mödülün farkı nedir hocam |
Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (82. sayfa)
-
-
kutu ve ayrı kumanda kullanmak yerine televizyonun uydu alıcısını kullanıyor. kablo cihaz fazlalığını azaltıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eksi bir yönü var mıdır peki ?
televizyona ve kutuya göre değişebilir. durdur izle kaydet, 4k gibi şeyler yok galiba
bi de servisler pek yanaşmıyor sorun çıkarıyor diye kurmayı aktif etmeyi beceremiyorlar.
Peki tek tuşla televizyonun kendi uydu alıcısına geri dönebiliyor muyuz ?
Sistem nasıl ?
Benim kafam karıştı biraz.
Kısaca açıklar mısınız .
Biz TV'nin kendi uydu alıcısı , arayüz ve menülerden memnunuz . Ama aynı zamanda Digitürk istiyoruz .
Tek tuşla orijinal TV müze geri dönebilecek miyiz , source değiştirir gibi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tvnizin orjinal uydu alıcısını aynen kullanacaksınız ayrı bir source olayı yok :) tvye takılan kart sadece kanalların şifresinin çözülmesine yarıyor başka özelliği yok. gidin tvde beinsport1’e bakın şifreli Modül takın falan yazar zaten, takılınca o kanal açılacak olayı bu
Modülü takınca kanal sırası değişiyor mu hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tvye göre de değişebilir tabi, normalde mevcuttaki kanalların sıralamasını koruyarak kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 21 Temmuz 2022; 19:45:41 >
merhabalar iyi günler
Yarım Saat önce 32 mbps hız internet+ sporun yıldızı paketine 199.90 TL den üyelik oluşturdum. İnşallah internet ve paket dolayısıyla herhangi bir sıkıntı yaşamam.
Telefonuma SMS geldi İnternet başvurunuz alındı diye fakat sporun yıldız yani tv paketi için herhangi bir bilgi mesajı/ sms i gelmedi.
süreç tam olarak nasıl işliyor. İşlemler ortalama ne kadar sürer? Halihazırda kullandığım internetim var onun da iptalini gerçekleştireceğim fakat müşteri temsilcisi başvurunuz sonrası size bilgi verilince iptal edin dedi açıkçası pek aydınlatmadı. sonuçta mevcut internetimin de iptali işlemi hemen olmayacak.
süreç hakkında bilgi veren olursa çok sevinirim. Teşekkür ederim iyi forumlar.
-
Bu yan oda olayı nasıl oluyor acaba, bir birinden bağımsız 2 ayrı yerde izleme imkanı tanıyor mu? Mesela mevcut üyeliğim var babam bakıyor ben kendi odama aldım diyelim ama yazın 3 ay yazlıktayım ve yazlığa götürmem lazım. Yan odayı alıp götürebiliyor muyum?
-
Merhaba paket başvurusu için aşağıdaki linkteki numarayı aradım ama güvenilir midir, yardımcı olabilir misiniz?
Yan oda üyeliği mevcut ana aboneliğe tanımlı bir ek abonelik, sözleşme şartlarına göre aynı adres içerisinde farklı bir oda için yapılıyor fakat ayrı uydu alıcı ve abonelik verildiğinden çanak olan istediğiniz yere alıp götürüp takıp izleyebilirsiniz, illa kurulumun yapıldığı yerde izleme şartı yok.
-
Modüllü üyeliklerde dilediğiniz gibi sıralama oluyor uydu size ait olduğundan
-
Modül uydulu tvdeki şifreli kanalları çözüyor sıralamayı da yaparsınız tabi ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım, o zaman bi sıkıntı olmaz.
Çok teşekkür ederim..
-
arkadaşlar; engelli üyeliklerinde sporun yıldızı paketine ne kadar isteniyor?
-
n11 den uye olmustum kutu verdiler module geçil olurmu arkadaşlar..yazayım mı digitürke alın kutuyu verin modulu diye
-
ben bugün modül kurulum yaptırdım. lg marka 2 yıllık tvde sorun yok tak çıkar vs sorunsuz acıyor tüm kanalları.
ama Grundig marka 5-6 yıllık bi tvde, ci modülü takıldı vs şeklinde onay bildirimi gelmesine, yani tvnin modülü görmesine rağmen digiturk kanalları siyah ekranda kalıyor. sıfırdan digiturk turksat seçip kanal kurulumu yaptım gene değişen bisey yok. neden olabilir sizce, kuran servise yazdım foto çekip mesaj attim tv servisini arayın dedi, acaba tv sifreyi çözemiyor mu neden olabilir?
Adamlar tuturduğuna yaslıyor yemin ederim
Böyle bir bilgi ile karşılaşmıştım...
PDF de uyumlu tvler vs vardı.
Aşağıda bazı DVB-S uyumlu LCD, LED, 3D, Plazma TV modelleri verilmiştir. Bu modellerinbazıları sadece belirli ülkelerde DVB-S destekli olarak üretilebilmektdir. Bu bakımdan TValmadan önce mutlaka satıcıdan TV'nin DVB-S2 destekli olduğunu teyit ettiriniz.
silo.tips[PDF] Digiturk Modül Üyeliği - Free Download PDFhttps://silo.tips/download/digiturk-modl-yelii
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X