< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (86. sayfa)
-
-
Merhaba,
Bugün beni müşteri hizmetlerinden teklif için aradılar. n11 de ki kampanyadan bahsettim. Not alıyoruz dediler ama kabul etmediler şuan için. Ben aramadım tabii ki onlar aradı, belki o sebeple olmamıştır. Bugün bir de ben arayacağım.
Ayrıca, aynı eve eşimin adına yeni üyelik alabiliyor muyum? Bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar 2 Temmuzda taaahhut bitiyor. Online işlemlerden fesih başvurusu yapsam kaç gün içinde iptal oluyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
müşteri hizmetlerinden 02.07.2023 tarihinde bitecek şekilde iptali ver.kanallarin kapanmasın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bein connect'de sporun yıldızı paketinde tüm dizi ve filmler açık mı? Eğer açıksa arada fark yok gibi bir şey.
Değil hocam sadexe paket kapsamındaki film ve diziler açık
1 ay önce yeni dönem fiyatlarımız 450 tl olacak dedikleri için 200tl'den yenilenmiştim 1 yıl daha.şu anda çok daha ucuza veriyorlar.aynı sorunu yaşayıp, çözüm bulan oldu mu?
-
Eski üyelere en iyi teklif nedir şuan?
Selamlar herkese,
Evimde Samsung UE65TU8000UXTK modeli var. Acaba ben buna modül takabilir miyim Digiturk izlemek için veyahut D-Smart izlemek için? Neye bakmam gerek modüle uygun olup olmadığını anlamak için?
Bir de hali hazırda Digiturk üyesiyim. Elimdeki kutuyu verip, modüle geçebilir miyim?
Teşekkür ederim.
https://www.samsung.com/tr/support/model/UE65TU8000UXTK/
-
tv uyumlu hocam. modül takılır.
common interface/Cİ yazan bir kart/modül takma yeri olmalı veya da yine aynı common interface/Cİ yazan bir port olmalı.
port ise eğer tvnin kutusundan çıkan adaptöre kart/modül takılıp adaptörün ucunu da tvdeki yerine takarak kullanılabilir.
Arkadaşlar merhaba. Kamu personeline herhangi bir indirim kampanyası var mı Digitürk'te bilginiz var mı?
-
arkadaşlar....dijitürkte şimdi yeni abonelik için spor paketi hariç diğer her şey (filim,dizi vesayire) dahil aylık güncel fiyat ne?...filim ve dizi kanallarında sansür gibi moral bozan şeyler devam ediyomu halen?...
-
Merhaba, 4.7.2012 de 1 yıllık taahhütlü digitürk aldım. Mh ağustosun 3 ünde dolacak taahhüt diyor. Doğrusu nedir? Ne zaman iptal edebilirim?
-
4K izlemek için en uygun yol nedir? (yeni üyelik)
-
Merhabalar, yıllardır Digiturk Sporun Yıldızı paketine sahibim. Online İşlemler'de aylık 290 TL'den yenileme veriyor. Çok pahalı geldi. N11'de falan çok daha uyguna var. Tahhütüm 29 Temmuz'da bitiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim? 29 Temmuz'da taahhütüm bitse Digiturk'ü kapatsam kendim N11'den uyguna üyelik alsam oluyor mu?
-
hocam mh’i arayın lige erken gel kampanyası ile 12x149luk paketi bana da verin yoksa iptal edicem diyin, olana kadar başka mh’ler ile deneyin. yine de olmazsa tam iptal edin geri donerler teklifle
modüllerde, 4k servisini aktif ettirmek ayda 9 galiba. 4k kutu lnb + aylik ucretiyle pahalı olur tahminim
doğru demiş hocam bence, baslangic tarih 4 temmuzsa 3 ağustosta biter. online islemlerden de bakabilirsiniz
Arkadaşlar 65C1 LG oled tv var. Bu tv'de en randımanlı digitürk paketi hangisi olur, modül, lnb kutu vs vs biraz uzağım da :)
-
İnternet'e satılan en ucuz sporun yıldızı paketi hangisi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X