Şimdi Ara

Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
57
Favori
337.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Almanyada yasiyosan almanca anlatim bunun cözümü var türkcede anlatamam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Laroux L kullanıcısına yanıt
    Hala satıyo musunuz

• Ben yeni musteri olarak Ilk 3 ay 79..Diger aylar 139 Tl fiyat aldim Bayiden..Tek cekim...Sporun yildizi paketi..Nasil fiyat ? Ya da ben yanlis anladim..

Musteri hizmetleri 179 tl dedi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Utelsatta hiç hir problem yaşamadan tüm kanalları izlemekteydim ancak Türksat a geçiş yaptıktan sonra özellikle bein sport 1 ve 2 kanallarında buzlanma sorunu yaşıyorum defalarca servis geldi ancak çözüm bulunamıyor. Sorun daha çok telefon konuşması, mesaj geldiğinde veya telefonda internette gezinirken vs daha yoğun oluyor. Degistirmedigim kablo kalmadi, 3 defa kutu degisti, ayni kablolar utelsatta hiç problem çıkarmıyorlar fikri olan bir arkadaş var mi acaba? Ya da başına böyle bir problem gelip çözüm bulabilen?

• Merhaba.
    Yeni üyelik yaptim. Yildiz dolu paket. Ilk 3 ay 89 TL geriye kalan aylarda 219 TL. Ama bu görsel ile karsilastim.
    Fatura 219 TL mi gelicek veya 239 TL mi?

Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu)

• DRONZZO61U kullanıcısına yanıt

219

Bana ilk 3 ay 89..Geri kalan 9 ay 209 Tl teklif geldi..10 Tl fazla gelmis size..

• ukaftan U kullanıcısına yanıt

Sinyal Guclendirici alanlar memnun..Deneyin isterseniz..Teknik servisler de takiyordu en son..

• Ilk faturam geldi. Bu damga vergisi bir kerelik dogrumu? Her ay ödemicem herhalde? Almanyada yasadigim icin soruyorum tam bilmiyorum kanunlari

Saygilar.

Damga vergisi tek seferlik alınır.

• Aylık 199 iyi fiyat mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar güncellenmiştir. Kampanya ve yeni paketleri inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Digibilgi

Fiyatlar güncellenmiştir. Kampanya ve yeni paketleri inceleyebilirsiniz.

Eski üyeler içinmi bu güncel fiyatlar bana yüksek çıkıyor neden olabilir?

• Fiyatlar yeni aboneler içindir.

• sporun yıldızı ile yıldız dolu paket arasındaki uçurum farkına bir türlü anlam veremiyorum Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) film ve dizi kanalları o kadar yetersiz ki bu kadar fiyat yıldız doluda neye istiyorlar anlamak güç...kaldı ki iki dizi kanalı tüm paketlerde açık sanırım bir de film kanalı

• Merhaba,

Yaklaşık 12 yıllık digitürk abonesiyim. Ağustosun ilk haftası bitecek olan taahhütüm için az önce arandım. Hali hazırda sporun yıldızı paketini aylık 100 TL'den kullanıyorum. bu sene güncel fiyat olarak (bana özelmiş, öyle dediler) aylık ortalama 199 TL gibi bir fiyat verdiler. Bu fiyat, sporun yıldızı + 4 ay dizi ve film kanalları içinmiş. Taahhüt bitimine doğru tekrar görüşelim şu an yenilemeyeceğim dedim. En kötü iptal talebi iletip daha uygun teklif almayı bekleyeceğim. Açıkçası aylık 200 TL bana çok geldi.

Bilginize

Herkese iyi forumlar

• Ben sporun yıldızını kredi kartına 12 taksitle 149 TL ye yeniledim ama hediye yok sadece sporun yıldızı paketi

• Bende iptal ettim seneye devam etmeyecegim herkse bol şans

• İyi günler geçen sene n11den alfım modüllü taraftar ekimde biticek şuan n11de yine var sporun yıldızı 1679 lira yine alsam olurmu devam edermi

• Yksl54 kullanıcısına yanıt
    Hayır ama şöyle yapabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayıp n11 deki kampanyadan bahsederek aynı paketi vermelerini isteyebilirsiniz. Örnekleri çok vereceklerdir.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.