Şimdi Ara

Digiturk 2024-2025 Güncel Paket - Kampanya Fiyatları (Ana Konu) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.921
Cevap
57
Favori
337.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi günler. Yildiz dolu paket kullanan varmi? Benim taahhütüm 2.11.23 bitiyor ve uzatmak istiyorum. Bana 409 TL diyolar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DRONZZO61U kullanıcısına yanıt

Daha zamanınız var sizin. İyi teklif almak için en az 1 ay falan kalmalı taahhüt süresinin bitimine.

• 2023-2024 yılını yalnızca bilgisayardan izleyeceğim ve mümkünse 2 platformdan da eş zamanlı çalışsın istiyorum. Yani smart tv vs gerek yok. İkisi de bilgisayardan izlenecek. Bunun için en uygun olanı nedir? Biri için tek takım, biri için iki takım maçları izlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 19 Temmuz 2023; 23:18:49 >
  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Yeni üye olmak istiyorum..
    Verdikleri cihaz ne marka?
    Hangisi iyi?bazı modellerde beğenilmiyor.
    Cihaz seçme hakkımız varmı?
    Birde evdeki cihazım iyi onu kullanabiliyormuyuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adela A kullanıcısına yanıt
    Seçebiliyorsanız humax tavsiye ederim. İstediğiniz model ellerinde varsa getiriyorlar.

• adela A kullanıcısına yanıt
    müsait olduğunuzda özelinize bakabilirmisin.

• Digiturk, beIN CONNECT, TOD TV.. Sayısızca paketler ve ücretleri. Hepsi birbirine girdi vallahi. Ben sadece Galatasaray maçlarını Android TV imde de dahil izlemek istiyorum. Bukadar. Bunun için en uygun fiyatı söyleyebilecek arkadaş varmıdır acaba ?

• Bevkon kullanıcısına yanıt
    ilk önce karar vermelisin.uydumu yoksa tod üzerinden mi beinconnect içn uydu üyelik şart.tod avantajlı süper lig 119+10 =129 dört ekran taraftar paketi 99 tl aylık 3 ekran uydu taraftar paketi kredi kartına 129-139 spor yıldızı paketi kredi kartına 159 faturalı 179 tl sitelerde uygun denk gelme para puan ile daha uyguna nette 10 -30 saniye geriden avantajlı paket daha iyi eğlence ekstra paket dahil

• jaiecris J kullanıcısına yanıt

Hocam benim için en ucuz olanı. Uydu veya TOD TV üzerinden olmasının bir önemi yok. En uygunu hangisiyse onu almak istiyorum. Yazınıza istinaden sanırım benim için en uygun 129 TL lik TOD TV taraftar paketi olarak anladım ben. Doğrumudur. ? Daha ucuzu yok benim için sanırım.

99 tl üç ekran yani web-cep-tablette izlersin.avantajlı paket dört ekran 129 tl film dizi spor ekstra hepsi içinde daha uygun gibi görünüyor. aylık dört ekran yenileme 249 tl.tv de izliyecegin için avantajlı paket uygun görünüyor.anroid box olsa üç ekran hdmi kablo ile tv de izlersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 20 Temmuz 2023; 16:39:6 >
    Anladım. Tamamdır teşekkür ederim hocam.

birsey değil.bankalarda tod kampanyasi oluyor.

sadece gs icin bu ucuz 129 ama 250 puan ile sanki 109 gibi olur
    www.bankkart.com.tr
    Digiturk Yeni Üyeliklere Taraftar Paketi 250 TL Bankkart Lira | Genel Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/digiturk-yeni-uyeliklere-taraftar-paketi-250-tl-bankkart-lira

tod üstünden taraftar(gs) 99 ama mobilden (androidtvye telefon tod’unun apksi kurarak calistirilabilir belki ama riske değmez) ve webten (bilgisayar ile acip hdmi ile tvye aktararak) izleniyor.

tod 129 liraya bütün liglerin maclarin olduğu tvden de izlenebilir paketi var. kurulumla ugrasmayayim tv uygulamasindan izleyeyim, diger maclara liglere de bakarım derseniz bu olabilir size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 20 Temmuz 2023; 17:30:42 >

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Bankkart ı kullanırsam dediğiniz gibi aylık 109 ₺ civarına denk geliyor eğer 129 ₺ lik paketi aldığım taktirde. Söylediğiniz gibi pc den hdmi kablosu ile tv yede aktarım yapılabilinir.
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocam değerlendireceğim.

sizin durumda ben olsam ya bankkart ya da 129luk todu alirdim.

ayrıca bilgi; engelli tanıdık varsa onun ustune de alinabilir %35 indirimli hocam, gs paketi 100e falan gelir öyle herhalde. tüm ligler ise 116 olur sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 20 Temmuz 2023; 17:46:48 >
    Vallahi hocam helal olsun. Her türlü varyasyonu biliyorsunuz. Seviyorum bu DH yi.
    Engelli tanıdığım yok maalesef. Sizinde dediğiniz gibi 129 ₺ lik TOD TV daha mantıklı gibi duruyor.

daha ölücü versiyonu var da sürekliliği kesin değil diye yazmadım

179a faturali sporun yildizi alip, faturayi naysla odeseniz %50 iade veriyormuş. (kaç ay devam edeceği supheli) ayrıca size yaninda beinconnect de verecekleri icin onu da gs mac saati disinda kalan fb/bjk/ts , PL maclarinda dostlarınıza kirayalabilirsiniz (ayni anda iki yerden superlig maci izlenmiyor)

Tod uyeliklerde engelli indirimi yok yada teyit ettirmek lazım.engelli olsa kredi kartına alırsan %35 indirimden faydalanmazsin.arkadasa üstüne basa basa avantajlı paket daha iyi 129 tl dedik.

engelli olanlar faturali uydu icin zaten evet

Nays üç ayda bir digital Platformlarda %50 indirimi yenileme yapıyor.gecen yıl 12 faydalanan olmuş.bu yıl iki fatura da %50 geri ödeme aldım.nays fatura ödemelerde %5 geri ödeme 350 tl yatirmada şans oyunu 5-10-15 tl vs hediye veriyor.dostlar kampanyasi ve yilda 5 hakkın var.5 ay fatura çıkmaz yeni uyeliklerde yeni üyeye ilk ay vergi çıkar.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.