Şimdi Ara

Digital soygunculardan kurtulma teknikleri (logo melodi abonelikleri iptali) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
80.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar açtığım konu rekor kırmış :)

Öncelikle şunu sölemek istiyorum

Şu kelimelere aldanmayın bu servislerin en büyük tuzağı

Çekilişsiz kurasız 100 kontör , bedava , şimdi yolla 100 kontör kazan , kontör yağmuru başladı

Sakın bu tip kelimelere inanmayın !

UNUTMAYIN KİMSE KİMSEYE BEDAVAYA BİR ŞEY VERMEZ
  • Turkcell de online islem merkezinden hattinizi özel servislere kapatabiliyorsunuz. Tanimadiginiz numaralari geri aramiyorsunuz +39 vb. Reklam smslerini okur okumaz siliyorsunuz problem kalmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bende şu mobil oyun kurbanlarındanım bu konuyu açtıgı için arkadaşa teşekkür edıyorum ve ben pixofun dan bır mobıloyuna kayıt oldum ve her ay ıkı ytl cekmeye basladı iptal yazıp 5400 a gonderdım üyeliğiniz yoktur diyor acaba ne yapabilirim
    şimdiden sağolun
  • arkadaşlar başlığı tekrar hortlattım ama acil yardımınıza ihtiyacım var.hattım vodafone ve wap25 diye bir üyelik yollayıp duruyolar.hatta bununla kalmayıp 10 liramı alıyolar.bu 2. defa başıma geldi az önce aradım kem küm etti müş. hiz. şimdi bana öyle bi yol gösterinki hem giden 10 liramı geri alayım hemde bu derdi başımdan savayım.şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar bende dün faturalı hatta geçtim daha önce kontorlu hatta iken böyle mesajlar gelmezdi. Dün faturalı hatta geçtim anında banada wap25.com dan mesaj geldi aboneliğiniz başladı haftalık 10 tl diye sonra iptal yazıp aynı numaraya gönderdim sonra müşteri hizmetlerini aradım hattım vodafone bu arada müşteri hizmetlerine söyledim bu olayı ve tüm böyle özel servislere aboneliklerimi iptal etmesini istedim iptal ettirdim ve böyle özel servislerden gelen mesajlarıda istemediğimi söyledim ve özel servislerden gelen abonelik veya başka türlü mesajları gelmesini kapattırdım. Ve ben faturam dışında başka birşeye abone olmak istemediğimi aylık bana söylenen fiyatı ödeyeceğimi aksi halde hattımı kapattiracağımı söyledim. Şimdilik sorun yok ay sonunda belli olur. Saygılar
  • bu insanlar cidden onursuz serefsizler. Bugun kontur yukledim 1 saat sonra mesaj geldi wap25 aboneliginiz basladi diye cat 10tl gitti. Aradim gelen mesajdaki mus. Hizmetlerini bana denen aynen su:31 agustos tarhnde islm yapmissiniz 4 haneli bir sifre girmissiniz 2106 mi ne. Soka girdim oyle bir sifreden haberim yok! Uckagitcilik bununlada bitmiyor. Dedimki ben bunu kabul etmiyorum cunku oyle bir sifre girmedim hem parami istiyorum. Hemde uyeligimin iptalini dedim.tamam iste uyeliginiz iptal edildi. Para iadesini merkeze bildirecegiz size geri donucektir dendi. Ve ben kac saat bekledim haber yok tekrar aradim 3kez 3 undede musteri hiz. Bagliyoruz dediler 3 undede yuzume kapandi direk kimse acmadi teli. Bende vodafone mus. Hizmetlerini aradim. Anlattim durumu adam diyoki paketiniz hala aktif birakin para iadesini paketi bile iptal etmemisler. Eger aramasam 1 hafta sonra bi 10tl gidecekti! Tam bir vurgunculuk ve vodafonun tek yapabildigi pakedi iptal etmek.en azindan onu yaptim. Mutlaka vodafonu arayip pakedinizi iptal ettirin. Daha fazla arayip ugrasamadim cunku giden 10tl yi kurtaricam diye 3 tl gitti su ana kadar devam edersem bi 10tl daha gitcek zaten. Siz siz olun bu serefsizlerden uzak durun dikkat edin..

• quote:

Orijinalden alıntı: fusem

Turkcell de online islem merkezinden hattinizi özel servislere kapatabiliyorsunuz. Tanimadiginiz numaralari geri aramiyorsunuz +39 vb. Reklam smslerini okur okumaz siliyorsunuz problem kalmiyor.

bulamadım dostum online işlemlerden kaldırılmış sanırım. başka yolu yokmu bu servislere hatttımı kapatmanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Turkcell de online islem merkezinden hattinizi özel servislere kapatabiliyorsunuz. Tanimadiginiz numaralari geri aramiyorsunuz +39 vb. Reklam smslerini okur okumaz siliyorsunuz problem kalmiyor.

bulamadım dostum online işlemlerden kaldırılmış sanırım. başka yolu yokmu bu servislere hatttımı kapatmanın

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: derodol

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

quote:

Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsiniz..

sağol
  • Çok hayra geçen bir konu oldu eyvallah arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.