< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (81. sayfa)
-
-
Sporun Yıldızı paketi + 16 Mbit'e kadar internet ( Modemsiz ) 189 TL
Sporun Yıldızı paketi + 32 Mbit'e kadar internet ( Modemsiz ) 199 TL
Eğer modem almak istenirse + 15 TL modem parası alıyorlarmış.
-
109 TL ye 1 sene sporun yıldızı + 3 ay yıldız dolu anlaştık . Modül istediğimi belirttim modül kurulumu yapıldı. Şuan için sorun yok . Üye olmak isteyen arkadaşlar İçin zam geleceği belirtildi . Gelir mi bilmiyorum ama 109 güzel fiyat . Geçen sene iptal ettirdiğimde dahi sunulmamıştı. Bir de dostlar kampanyası ile yeni üye olacaklar 1 ay bedava kullanabilir. İsteyen olursa bilgilerimi özelden paylaşabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam . Sizin Van’daki kampanya maalesef burda yokmuş
Ben de baya baktım ama hiçbir yerde o paket yok gibi,acaba sonradan yüksek fatura gelir mi merak ediyorum,bayiye ne kadar güvensem bilemedim
Fiber internet yokmuş olsaymış bende internete başvuracaktım
sadece tek takım maçıysa en mantıklısı.
www.digiturk.com.trTaraftar Paketihttps://www.digiturk.com.tr/digiturk-internet/taraftar-paketi-50mbps -
109 liraya modüllü sporun yıldızı aldım. yeni üye olacaklar dostlar kampyanyasından yararlanarak üye olsun mutlaka. referans bulamayan, ihtiyacı olan yazabilir
-
dostlar kampanyası için acil referansa ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum
-
yazın hocam özelden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunun taraftar paketi ile.ne farkı var biliyor musunuz
Merhaba, az önce müşteri hizmetleriyle konuştum. Sıradan bir müşteri hizmetleri yetkilisi değil. Yetkili birisi.
Dostlar Kampanyasında iki taraf için de indirim istiyorsanız iki tarafın da faturalı olması gerekiyor. Yani kredi kartına peşin alınan üyeliklerde bir indirim söz konusu değil. Yeni üye olurken faturalı üye olun. Onun da fiyatı 109 liraya geliyordu sanırım ortalama. İlk ay fatura ödemezsiniz. Öneren kişi de kredi kartına peşin almadıysa o da faydalanır. Eğer kredi kartına peşin aldıysa öneren kişi için herhangi bir indirim ya da hediye söz konusu değil.
Ben dondurmuştum ama tekrar açtıracağım. İsteyen olursa ben de referans numaramı ve bilgileri özelden iletebilirim, mesaj atabilirsiniz.
-
dostlar kampanyasından yararlanmak istiyorsanız FATURALI abonelik olması zorunluymuş KREDİ KARTI ve N11'den üyelik aldıysanız bu kapsama girmiyormuş.
bu nedenle FATURALI üyeliği olan ve referans isteyen varsa özel mesaj gönderebilir mi? yeni üyelik alacağım iki tarafta 1 aylık faturasını ödememiş olacak.
-
özelden dönüş sağladım üstad , hayırlısı olsun.
Dostlar kampanyası ile alakalı bir bilgi daha vereyim.
Bir ay içerisinde 3 kişiye referans oldunuz diyelim. Art arda 3 faturanız bedava olmaz. Sadece sonraki 1 ay bedava olur. Ama referans olduğunuz kişiler 1 ay bedava kazanır.
Merhaba 109 tllik pakete referansla nasıl üye olacağım yardımcı olacak bi arkadaş varsa onun referansını kullanabilirim.
Arkadaşlar 109 TL'lik paket engelli indirimi ile 72 TL oluyor bilginiz olsun ben bağlatiyorum.
Şu an avrupanın yıldızı aboneliğim devam ediyor.
Sporun yıldızı ya da taraftar paketi almak istiyorum ama
sporun yıldızı için 69x3 ay sonrası 209 tl
taraftar için 69x3 ay sonrası 159 tl önerdiler.
2 gün önce fiyatlar arttı dediler.
Ne önerirsiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X