Şimdi Ara

digital tv kartı ile tv yi bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu forumda yeniyim ve ilk defa digital tv kartı alacağım skystar3 almayı düşünüyorum bilgisayarıma kurduktan sonra bunu televizyonuma bağlayabilirmiyim bağlarsam bilgisayarımla televizyonum da bağımsız seyredebilirmiyim böyle birşey varmı yada başka bir digital tv kartı bunu yapabilirmı yoksa ekstra bir aparatmı lazım.Yardımcı olursanız sevinirim.

Not:Forumda arattım Böyle bu konu bulamadım

• Arkadaşlar Konuyu bilen yokmu
  • ne yapmak istediğini daha açık ifade edebilirsen iyi olur. arkadaşım sen ekran kartının tv out çıkışı ile tv ye görüntü aktarabilirsin. en kolayı budur. diğer alternatifler , ekran kartının vga çıkışını tv ye bağlamaya yarayan adaptörler mevcut ama Türkiye de pek bulunmaz. yani böylece monitöründen bağımsız tv ni monitör olarak kullanabilirsin. ayrıca tv out çıkışı yerine mpeg dekoder kartlar var hollywood sigma vs. bu mpeg dekoder kartlarla tv ye görüntü aktarabilirsin lakin bu kartlarda Türkiye de pek bulunmaz.
  • Yani içerde bilgisayarda bir kanalı seyrederken televizyonda başka kanallara geçiş yapabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinekmekci -- 23 Kasım 2006; 16:34:11 >
  • Öyle bir şey olamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.