bende vibro mobile üye olmuşum nasıl olduysam iptal edemiyorum 3033 ten mesaj geliyo kontörlerim gidiyo kontör yükleyemiyorum ya nasıl kurtulcam lütfen yazın 3033 e mesaj mı atacam yazarsanız sevinirim lütfenn
ringofon üyelik iptalini nasıl yapacağız ?
valla bilmiyorum kardeş " nsl iptal edecem bu vibroboli denen şeyi ya bide smsnet cep i nasıl iptal edecem
quote:
Orjinalden alıntı: garip adam
valla bilmiyorum kardeş " nsl iptal edecem bu vibroboli denen şeyi ya bide smsnet cep i nasıl iptal edecem
smsnet için IPTAL yazip 3022' ye gönderiyorsun ben de az önce yaptım, inşallah kurtulurum bu şerefsizlerden.
Bir de HERBİŞEY denilen hırsız var dı onu da “HERBISEY IPTAL” yazıp 5050' ye mesaj çekerek kapatılıyor ama bi kere abone olduysan (nasıl oldum ben de bilmiyorum ya gerçi) 30 gün içinde iptal ettiremiyorsun Allah belalarını versin topunun!!!
Abi cok sinirlenmis
ya hocam sımdı ben gonderıyorum ama değerli abonemiz gerekli bilgilerin iptali için hattınızda yeterli kontor bulunmamaktadır diye bir mesaj geliyor..ne yapmam lazım 100 kontor yuklesem hemn 80 kontorunu alıyorlar... eskıden gelıyordu neyın ne oldugunu bılıyordum mesajlar gelıyor ona gıdıyordu sımdı ıse gelmıyor ama kontorler gıdıyor musterı hızmetlerı aradım ama ...
yaklaşık 5 aydır vodafone faturam kabarık geliyor. Telefonum sürekli kapalıdır benim. Görev yaptığım köyde çekmiyor. Bir ay içinde en fazla 8-10 saat şebeke çekim alanına giriyorum. Fatura ayrıntısını görünce şoka uğradım. Konuşma süresi : 0(sıfır) dakika Fatura : 38 ytl. Ayrıntıda yazdığına göre 20 den fazla bilgi işlem mesajı var. Halbuki Mesaj tarihlerinde telefonum açık bile değil. Neyse az önce müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim. *********Ama bu servise ne zaman üye oldum ne oldu ne bitti anlamadım . servis 3700 3700 3700 3700 3700 . Teknoloji teröristlerine kaptırdığım para 100 ytlden fazla . Bu mesajı yazdıktan sonra tüketici derneklerine de mesaj atacam. Herkesi bu derneğe mesaj atmaya davet ediyorum. Sorumlıuluk tamamen operatörde pardon opeterördedir. Sessiz kalmayın......
Arkadaşlar iptal vip yazıp 3033 e gönderdim bi sonuç alamadım.Turkcell müşteri hizmetlerini biraz sıkıştırınca bi numara verdilerVibramobil Müşteri Hizmetleri Numarası:"02123392909"..Burayı arayın kesin çözüm karşınıza Fatma diye biri çıkıyo numaranızı söylüyorsunuz ve iptal ediyo.
Konunun ilerlemesini umuyorum..Dolandırıcı pislikler..Aç köpekler git helalinden kazanacağın işi yap milletin konturune göz dikiyorlar..
yapma ya benim giden 108 kontörüme anlat sen onu reklam mesajı bile gelmeyen telefondan oyun karşılığı 108 kontör çekmişler şimdi birde onunla uğraşıyorum
saolun bilgiler için
quote:
Orjinalden alıntı: mikiri747
xxxy varya şu forumda puan sistemi olsa direk rep verirdim ama yok neyse bu servisler berbat bir illet millet savcılığa dilekçe verdiği halde kurtulamıyormuş
sen bu komutlarla millete bir gün ışığı olmuşsun bana henüz böyle bir mesaj gelmedi ama olurda yapamazsam seninle iletişime geçerim
yaa desene bızı turk mahkemelerı bırsey yapamıyorsa acaba kenya mahkemelerınemı veya iran mahkemlerınemı basvursak ne onlar bence 2 gunde sıler atar boyle servıslerı
quote:
Orjinalden alıntı: efirefir
yaklaşık 5 aydır vodafone faturam kabarık geliyor. Telefonum sürekli kapalıdır benim. Görev yaptığım köyde çekmiyor. Bir ay içinde en fazla 8-10 saat şebeke çekim alanına giriyorum. Fatura ayrıntısını görünce şoka uğradım. Konuşma süresi : 0(sıfır) dakika Fatura : 38 ytl. Ayrıntıda yazdığına göre 20 den fazla bilgi işlem mesajı var. Halbuki Mesaj tarihlerinde telefonum açık bile değil. Neyse az önce müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirdim. *********Ama bu servise ne zaman üye oldum ne oldu ne bitti anlamadım . servis 3700 3700 3700 3700 3700 . Teknoloji teröristlerine kaptırdığım para 100 ytlden fazla . Bu mesajı yazdıktan sonra tüketici derneklerine de mesaj atacam. Herkesi bu derneğe mesaj atmaya davet ediyorum. Sorumlıuluk tamamen operatörde pardon opeterördedir. Sessiz kalmayın......
aynen katılıyorum sorumluluk opeterörde aslında hıc bır operatoru kullanmıyacaksın atacaksın hattını genel merkezın onune.boyle soygunmu oluryaaa adamlar gunde kesın 100 bınlerce kısıden kotur cekıyorlar benım bugun 200 konturum gıttı.
slm arkadaslar sifren:z... sıfrenı wep sayfasında acılan kutucuga gır.MH:05327559090 dıye bır msj geldı ardından cebin.de servısınden aldıgınız ıcerıkler ıcın toplam198 kontur borcunuz bulunmaktadır.hattınızdan24/kontur 3 gunde bır tahsıl edılcektır.MH:05327559090 yazıyor bundan nasıl kurtulabılırım bana bır yardımcı olursanız sevınırım
benimde başıma gelmişti 3-4 sene önce 100 kontörüm gitmişti
4 gün önce 100 kontörüm gitti. Müşteri hizmetlerini aradığımda logo melodi servisine abone olmuşsunuz diyor şimdi kontör yüklemekten korkuyorum çünkü yüklediğim an bir anda 0 lanıyor logo melodi iptali için konuda verilenleri yaptım şöyle bir mesaj geldi:
istemiş olduğunuz servise şu an ulaşılamamaktadır lütfen sonra tekrar deneyiniz
Çaresiz kaldım yardım edin lütfen
Bende Azenet servislerine üye olduğumda 56 kontörüm gitmişti berbat bir durumdu. Dediğiniz gibi hırsızlıktan bi farkı yok
abicim baktınız servislerden kontörünüz cok gidiyor ve kurtulamıyorsunuz, son care simkartınızı kırın atın çöpe. başka bir numara kullanın. bu sahtekarlara calısacak haliniz yok.
Online işlemlerden servisler kısmında servis kısıtlama seçeneği var.özel fiyatlı servislere hattımı kısıtladım umarım işe yarar.sizde öle yapın belki iyi olur
Bir müşterime bu servislerden tam 600 kontör borcunuz var diye sms gelmişti.
1000 kontör alıp kurtuluyum, numara benim için önemli demişti. zor ikna edip hattını diğer operatöre taşımıştık.
sizde bu şekilde yapabilirsiniz. boştan yere 100 kontör yüklemeyin