Şimdi Ara

* Digiturk 12. yıl Hediyeleri * (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
11.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, 8 hafta süreyle film paketi tanımlandı. Fakat aklıma bir soru takıldı şimdi. Acaba 8 hafta sonunda kanallar otomatik olarak kapanacak mı, yoksa bizim MH'yi arayıp kapattırmamız mı gerekecek? Belli olmaz, bir sonraki faturada sürpriz yapıp "sizin kapattırmanız gerekiyordu" diyerek bir sonraki ayın parasını isteyebilirler. Dikkatli olmak lazım :)
  • geçen sene de böyle bir kampanya olmuştu ancak 1 haftalıktı ve anket içindi.Süre bitiminde kapanıyor
  • türksat üzerinden de hediye veriyorlar ,,banada 4 hafta SPOR EXTRA paketi tanımlanmış,,,
  • hediyeler tatmin edici gibi
  • en gec ne zaman msj atabiliriz?.Sporextra paketim var zaten önümüzdeki ay 3'ünde iptal edip sms atarım.bosa gitmesin simdi hediye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 adet salon filmi kazandım, 3 aylık üyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

en gec ne zaman msj atabiliriz?.Sporextra paketim var zaten önümüzdeki ay 3'ünde iptal edip sms atarım.bosa gitmesin simdi hediye..

genelde uyeliginizin kapsamadigi kanallar veriliyor.
  • 1 yıllık üyeyim giriş paketinde 2 hafta film paketi 1tl aldı turkcell mesaja
  • 8 hafta film paketi çıktı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacktheblack

film paketi vermişler 8 hafta

Digiturk noluyor hediye dağıtma falan. Ters bu işler sana

hocam banada 5.yıl şerefine 8 hafta film paketi çıktı;) bakalım neymiş bu film paketi.bu arada konuyu açan arkadaşada teşekkürler.
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

1 yıllık üyeyim giriş paketinde 2 hafta film paketi 1tl aldı turkcell mesaja

onuda alıyorlar yani. Mezarcılar
  • 11 yıllık üyeyim banada 8 tane salon filmi tanımlandı,teşekkürler
  • ben en son saat 20.00 gibi gönderdim teknik sorun var diyor
  • 8 salon filmi tanımlanmış...
  • arkadaşlar...ülkemizde digitürk eutelsat uydusunun üzerinden çanak anten ve receiver sayesinde 2000 yılında abonelerini şifreli yayın paketleriyle şenlendirmeye başlamıştır...digitürk aboneleri 12.yıl şerefine mesaj gönderip hediyeleriyle salon filmlerini kazanıyorsunuz...digitürk abonelerine pay tv şebekesi salon paketi kaliteli ve sansürsüz yayın yapıyor şeklinde öğrendiğim gibi bilgi sahipiyim...digitürk abonelerine güzel seyirler...
  • aboneliğimdeki 2. yıldan dolayı 2 hafta süper lig paketi tanımladılar...
  • 6 hafta dizi paketi hediye verdiler.

şaştım kaldım vallahi
  • Valla beklenmedik güzellikler bunlar :)
  • 2senelik uyeyim bende banada 4hafta film paketi verdiler bakalim eve gidince bir bakayim acilmismi yayinlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.