmagic; 02124133101

Pixofım; 053348667 33 - 44

ve eğer bilen varsa cepitsto firmasının iletişim bilgileri veya abonelik iptali için yapılması gerekenleri yazarsanız sevinirim.
    asıl ulaşmak istediğim firma burasıyla kardeşim buraya mesaj göndererek mağdur oldu fakat bulamadım numarasını vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviKanji

Ben de birkaç yerin telefon numarasını vereyim;

Logomelo; 02124737878

Cepmagic; 02124133101

Pixofım; 053348667 33 - 44

ve eğer bilen varsa cepitsto firmasının iletişim bilgileri veya abonelik iptali için yapılması gerekenleri yazarsanız sevinirim.
    asıl ulaşmak istediğim firma burasıyla kardeşim buraya mesaj göndererek mağdur oldu fakat bulamadım numarasını vs.

Emeğine SağLık
  • Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 14 Ağustos 2011; 19:00:14 >
  • zamanında benimde çok kontörüm gitti ,, güzel topic olmuş
  • Turkcell IDDAA paketini nasıl iptal ediyoruz Nasıl üye olduysa artık günde 20-30 mesaj geliyo
  • bu 4155 midir nedir ,atv kanal1 yarışma diyip duruyo ,hattım faturalı bu ay 5 kez 15 kuruş çekmişler 1,5 ytl yapar bu kdvler dahil,

Bunda nasıl kurtulacağım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Turkcell IDDAA paketini nasıl iptal ediyoruz Nasıl üye olduysa artık günde 20-30 mesaj geliyo

4440535 turkcell müşteri hizmetlerini arıyorsun çıkan temsilciye turkcell-im e aktarılmak istediğini sölersen seni türkcell-im müşteri temsilcisine aktaracak orada çıkan müşteri temsilcisi iptal talebini alacakatır ok ?
  • Saolasın kardeş, Turkcell merkezlerinden birine uğrayıp sorduğumda aynen dediğini söylediler bana da; keşke mesajla iptal etmenin bi yolu olsa nefret ediyorum şu müşteri hi<metlerini aramaktan, adam yerine koyup açmıyolar bile telefonu 15-20dk bi de o menüler yok mu
    quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

quote:

Turkcell IDDAA paketini nasıl iptal ediyoruz Nasıl üye olduysa artık günde 20-30 mesaj geliyo

4440535 turkcell müşteri hizmetlerini arıyorsun çıkan temsilciye turkcell-im e aktarılmak istediğini sölersen seni türkcell-im müşteri temsilcisine aktaracak orada çıkan müşteri temsilcisi iptal talebini alacakatır ok ?

• quote:

Saolasın kardeş, Turkcell merkezlerinden birine uğrayıp sorduğumda aynen dediğini söylediler bana da; keşke mesajla iptal etmenin bi yolu olsa nefret ediyorum şu müşteri hi<metlerini aramaktan, adam yerine koyup açmıyolar bile telefonu 15-20dk bi de o menüler yok mu
    quote:

quote:

müşteri hizmetlerini aradıgında anansu duyar duymaz 0 a defalarca bas seni müşteri hizmetlerine bağlayacak yanlız beklemeni tavsiye ederim çünkü eğer 10 dk dan fazla bekliyorsan eğer hatta bekleyen müşteri sayısı en 300 dür ve bi o kadarda müşteri temsilcisi müşterilere yardımcı olmak içn uğraşıyordur

telefonuna ışıklı anteni nerden alacağını sormak için arayanımı istersin yaa -- yaa ben öle aradım canım sıkıldı sizde hangi tarifeler vardı anlatta dinleyek diyenimi ararsın artık ama bekle sonunda bağlanırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

bu 4155 midir nedir ,atv kanal1 yarışma diyip duruyo ,hattım faturalı bu ay 5 kez 15 kuruş çekmişler 1,5 ytl yapar bu kdvler dahil,

abisi om servisler genellikle üye yapmazlar anlık kullanımlarla ücretlendirilirsin bekle ve servisie hiç mesaj gonderme eğer 2 . faturandada böle bir ücret görürsen demekki uye olmuşssundur buraya yaz veya bana özel mesaj yaz iptali için seni yönlendireyim

• @xxxxxy;

Eyvallah saolasın
  • Eyvallah sağolasın;Fatura ayrıntıma baktım 5e yakın vardı hiçte göndermedim bi yere,sadece dünya kupası maçları sırasında 4155 e sms atmıştım o kadar, neyse bi dahaki ay kesinlik kazanır.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _ahmet_

bu 4155 midir nedir ,atv kanal1 yarışma diyip duruyo ,hattım faturalı bu ay 5 kez 15 kuruş çekmişler 1,5 ytl yapar bu kdvler dahil,

abisi om servisler genellikle üye yapmazlar anlık kullanımlarla ücretlendirilirsin bekle ve servisie hiç mesaj gonderme eğer 2 . faturandada böle bir ücret görürsen demekki uye olmuşssundur buraya yaz veya bana özel mesaj yaz iptali için seni yönlendireyim

• yaw o paparazzi için verilen no ya ulaşılamio napıcam ben??
  • Eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

yaw o paparazzi için verilen no ya ulaşılamio napıcam ben??

2165424000 ı ara anonsu duyar duymaz 2 ye bas numaranı tuşla ve 0 a bas işlem tamamdır
  • ya arıyoruz ama telefon meşgul evden mi nerden arıyacağız bi yardım ederseniz sevinirim
  • Bilgiler için
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.